koreafilm

La mulţi ani, Jeong Ho Bin!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged: , , ,

Published on aprilie 08, 2011 with 27 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Jeong Ho Bin împlineşte astăzi vârsta de 42 ani, ocazie cu care îi voi ura multă sănătate, mult succes în carieră şi bineînţeles : Saengil chukha hamnida!

Image and video hosting by TinyPic

Despre acest minunat şi talentat actor se găsesc prea putine informaţii. Vă pot spune că a început cariera ca actor destul de târziu, în anul 2001, când a primit un rol minor în filmul Friend, iar în dramele TV şi-a început cariera în anul 2003 când la fel, a primit un rol minor în drama SBS All In.

Image and video hosting by TinyPic

În anul 2006 primeşte rolul lui Woo Tae în drama MBC The Book of Three Han (Jumong). Aşa cum ştim cu toţii Woo Tae a fost cel mai devotat şi credincios vasal al domniţei Soseono, ca mai apoi să devină soţul ei. Moartea lui Woo Tae a lăsat un gol imens în sufletul domniţei Soseono, dar şi cale liberă spre unirea destinelor celor doi veşnic îndrăgostiţi: Jumong şi Soseono.

Image and video hosting by TinyPic
Woo Tae & Soseono

O altă dramă în care am putut să-i admirăm talentul actoricesc şi cunoştinţele în artele marţiale a fost Queen Seon Deok, unde Jeong Ho Bin primeşte rolul marelui maestru Munno. Pungwolju Hwarang de rang 8, Munno este de fapt un descendent al regatului Gaya şi unul dintre discipolii nobilului Geochilbu, unchiul lui Mi shil.
Cred că toţi l-aţi îndrăgit pe marele maestru Munno şi vă aduceţi aminte scena emoţionantă a morţii sale, atunci când acesta, în cele din urmă, îşi dă seama că de fapt a greşit foarte mult faţă de Bidam şi îşi cere iertare spunându-i : “Iartă-mă Bidam….Nu contează ce spun ceilalţi, tu…eşti discipolul meu”.

Image and video hosting by TinyPic
Jeon Ho Bin aka Munno

După succesul dramei Queen Seon Deok, actorul Jeong Ho Bin primeşte în anul 2010 primul său rol principal într-o dramă TV, respectiv în drama MBC Chosun Police 3. Aici actorul interpretează rolul lui Shin Jung Hoo , care conduce o echipă a noii generaţii de investigatori criminalişti ce utilizează proceduri medico-legale şi metode ştiinţifice pentru a rezolva crime misterioase. Acţiunea seialului se desfăşoară la sfârşitul perioadei Chosun şi se învârte în jurul celor şase personaje principale ale echipei, nu numai în viaţa lor profesională, dar şi în viaţa privată, punându-se accent pe psihologia criminalistică şi profiluri.

Image and video hosting by TinyPic
Chosun Police 3

Image and video hosting by TinyPic
Jeong Ho Bin aka Shin Jung Hoo

Alte drame TV în care Jeong Ho Bin a primit roluri minore:

Athena: Goddess of War (SBS, 2010)
All My Love (MBC, 2010)
Chuno (KBS2, 2010, cameo)
Obstetrics and Gynecology Doctors (SBS, 2010)
IRIS (KBS2, 2009)
Swallow the Sun (SBS, 2009)
Boys Before Flowers (KBS2, 2009)
Terroir (SBS, 2008)
Who Are You? (MBC, 2008)
Time Between Dog and Wolf (MBC, 2007)
H.I.T (MBC, 2007) cameo
Resurrection (KBS2, 2005)

Image and video hosting by TinyPic

Filme
Shadowless Sword (2005)
Marrying the Mafia II (2005)
Cello (2005)
None of Your Cheek (2004)
My Brother (2004)
Windstruck (2004)
Taegukgi (2004)
Mr. Butterfly (2003)
Yesterday (2002)
Friend (2001)

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

27 comentarii

There are currently 27 comentarii on La mulţi ani, Jeong Ho Bin!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. sang il cuk ha hea! ;)

 2. la multi ani!!! talentat actorul…multumim pentru recenzie, crib!

 3. Munno a fost unul din personajele mele preferate în Secretele… Credeam că e mai în vârstă până să-l văd în Jumong.
  Nu ştiam de Chosun Police 3. Cum e filmul, merită văzut, are multe episoade?
  La mulţi ani şi la cât mai multe roluri frumoase!

  • Mun-no…un adevarat maestru…are talent…asa da actor…sincer nu stiu cat este de adevarat,da` acele miscari ale sale din filmul “Secretele de la Palat” sunt teribil de reale…asa da maestru sa ai,sa poti invata artele martiale !!! Mun-no,n-o sa te uit niciodata !!!

 4. Saengil chukha hamnida JHB!

 5. Chosun Police 3 are 20 de episoade , eu nu l-am văzut,dar cred că se merită să-l urmăreşti.

 6. La mulţi ani Jung Ho Bin :)
  Vreau ft mult să văd Chosun Police,nu doar 3,ci şi celelalte două sezoane.
  În acest sezon alături de Jung joacă şi actriţa Min Ji Ah din Chuno(sclava Chobok),iar în 1 sau 2 joacă Lee Jong Hyuk(Hwang Cheol Woong din Chuno).

 7. La mulţi ani marelui nostru maestru Munno!
  Saengil chukha hae!

 8. îmi merge foarte greu calculatorul de la muncă pe site acum, nu ştiu de ce, dar se blochează tot timpul :(
  nu prea mai pot posta comm-uri de la muncă :(

 9. Happy B-day, Munno-iash :)) Pentru mine, rolul lui Munno l-a marcat pe acest actor :) :X MEntorul lui Bidam :X :) aww….ce vremuri! QSD, bo go shi po sso! :))

 10. LA MULŢI ANI! Mulţumim Crib.

 11. He,he,mare actor mare talent,foarte indragit prin felul cum da viata personajelor,insufla ceva deosebit ,un mesaj discret si secret,care te face sa uiti faptul ca in viata de zi cu zi nu arata spectaculos de bine si poti trece pe langa el fara a-l observa.O prezenta banala se transfigureaza cu un talent numai de el stiut si ne incalzeste sufletele prin prestatia lui,indiferent de timpul in care se petrece actiunea,LA MULTI ANI MM MUNNO !Crib ,ai umblat la cutiuta cu sentimente!

 12. MULŢUMESC LIVIA PENTRU CUVINTELE FRUMOASE.PUPICI!

  Pentru mine Jeong Ho Bin înseamnă mai mult decât un actor, el este pentru mine un maestru al interpretării…acesta reuşeşte să transmită nu numai emoţie şi bunătate sufletească, ci şi prestanţă, eleganţă şi măestrie. Rolurile pe care le interpretează sunt variate, iar el ştie cum să le joace pentru a transmite publicului spectator ceea ce trebuie să transmită acel personaj căruia Jeong Ho Bin ăi dă viaţă.
  Şi pentru că în recenzie nu am putut posta pozele cu secvenţa morţii marelui maestru Munno, am să le postezi la comm-uri:

  http://oi53.tinypic.com/1zxux3t.jpg

 13. Maestrul Munno : “Iartă-mă.. Nu contează ce spun ceilalţi, tu… eşti discipolul meu”.

  http://oi54.tinypic.com/2hy8c9c.jpg

 14. un actor cu un talent deosebit .un bun profesionist ,nu frumos dar placut.desi mai mereu are o privire trista L-am urmarit in cateva filme si -mi place cum isi interpreteaza rolurile se vede ca pune suflet in cea ce face . In ultima poza avem ocazia sa-l vedem cu un zambet pe care si-l afiseaza rareori in filme
  La multi ani domnule JHB ! Si la cat mai multe aparitii pe platourile de filmare.
  multumim iubita crib de frumoasa prezentare

  • mulţumesc oltiţa mea scumpă!
   noona saranghae!! :X:X:X

 15. la multi ani!

 16. Bidam : “Seon saeng nim!!!”

  http://oi54.tinypic.com/2925jbp.jpg

 17. La multi ani!

 18. mulţumesc kfilm pentru remediere!

 19. Oana Cristolţean [KF]

  pana acum, ca am citit recenzia ta, nu mi-am dat seama ca l-a interpretat pe munno :)) si imi era atat de cunoscuta privirea lui in jumong!

  La multi ani! :)

 20. In primul rand LA MULTI ANI JEONG HO BIN!!!! Apoi, eu nu l-am vazut decat in Jumong si mi-a placut foarte mult jocul lui actoricesc :> De obicei imi plac rolurile secundare, ma rog al lui poate ca nici secundar n-a fost :), dar mi-a placut cum a dat viata personajului Wootae si mi-a parut rau ca trebuit sa moara. Dar, daca nu se intampla asa nu se mai puteau casatori Jumong si Soseono :)

  • crina este un actor elegant şi cu o expresivitate mai rar întâlnită. te sfătuiesc să mai vezi filme în care a jucat el. n-o să-ţi pară rău.

   • Cu siguranta n-o sa-mi para rau, poate Secretele de la Palat sa urmaresc, eu nu l-am vazut cand a fost difuzat pe tvr1, ca am inteles ca si acolo joaca :D

 21. Talent, inteligent si expresiv

  Saengil chukha hamnida!

 22. HAPPY BIRTHDAY,Jeong Ho Bin!!!

Leave a Comment