Ana-Maria Ruse [KF]

Ha Ji Won – talent şi profesionalism

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , ,

Published on aprilie 27, 2011 with 58 comentarii

-O actriţă de milioane-

Image and video hosting by TinyPic
Până la vârsta de 32 de ani, Ha Ji Won a jucat în nu mai puţin de aproximativ 31 de producţii, filme sau seriale, fără să pun la socoteală Korea şi Hi Anna! la care actriţa lucrează în prezent, şi pentru care nu s-au lansat încă postere sau poze publicitare. Detalii despre filmul Korea,aici: http://koreafilm.ro/blog/2011/04/korea-%E2%80%93-noul-film-al-lui-ha-ji-won-2/
Voi prezenta sumar rolurile din 20 filme şi seriale, cele mai cunoscute din filmografia actriţei şi în care a avut numai roluri principale. Voi începe cu cele mai vechi spre cele mai recente. Ultimul prezentat, Section 7, va avea premiera vara aceasta.

• Filmul Truth Game sau Truth or Dare (Adevăr sau provocare) din anul 2000.
Ha Ji Won joacă rolul tinerei Han Da Hye, preşedintele fan-clubului cântăreţului de muzică rap, Ha Rok. După ce acesta este găsit mort, ea este principala suspectă şi susţine că l-a ucis pentru că acesta încercase să o violeze. Procurorul Cho (Ahn Sung Ki) are dubii în această privinţă şi o cercetează pe Da Hye. Declaraţiile membrilor fan-clubului, a mamei acesteia şi a altor persoane arată dubla personalitate a tinerei, iar cercetările scot la iveală lumea drogurilor şi a sexului în care trăiau membrii clubului şi cântăreţul decedat.
Image and video hosting by TinyPic
• Filmul Nightmare sau Horror Game (Coşmarul) din anul 2000.
Ha Ji Won joacă rolul lui Eun Ju. Hye Jin (Kim Gyu Ri) este o femeie care se întoarce din străinătate. Primul lucru pe care vrea să îl facă este să o vadă pe prietena ei din copilărie, timida Eun Ju. După un schimb de vorbe grele, cauzate de un vechi secret din timpul studenţiei, Eun Ju se sinucide aruncându-se de pe un bloc. Fantoma ei se întoarce şi îi ucide pe toţi prietenii lui Hye Jin.
Image and video hosting by TinyPic
• Serialul Life is Beautiful (Viaţa e frumoasă) din 2001
Ha Ji Won este Yu Hee Jung, fiica mai mică a proprietarului unor lanţuri hoteliere, a studiat managementul hotelier în Elveţia, şi este o tânără impulsivă. Tatăl ei decide să o lase să se ocupe de afacere, iar ea începe de la zero, ocupându-se de departamentul PR (relaţii cu publicul). Ea suferă de o veche traumă, primul ei prieten murind încercând să-i salveze viaţa. Ca să extindă afacerea, tatăl ei decide să construiască un resort în oraşul Sabuk. Un rezident din acel oraş, Jae Min, se opune acestei construcţii iar Hee Jung va porni împotriva tatălui ei, pentru a-l ajuta pe Jae Min.De ce? Pentru că seamănă izbitor cu iubitul ei ucis.
Image and video hosting by TinyPic
• Filmul Phone (Telefonul) din anul 2002
Ha Ji Won joacă rolul reporterului de investigaţii Ji Won. După ce scrie un articol despre un scandal sexual, începe să primească telefoane de ameninţare. Îşi schimbă casa şi numărul de telefon, dar apelurile necunoscute continuă să apară, dându-i viaţa peste cap. Când fiica prietenei ei răspunde din greşeală la telefon, începe să aibă un comportament bizar, şi mulţi oameni încep să moară. Hi Won încearcă cu disperare să rezolve cazul misterios înainte să moară prea mulţi oameni.
Image and video hosting by TinyPic
Days in the sun, serial din 2002
Tae-kyong (Ha Ji Won) şi Hee-ju (Kim Ji Soo) sunt două prietene care lucrează la un hotel. Tae-kyeong îl place pe unul din oaspeţii hotelului, Seung-joon (Ji Seong). După un incident nefericit la hotel, cele două prietene se mută în Seul, unde cărările li se întrepătrund cu Seung-joon şi alt oaspete al hotelului.
Image and video hosting by TinyPic
• Filmul Sex is Zero din 2002
În această comedie gen American Pie, Ha Ji Won joacă rolul studentei Eun-hyo, o tânără pe care studentul Eun-shik încearcă să o impresioneze cu orice preţ.
Image and video hosting by TinyPic
Reversal of Fortune (Reversul medaliei), film, 2003
Seung Wan este un bărbat care a renunţat la o carieră promiţătoare în golf, are datorii la cămătari şi totul îi merge prost. Într-o zi are un accident de maşină şi se trezeşte într-o realitate diferită, în care este campion mondial la golf, are tot ce îşi doreşte, dar are şi o soţie groaznică, Ji Yeong (Ha Ji Won), care vrea să divorţeze de el.
Image and video hosting by TinyPic
• Drama istorică Damo – Femeia detectiv, 2003
În Damo, serial cunoscut nouă, Ha Ji Won joacă rolul unei femei detectiv din clasa socială de jos, pe nume Chae-ok. Ea se îndrăgosteşte de liderul unei grupări de rebeli, Sung Baek (Kim Min Joon) pe care trebuie să-l prindă, fără a avea idee că acesta este fratele ei. În acelaşi timp ea este iubită de comandantul Hwang Bo Yoon (Lee Seo Jin), şi acest triunghi amoros are un final tragic.
Image and video hosting by TinyPic
What Happened in Bali (Ce s-a întâmplat în Bali), serial, 2004
Ha Ji Won este Lee So Jung un ghid turistic care lucrează în Bali şi care se vede prinsă într-un triunghi amoros format din doi bărbaţi (So Ji Sub şi Jo In Sung) şi o femeie (Park Ye Jin) în încercarea ei de a prinde o slujbă bine plătită.
Image and video hosting by TinyPic
100 Days with Mr.Arrogant, film, 2004
Ha Yeong este o tânără studentă fără prea mulţi bani care, printr-o întâmplare banală este obligată de un tânăr pe nume Hyung Jun (Kim Jae Won) să lucreze timp de 100 de zile pentru el, asta însemnând să facă curat în casa lui, să-i facă comisionale sau să-i spele maşina (motivul pentru care este obligată să facă toate acestea). Doar că la sfârşit ea ajunge să se îndrăgostească de el.
Image and video hosting by TinyPic
• Filmul Love, so Divine, 2004
Bong Hye (Ha Ji Won) este nepoata unui preot, şi se întoarce din State pentru a se întâlni cu iubitul ei. Acesta însă decide să pună capăt relaţiei lor, iar ea se vede nevoită să-şi petreacă timpul la biserica unchiului ei. Acolo îl întâlneşte pe părintele Kyu-shik, pe care îl suportă cu greu, dar pe parcurs cei doi încep să se placă, iar el îşi pune întrebarea dacă e făcut întradevăr să fie preot.
Image and video hosting by TinyPic
Daddy Long Legs, film, 2005
Young-mi(Ha Ji Won) este o tânără care şi-a pierdut părinţii şi se luptă singură să supravieţuiască. Primeşte ajutor din partea unui străin, care îi plăteşte taxele la universitate şi îi trimite cadouri. Ea îl numeşte Daddy Long Legs şi îl şi întâlneşte, îndrăgostindu-se de el, dar boala lui este necruţătoare şi va muri.
Image and video hosting by TinyPic
Hyeongsa sau Duelist, film, 2005(istoric)
Ha Ji Won este detectivul Namsoon, pe urmele unui bărbat misterios pe care încearcă cu orice preţ să-l prindă, deoarece este implicat în afaceri cu bani. Dar odată ce se întâlneşte cu acesta, între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste imposibilă, lirică, dar care nu este tragică.
Image and video hosting by TinyPic
Hwang Jin Yi, serial, 2006(istoric)
În această capodoperă istorică, Ha Ji Won dă viaţă celebrei curtezane a Joseonului, Hwang Jin Yi, şi intrăm în viaţa plină de culoare şi muzică a curtezanelor, dar şi plină de tristeţe din cauza iubirilor neîmplinite. Un „must see” din filmografia lui Ha Ji Won.
Image and video hosting by TinyPic
Miracle on 1st street, (Miracol pe strada 1) film, 2007
Ha Ji Won este Myung-ran, o femeie care face box, şi locuieşte într-un cartier sărăcăcios. Pil-je este un gangster care trebuie să-i evacueze pe toţi locatarii zonei pentru ca gruparea lui să construiască acolo apartamente de lux. Însă, după ce o cunoaşte pe Myung-ran şi pe copiii din cartier, începe să aibă dubii în privinţa misiunii lui acolo.
Image and video hosting by TinyPic
Babo, film, 2008
În acest film actriţa joacă rolul lui Ji-ho, o pianistă, care se întoarce din străinătate de la studii şi descoperă că suferă de „teamă de scenă”(trac în faţa audienţei). Cariera ei pare compromisă. Se reîntâlneşte cu Seung-ryeong, prietenul ei din şcoală care suferise un accident în urma căruia rămase cu mintea unui copil de 6 ani. Acesta trebuie să aibă şi grijă de sora lui mai mică dar şi de altă prietenă care are probleme. Cu toate acestea pe capul lui, Seung-ryeong nu pare salvatorul ideal.
Image and video hosting by TinyPic
Haeundae, film 2009
Yeon-hee (Ha Ji Won) conduce un restaurant cu fructe de mare în Haeundae, Busan. Tatăl ei a murit în timpul cutremurului din Oceanul Indian din cauza unei greşeli comise de prietenul acestuia, Man-sik, şi de atunci acesta nu îndrăzneşte să îi spună că o iubeşte, deşi ea nu ştie că tatăl ei a murit din vina acestuia. Curând Haeundae este lovit de un tsunami devastator.
Image and video hosting by TinyPic
Closer to heaven (Mai aproape de Rai) film, 2009
Este o poveste de dragoste dintre Ji-soo (Ha Ji Won), o angajată a unei case mortuare, şi Jong-woo, un bărbat care suferă de o boală groaznică. Ji-soo se confruntă cu moartea în fiecare zi la locul de muncă, aşa că nu ezită să-l ajute pe bărbatul care suferă de o boală mortală şi cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt.
Image and video hosting by TinyPic
Secret Garden, serial modern, 2010
Gil Ra Im(Ha Ji Won) este o tânără cascadoare care se îndrăgosteşte de Joo-won, un tânăr foarte bogat, care aparţine unei clase sociale total diferite de a sa. Printr-o întâmplare ciudată, cei doi ajung să facă schimb de suflete.
Image and video hosting by TinyPic
Section 7, film, 2011, va fi lansat în vară
Ha Ji Won va juca rolul lui Cha Hae-joon, o femeie puternică care, alături de un grup de bărbaţi, printre care iubitul ei Kim Dong-soo (Oh Ji Ho), luptă împotriva unui monstru apărut din cauza unui virus, pe o platformă petrolieră.
Image and video hosting by TinyPic

Pe lângă toate acestea, în care a avut roluri principale, a mai jucat în School 2, Secret, Ditto, My Lovely Week, His Last Gift, Love Thats Bigger than Love, Tears of the dragon, The Scissors, Seven Remedies, Bunshinsaba, Sex is Zero 2.
Image and video hosting by TinyPic
Faptul că a avut roluri principale în multe din producţiile în care a jucat, relevă profesionalismul şi talentul indubitabil al acestei actriţe versatile care se adaptează cu uşurinţă oricărui tip de rol, dovadă varietatea rolurilor prezentate mai sus.
Image and video hosting by TinyPic
Pentru multe din rolurile acestea, Ha Ji Won a muncit enorm şi a trebuit să înveţe şi să deprindă talente noi. Pentru Sex Is Zero a făcut trei luni de aerobic, pentru Damo şi Duelist a învăţat arte marţiale, pentru Hwang Jin Yi a învăţat să cânte la geumungo şi alte instrumente tradiţionale şi a avut mult de furcă cu perucile gache, grele de câteva kilograme care au lăsat-o mult timp cu gâtul înţepenit. Pentru Miracle on 1st Street a luat lecţii de box şi şi-a spart nasul iar pentru Babo a luat lecţii de pian de la cântăreaţa No Young-shim care a învăţat-o şi postura corectă la pian. În Secret Garden a executat tehnici de cascadorie fără dublură, iar pentru Section 7 a făcut scufundări şi exerciţii de forţă. Cel mai recent film la care lucrează, Korea, necesită ca ea să joace tenis de masă, şi pentru asta se antrenează 3 ore pe zi cu fosta campioană Hyun Jung Hwa.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Poate cineva să spună că nu e extraordinară?

Surse: Wikipedia, DramaWiki, AsianMediaWiki, MyDramaList.info, HanCinema.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

58 comentarii

There are currently 58 comentarii on Ha Ji Won – talent şi profesionalism. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Da, e extraordinara ! Rolul pe care l-am iubit cel mai mult (al ei, binenteles… :)… ) a fost cel din “Miracle on 1st street”, o alegorie a suferintei umane si a alegerilor individuale. Recomand filmul ! E posibil sa il gasiti tradus, dar nu va garantez… Aceasta actrita a avut un traseu fulminant si e posibil sa nu se opreasca aici… Mi-a placut ca e sportiva si ca nu se da in laturi de la efortul fizic… In rest, merita sa fie descoperita ! Nu veti regreta… Simpatica rau… Adica poate juca cu succes atat filme serioase cat si filme asa mai “tampe”, comedii spumoase, etc… Nu e de mirare de ce a fost aleasa ca partenera pentru Hyun Bin. Voi stiti de ce ?

 2. Mersi de recomandare,eu nu l-am văzut încă,dar evident că vreau.
  Am să le iau de la cele mai vechi spre cele mai noi.Mi-am descărcat deja The Nighmare şi urmează apoi să-mi iau Phone.
  Am văzut doar Damo,Hwang Jin Yi(recomand) şi Duelist( de asemenea recomand,este demenţial).
  Eu o iubesc,este mangifică.

 3. Cu siguranţă că nu se va opri aici,urmează să apară Section 7,Korea sau Hi Anna,şi sigur va începe noi proiecte.Lucrează cu o viteză ameţitoare.
  Eu cred că el a fost ales ca partener pt ea,nu invers,având în vedere că ea a confirmat din prima apariţia în SG,iar el a fost ales după ce Jang Hyuk a renunţat.Sincer,mi-ar fi plăcut să fi jucat JH alături de ea.Sunt subiectivă,nu?
  Poate în viitor îi vom vedea jucând împreună.

 4. Wii….Ha Ji Won – una dintre preferatele mele. Whoaa…in cate productii a jucat!! E geniala! ( cate machiaje, cate tunsori, cate garderobe diferite ) Pentru acest lucru o admir cel mai mult – ca se poate transpune in pielea oricarui personaj / rol.
  - multumim Ana. Se pare ca Ha Ji Won se afla la loc de cinste zilele acestea pe blog! Love her :X

  • Da,e GENIALĂ,şi eu cred asta.
   Pt mine e mereu la loc de cinste.

 5. Si eu cred ca il preferam pe Jang Hyuk in SG. ISgur il preferam :)) Tipul este briliant!
  - eu am vazut cu Ha Ji Won doar doua productii : Damo si Secret Garden. La recomandarea ta, ma voi apuca si de Hwang Jin Yi :)

  • Nu sunt singura aşadar care crede că JH ar fi fost o pereche demenţială pt Ha Ji Won.
   Închipue-ţi,actorii mei preferaţi,Ha Ji Won şi Jang Hyuk,împreună într-un film.Cât de senzaţional ar fi?Poate mi se împlineşte visul în viitor,nimic nu e imposibil.Au fost cât pe-aci.
   Neapărat,dar neapărat să vezi Hwang Jin Yi,o vei iubi pe Ha Ji Won înzecit faţă de cât o iubeşti acum.Acel rol e unul demn de Oscar,dacă ar fi existat acest premiu pt drame coreene,rolul ei din HJY ar fi fost demn de această distincţie.
   Şi Duelist este genial,o ador pe femeia asta.E wonder woman.

 6. O actrita de milioana sunt exact cuvintele potrivite pt a o denumi pe Ha Ji Won!! Este o actrita cu nenumarate calitati: fumoasa, talentata etc. AEste pur si simplu geniala! Am avut placerea pana acum sa o vad decat in 2 dintre porductiile ei Hwang Jin Yi – in care pur si simplu am iubit-o :X:X si In Damo!

  Sper ca voi avea ocazia sa o vad si in alte drame sau filme! Foarte frumoasa recenzia! Felicitari Ana!

  P.S In toate productiile arata atat de diferit, dar este inconfundabila :D

  Felicitari inca o data Ana!

  • Mersi Thea :)
   Mă bucur că ai văzut HJY.Şi eu am iubit-o în acel serial care este o capodoperă.

 7. Arată ft diferit în fiecare producţie,dar vorba ta,Thea,ea e inconfundabilă :)

 8. felicitari pt recenzie; nu cred ca gresesc cand spun ca e una dintre cele mai bune actrite din Coreea, poate cea mai buna; atatea roluri si cat de diferite sunt; eu am vazut-o prima data in Damo si apoi in Secret Garden(cat de greu am trecut peste febra SG); dar rolul care m-a impresionat a fost cel din Hwang Jin Yi; din pacate nu am vazut-o in nici un film dar in viitor vreau sa vad cateva, in special The duelist mai ales ca l-am gasit tradus pe dramacrazy

  • Karlutza,nu greşeşti,şi eu împărtăşesc aceeaşi opinie.
   Şi pe mine tot rolul din HJY m-a impresionat cel mai mult,m-a făcut să plâng atât de mult,iar eu nu sunt o sensibilă din fire.

  • The duelist pe dramacrazy este cu sub in engleza??

   • Thea,eu l-am văzut pe dramastyle,şi da,cu subt în engleză.

    • Aha mersi :D! Atunci o sa-l vad si eu tot acolo :)

   • da

 9. @ Ana – imi place cu cat entuziasm vorbesti despre ea :)
  -apropo- ai profile pe facebook? Am cautat astazi numele tau, dar nu cred ca am gasit ce cautam.

  • Nu am facebook.

   • Nu ai facebook, nu existi. as zice sa incerci pe Sitetalk, macar ST iti rasplateste financiar activitatea si in plus poti aduced Koreafilm si pe Sitetalk. Inscriere gratuita pe www,sitetalk.com/mirabel . Gasesti prieteni din 35 tari, miniu in romaneste, chat, inbox, pinwall, acasa adica toata lumea, jocuri, sittalkmall, travel etc. numai sa vrei sa vezi ca ai ce. iti stau la dispozitie cu informatii si ajutor. Hai sa ducem Koreafilm si pe Sitetalk.

    • Ei nu exişti.Ce chestie….
     Pe mine nu mă atrag site-urile de socializare,le găsesc destul de nefolositoare,fără supărare.

     • Nefolositoare pt mine,să nu înţelegeţi greşit.
      Poate în viitor am să-mi schimb părerea,dar acum asta cred.
      Vă las,merg să pap şi să învăţ,ne mai auzim diseară,sau mai repede.
      Pa pa

     • Acum sa fim seriosi ,, daca nu ai Facebook nu existi” ???!??? Eu una nu cred asa ceva….

  • Vorbesc cu drag şi entuziasm pt că îmi place ft mult.

 10. Ha ji won este o actrita minunata eu am iubit-o cel mai mult pentru rolul din damo fiind singurul serial uramarit de mine.Mi se pare un om minunat si exceptional de un talent remarcabil.Cat s-a dedicat meseriei sale de actrita sa nu aiba dublura,sa invete box,arte martiale si sa cante la instrumente traditionale pentru un rol mi se pare foarte greu dar ea nu s-a lasat bravo ei.
  Ana multumim de minunata recinzie pe care ne-ai oferit-o.

  • Şi eu vă mulţumesc că aţi citit.

 11. Pa pa Ana :D! Pofta buna :)

 12. Uite Ana, dedicatie : http://www.youtube.com/watch?v=48hSyDBBRB4
  - in ton cu inceputul campionatului mondial de patinaj artistic.
  -nu-i problema daca nu ai facebook. Nu este un – must – :D

  • Woa,mersi pt dedicaţie,mă trec fiorii de fiecare dată când aud muzica din Hwang Jin Yi,e superbă.Oare chiar a dansat pe aceasă muzică,sau e doar un colaj.Mersi oricum.

 13. o artista adevarata despre care eu am comentat cu placere si admiratie la serialul
  HJY.Din lipsa de timp insa nu am mai vizionat si alte filme cu ea,dar si acum ii aduc prin acest comm un omagiu.
  O recenzie care mi-a facut placere,asa,ca in timpurile “bune” ale blogului…

 14. Asta nu stiu nici eu. Faceam reclama pe facebook campionatului de patinaj care a inceput azi, si o prietena cu pasiuni similare ( coreea, adica ) mi-a postat link-ul…So, no ideea daca este colaj sau fapt real. Insa se imbina de minune. :) Azi m-am uitat vreo jumatate de ora la clipurile de pe youtube cu Hwang Jin Yi si Jang Suk Baek…. :)

  • Şi,cum ţi s-au părut?
   Mie îmi dau lacrimile de fiecare dată,şi mă trec fiori.

 15. http://www.youtube.com/watch?v=Kawy9wPngBo

  Scena asta a fost…na-m cuvinte.

 16. Superb palmares,eu am vazut Duelistul,Haeundae,HJY,Damo. Ai facut ceva sapaturi,nu gluma!

  • :D
   Sap dacă îmi place.

 17. Doamne ce o iubesc pe femeia asta: e actrita mea preferata din Coreea. Trebuie sa apara ceva stea mult mai mare decat ea, ca sa-mi schimb opinia. Si ma bucur enorm ca sunt si alte persoane pe blog in afara de mine si Ana (mi-am dat seama dupa recenziile despre serialul Hwang Jin Yi si apoi despre Ha Ji Won) care o plac si o respecta pt ceea ce face si pt totul efortul depus pt a ne oferi filme, seriale, pictoriale, reclame de buna calitate. O seara frumoasa in continuare tuturora si uitati-va la filme, seriale, reclame care o au ca si actrita!

 18. Am vazut-o mai mult in filme decat in seriale (am vazut doar Damo si What Happened in Bali – unde cred ca Jo In Sung a facut cel mai bun rol). Dar este intr-adevar , zic eu, una din cele mai mari actrite din Coreea. Cred ca poate juca foarte bine orice fel de personaj. O recenzie foarte bogata, mi-am notat cateva filme pe care vreau sa le vad :) . Felicitari.

  • Mersi,Anca,eu mi-am notat destule :))
   Numai să am timp.

 19. o actrita pe care o ador . stie cum sa iubeasca cand este de iubit, stie cum sa lupte cand este de luptat stie sa fie serioasa atunci cand personajul o cere sa fie stie cum sa afiseze un chip de inger si unul rautacios stie cum sa apara in ochii privitorului cu chip copilaroas si apoi cu acel chip al omului matur si plin de responsabilitati cotidiene stie …stie …stie o actrita cu foarte multe calitati .o iubesc .Acum o urmaresc in Secret garden e minunata
  multumim ana de frumoasa recenzie

  • Şi eu îţi mulţumesc Oltea,că ai citit şi că îţi place actriţa.

 20. Ana, ce recenzie!! Cred ca ai muncit o gramada la ea…sa cauti informatii despre atatea filme in care a aparut si sa scrii despre fiecare in parte e munca, nu gluma! Bravo pentru idee si prezentare! Pace mult!

  • Mersi Mishu :D
   A fost mai greu cu filmele mai vechi,să găsesc informaţii corecte despre subiect,dar cu cele mai recente a fost uşor,iar dacă îmi place actriţa aşa de mult,am muncit cu drag la recenzie.O începusem de ceva vreme,şi mi-am făcut timp să o finalizez.
   Sper că îţi place şi ţie Ha Ji Won.

 21. SI mie imi place mult Ha Ji Won, o adevarata profesionista, un real talent!

  Multumesc Ana pentru recenzie! Voi incerca sa caut filmele pe care ni le-ai recomandat ^^

 22. wow cate filme! singurele pe care le-am vazut au fost damo si haeundae! :D

  vreau sa le vad mai ales pe cele de la inceputul carierei! filmele mai vechi mi se par mai interesante!

  si felicitari pentru recenzie! se vede ca esti o mare fana! ;;)

  • Da,sunt o fană înfocată :)
   Eu vreau să le văd pe toate dacă se poate,dar am să încep şi eu cu cele mai vechi.Mi-am luat deja The Nightmare şi Phone.

  • Am văzut trailerul,mersi Cecilia :)
   Abia aştept filmul,deja a fost cumpărat de 47 de ţări.

 23. wow are 32 de ani?????
  :O

 24. mi-ar place sa fie hwang jin yi la tv dar mi se pare ca e productie KBS…

  • Şi mie mi-ar plăcea,ft mult :)

 25. Ce am facut eu in aprilie anul trecut ca nu am observat aceasta recenzie??! Ana, merit o pedeapsa!

 26. 31+2+cea actuala (The King2Hearts)=34 de productii in numai 12 ani! Ha Ji Won este o adevarata bomba de energie! Jos palaria!

 27. va salut pe toti si va rog sa ma sfatuiti…i-mi place HJW foarte mult…de fapt asiaticele in general mai ales coreenele istorice…problema e ca eu nu stiu engleza cum pot vedea filme cu HJW traduse in romana….sau greaca sau franceza…..sunt ceva mai mare si nu cunosc asa bine ca voi aceste probleme…aveti tot respectul meu….sau filme asiatice de actiune…va rog sa-mi raspundeti cat mai multi…..

Leave a Comment