koreafilm

Frumoasa Choi Jung Won

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: ,

Published on aprilie 30, 2011 with 18 comentarii

de Carina T şi Ramona J.

Privire suavă, ochi de căprioară, o figură luminoasă, un chip inconfundabil, este ca un vin care devine mai preţios odată cu trecerea timpului, aşa o descriu fanii ei pe Choi Jung Won, cunoscută majorităţii dintre noi datorită serialul „Kingdom of the Wind (Regatul vantului)” . Ar fi multe de scris despre ea însă vom încerca să facem o prezentare succintă a ei.
Image and video hosting by TinyPic
Nume: Choi Jung Won (Choe Jeong Won)
Profesie: Actriţă, cântăreaţă şi designer
Data naşterii: 30 aprilie 1981
Locul naşterii: Coreea de Sud
Înălţime: 168cm
Greutate: 47kg
Zodie: Taur
Image and video hosting by TinyPic
Roluri în:
* Stars Falling From the Sky (SBS, 2010)
* The Kingdom of The Winds (KBS2, 2008)
* Famous Princesses (KBS2, 2006)
* Tropical Nights in December (MBC, 2004)
* Long Live Love (SBS, 2003)
* All In (SBS, 2003)
* Sweetheart (SBS, 2003)
* Cool (KBS2, 2001)
Image and video hosting by TinyPic

Premii
• în anul 2008 – Cel mai bun cuplu împreună cu Song Il Gook în serialul „The Kingdom of The Wind” (Regatul vântului) şi Premiul de excelenţă pentru rolul din „Regatul vântului”
• în anul 2006 – Premiul de excelenţă KBS
• în anul 2006 – Premiul de popularitate KBS

Image and video hosting by TinyPic
Povestea serialului „Regatul vântului” este despre Muhyul, al treilea rege al Goguryeo căruia i se mai spunea “Zeul războaielor”. Muhyul este nepotul lui Jumong, întemeietorul Goguryeo. Despre serial puteţi afla mai multe din recenzia http://koreafilm.ro/blog/2010/07/regatul-v-ntului-16095/

Image and video hosting by TinyPic
Actriţa Choi Jung Won interpretează rolul frumoasei Prinţese Yeon, cea care îi cucereşte definitiv inima lui Muhyul. Este o persoană caldă şi bună, foarte pricepută la medicină.
Producătorii serialului au descris personajul lui Choi Jung Won ca pe o tânără care este forţată să înfrunte multe furtuni în viaţă şi devine o persoană extrem de puternică, ca urmare a experienţelor prin care trece.
Pentru Choi, aceasta a fost prima sa apariţie într-o dramă istorică. Ea a declarat că deşi a fost încântată de rol, s-a simţit extrem de emoţionată, în acelaşi timp. S-a hotărât să accepte rolul, deoarece s-a îndragostit de personaj chiar din clipa în care a citit scenariul.

Image and video hosting by TinyPic
Yeon îi tratează de multe ori pe cei săraci, iar pe Muhyul îl salvează de câte ori de la moarte.
Iubirea care se naşte între cei doi creşte cu fiecare zi, dar în momentul în care Muhyul află că este în realitate Prinţ al Goguryeo, relaţia lor devine imposibilă.
El este obligat să se căsătorească cu altcineva, iar Yeon asistă neputincioasă la tot. Cu toate acestea, ea îi rămâne fidelă şi din iubirea lor va apărea viitorul Prinţ Hodong, despre care s-a realizat un alt serial „Ja Myung Go”.
Din păcate Yeon are un destin trist. Ea este despărţită şi de Muhyul, dar şi de copilul ei şi moare în finalul serialului, chiar în braţele iubitului ei.

Image and video hosting by TinyPic
De asemenea actriţa a mai jucat într-o altă dramă de succes Famous Princess produsă de KBS în anul 2006, unde a interpretat rolul lui Na Mi-chil, o fată spontană care iubeşte distracţia la maxim, iresponsabilă, care provoacă întotdeauna dureri de cap părinţilor. Absolventă a unui colegiu tehnic, ea lucrează ca asistentă medicală şi este întotdeauna îngropată în datorii din cauza vanităţii şi a firii ei risipitoare. Întotdeauna familia o dojeneşte şi îi spune că ar trebui să fie ca sora sa Seol-chil, care a absolvit Academia Militară devenind căpitan şi care este o persoană responsabilă, un stâlp de bază al familiei şi nu o răsfăţată aşa cum este ea. Ea îl seduce pe Il-han intenţionat ştiind că Seol-chi îl place, însă va renunţa să mai fie egoistă, când va afla că sora ei a fost prima lui dragoste.
a href=”http://tinypic.com?ref=e9u4yg” target=”_blank”>Image and video hosting by TinyPic
În drama Stars Falling From the Sky cunoscută şi sub numele de Wish Upon a Star, Choi Jung Won interpretează rolul unei tinere femei, Jin Pal-gang care este fiica cea mare a unui cuplu, care-şi iubesc nespus de mult semenii. Tatăl ei (de fapt tatăl ei vitreg ), conduce un spital în care sunt ajutaţi îndeosebi cei săraci. Împreună cu soţia sa, adoptă patru copii, iar pentru al cincilea copil au înaintat formele legale de adopţie. Însă ei mor subit şi Pal-gang va deveni mama lor adoptivă. Drama a înregistrat ratinguri ridicate în China.

Image and video hosting by TinyPic
În viaţa de zi cu zi, Choi Jung Won este o persoană modestă. Îi place foarte mult moda şi a urmat cursuri de fashion designer la Antwerp, în Belgia. Visul ei din copilărie era să devină creator de modă.

Image and video hosting by TinyPic
Choi Jung-Won, a fost studentă a Universităţii Dongguk din Seul, însă datorită programului foarte încărcat, a reuşit să-şi ia diploma după zece ani, în 19 februarie 2010. “Simt că am devenit cu adevărat un membru al societăţii”, a declarat actriţa, în timp ce îşi ţinea boneta de absolvire şi cu un zâmbet mare a mai adăugat “Sunt foarte fericită pentru că am absolvit, după zece ani, am fost ultima absolventă din clasa mea, iar părinţii mei sunt cum nu se poate mai fericiţi”.

Image and video hosting by TinyPic
Se spune despre cei născuţi pe 30 aprilie că pentru a-şi îndeplini responsabilităţile profesionale, acţionează ca la carte. În calitate de colegi, ei sunt întotdeauna amabili şi încurajează relaţiile prieteneşti de serviciu. Iar eu aş putea adăuga că a fost înzestrată şi cu un chip angelic. Nu-i aşa că am dreptate? –lol-. Bineînţeles îi urăm şi noi La mulţi ani! Şi aşteptăm cu nerăbdare să o vedem cât mai curând într-un nou rol.

Surse: dramawiki, HanCinema, Dramabeans

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

18 comentarii

There are currently 18 comentarii on Frumoasa Choi Jung Won. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. O tanara superba pe care am vazut-o in Regatul Vantului ,o aparitie diafana plina de sensibilitate care a reusit sa ne transmita emotii puternice.
  La Multi Ani !si cat mai multe roluri!

 2. Delicata,gratioasa si foarte talentata,au facut un cuplu de film de nota 10 ea +SIG,eu cred ca ar fi fost potriviti si in viata reala dar din pacate nu! Bravo fetelor pentru initiativa !

 3. Yeon un rol care i sa potrivit perfect , La multi ani! si cat mai multe roluri frumoase.

 4. La mult ani si cat mai multe roluri cu succes! Este o actrita foarte frumoasa, delicata si talentata. Multumesc fetelor, este o recenzie foarte frumoasa, un adevarat cadou.

 5. SAEGIL CHUKA HAMNIDA DRAGA NOASTRA ACTRITA MULT IUBITA CHOI JUNG WON SI MULTI ANI DE VIATA FERICITA SI PRESARATA CU TOT CE E MAI BUN.
  EU M-AM INDRAGOSTIT DE PERSONAJUL EI DIN KINGDOM OF THE WINDS SI NU CRED CA POT UITA ASA USOR DE CARACTERUL EI CALM.

 6. LA MULŢI ANI, CHOI JUNG WON!!!!
  O urmăresc acum în Regatul vânturilor şi îmi place foarte mult cum joacă…
  are o privire de căprioară rănită, tot timpul umezii şi plini de emoţie…
  foarte frumoasă întradevăr….

 7. La multi ani!♥
  Choi Jung Won chiar e o actrita foarte frumoasa!♥
  MULTUMIM KOREAFILM!♥

 8. O ACTRIŢĂ SUPERBĂ! Mi-a plăcut extraordinar de mult în REGATUL VÂNTURILOR! LA MULŢI ANI.

 9. Saengil chukha haeyo CJW!:)

 10. Ai spune ca e un inger coborat pe pamant, un inger care acopera totul in jur cu delicatete, sensibilitate, gratie si candoare. O frumuesete divina, o personalitate incantatoare si un suflet nobil ^_^ La multi ani celei care ne-a bucurat ochiul si inimile in “Regatul Vanturilor”, la multi ani frumosi, Choi Jung Won!

  P.S. :As zice ca atunci cand i s-a propus sa joace in “Regatul Vanturilor” nu doar faptul ca s-a indragostit de personajul sau a condus la acceptarea rolului, ci eu cred ca si onoarea si sansa de a juca alaturi de Song Il Gook a avut ceva de a face :> Sper sa nu fiu rautacioasa (adevarul e ca SIG era insurat pe atunci, dar totusi…)

 11. imi place mult rolul ei din K of the W

 12. Inca nu am vazut-o in nicio productie, dar mi-ar placea! Foarte frumoasa si banuiesc ca este la fel de talentata! Multumim pentru informatii kf!!

 13. Nu am urmărit-o nici eu,dar e frumuşică.La mulţi Ani!
  Mulţumim fetelor.

 14. Când am văzut titlul,am avut senzaţia de deja-vu,dar acum văd că mai este o recenzie cu acelaşi titlu.

 15. la multi ani!

 16. Am indragit-o mult in Kingdom of the Wind.La multi ani!

 17. Frumoasa Choi Jung Won ? Putin spus ! Deosebita, fenomenala, exceptionala Choi Jung Won ! Cred ca ar trebui sa se inventeze inca o limba pentru aceasta actrita pentru a reusi sa fie descrisa in cuvinte. Rolul din KOW i s-a potrivit 100%… ce mai… i-a venit ca o manusa. Fotografia ei a ramas saptamani intregi ca Display Image pe Yahoo Messenger. LA MULTI ANI ! Cu intarziere…

Leave a Comment