Eunucul, prietenul regelui

Written by angelicadeokmanbidamsan. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Eunucul, prietenul regelui

Published on aprilie 23, 2011 with 21 comentarii

Palatul este un loc minunat, plin de lucruri fabuloase, insa este si un loc infricosator. Unui rege ii este greu sa supravietuiasca intr-un loc atat de periculos fara cineva pe care poate conta. Iar acel cineva trebuie sa fie aproape de el, sa il sprijine si sa il ajute. Cine il poate proteja mai bine decat un eunuc?
In Furtuna la palat am intalnit un om cu totul deosebit. Acela este domnul Nam. Omul care este si protector si sprijin si eunuc si ofiter. El a fost cel care l-a inteles pe printul San, cel care s-a dedicat trup si suflet protejarii acestuia.
Image and video hosting by TinyPic
A fost omul din umbra, cel care a vegheat la bunastarea regelui, cel care a fost alaturi de el atat la bine cat si la rau atat in vreme de pace cat si in vremuri periculoase. A fost cel care i-a calauzit pasii spre victorie si cel care l-a ajutat sa isi intalneasca prietenii lui dragi. Omul care l-a slujit si si-a pus viata in mainile lui, cel care a cautat mereu adevarul si i-a dorit fericirea si cel care a fost capabil sa sprijine o copila pentru a deveni sotia regelui ce o iubea. Atata devotament si curaj intr-un singur om! Multa lume nu apreciaza acest om si nu ii cunoaste adevarata valoare insa regele nostru cu siguranta a facut-o. Chiar si in ceasul dinaintea mortii inteleptul rege, printul San asa cum imi place sa il numesc i-a multumit. Printr-o privire e adevarat, insa acea privire vorbea mai mult decat o mie de cuvinte.
Image and video hosting by TinyPic
Acest om este mai mult decat un simplu eunuc. Este prieten si sursa de intelegere, este omul care are grija de nevoile regelui si care traieste pentru a-l proteja. Domnul Nam este un erou care din pacate nu este apreciat desi face totul pentru bunastarea regatului. Ceilalti nu il considera un om important sau curajos deoarece functia sa nu este una importanta. Totusi este nevoie de curaj pentru a deveni eunuc. Chinurile prin care a trecut si toata pregatirea dovedesc ca este un om remarcabil capabil sa depaseasca orice situatie, iar regele este norocos ca are parte de un asemenea om devotat.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

21 comentarii

There are currently 21 comentarii on Eunucul, prietenul regelui. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. a aparut . multumesc pt rapiditate kf

 2. sper sa va placa recenzia mea

 3. Am întâlnit eunucii aproape în fiecare serial,în Yi San,în Dong Yi,în Shin Don şi multe altele.Interesant subiect,Angelica.

 4. Angiii…Te iubesc!!!!:X:X:X:X:X
  Ma intrebam cine poate face o recenzie minunata ca aceasta!!!
  Bv…si intr-adevar Dl Nam…era un eununc care si ar fi dat si viata pentru regele sau,Yi San!!!:-*
  Vooot!!!

  • În Shin Don,eunucul An Dochi chiar şi-a dat viaţa pt regele său,Gongmin.Aceşti bărbaţi erau în general cei mai loiali oameni de la palat.

 5. mersi fetelor.

 6. si eu te iubesc ramona.

 7. actorul care il interpreteaza pe domnul Nam a jucat in nenumarate filme inclusiv in cateva aparute la tv

 8. da ana ai dreptate. Ei sunt extrem de devotati. Am observat si la doamne acest lucru.Sunt devotate stapanei lor si sufera sau se bucura pt ea.

 9. Desi se trece cu vederea peste acest gen de personaj,el are intradevar un rol bine determinat in contextul istoriei ,am vazut multi, in fiecare serial istoric exista cate unul! Iepurasul sa va aduca numai zambete si bucurii!

 10. Foarte frumos, angelica! Ai foarte mare dreptate, eunucul mereu a fost cel mai de incredere personaj! vot

 11. imi plac ideile tale ^^ :)

 12. interesant……

 13. foarte frumos! desi eu n-am vazut Furtuna la palat imi place recenzia ta si sper ca o sa mai continui si cu altele.

 14. felicitari angelica a iesot o recenzie foarte frumoasa sa mi-a amintit de furtuna la palat

 15. kamsa

 16. Intr-adevar eunucii sunt un exemplu de loialitate si devotament,asa a fost si domnul Nam din Yi San desi lumea nu l-a prea bagat in seama tu ai reusit sa-l scoti din anonimat si sa-l caracterizezi asa cum numai tu stii,i-ai evidentiat exact trasaturile dominante atat ale lui cat si a altor eunuci din alte seriale care faceau totul pentru bunastarea regelui,fiind in stare sa-si dea chiar si viata pentru acesta
  Felicitari Angi! vot

 17. kamsa ana . sunt oameni care merita toata aprecierea noastra

 18. Eunucul, intr-devar prietenul, confidentul si aparatorul regelui. Dl Nam a fost cu siguranta apreciat, asa cum presupun ca este si acum eunucul regelui Sukjong din Dong Yi (nu stiu cum il cheama). Angelica, numai cuvinte de lauda, ce sa zic? Braaavooo!! Se pare ca ai o inclinatie buna spre psihologia personajelor si reusesti sa le descrii foarte bine! Vot din toata inima!

  • Am aflat in episdoul de azi, e vorba de sambelanul Han, in Dong Yi ^_^

 19. mersi crina

Leave a Comment