Dovezi ale iubirii – Plimbările în spate

Written by andreeac. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on aprilie 22, 2011 with 11 comentarii

Probabil că vă întrebaţi cum se leagă dramele contemporane de cele de tip saeguk. Ei bine, urmărind ambele tipuri de seriale, am observat un element comun care mi-a captivat atenţia. Este vorba de plimbarea în spate.

Marry Stayed Out All Night.
Photobucket
În episodul 2, tatăl lui Wi Mae Ri (Moon Geun Young) îi aranjează acesteia o căsătorie cu Jung In (Kim Jae Wook) , fiul unui vechi prieten, negândindu-se decât că prin intermediul acestei căsătorii va scăpa de datorii, nepăsându-i câtuşi de puţin de sentimentele fiicei lui.
Photobucket
Prietenii lui Mae Ri şi a lui Kang Mu Kyul (Jang Geun Suk) - liderul unei trupe indie- sar în ajutor cu un plan pentru ca fata să-i poată arăta tatălui său o dovadă de necontestat. Aceştia le sugerează să-i spună că s-au căsătorit. Apoi, organzizează o şedinţă foto pentru a imortaliza pseudo-nunta. Tatăl nu se lasă înduplecat de isprava fiicei sale şi îi dă un termen de 100 de zile în care ea trebuie să petreacă timp egal cu cei doi “soţi” ai săi şi să decidă pe care îl va alege. Suparată că a intrat într-un bucluc şi mai mare, Mae Ri se îmbată în mijlocul zilei, prieten de beţie fiindu-i chiar Mu Kyul. Aceasta îi cere sa o mai ajute o singură dată, împrumutându-i numele lui pe durata celor 100 de zile, dar el o refuză cu raceală. Fire încăpăţânată, Mae Ri se ţine după Mu Kyul toată ziua pentru a obţine acea favoare.
Photobucket
Mae Ri se plânge că Mu Kyul a lăsat-o singură şi, pe masură ce păşeşte pe strada întunecată, nişte tipi duboşi se leagă de ea. Atunci apare “Făt-Frumos” şi o cuprinde pentru a pretinde că sunt împreună. După toată acea urmărire de pomină, tălpile lui Mae Ri încep să sângereze, iar Mu Kyul se oferă să o care în spate. El o întreabă dacă a mai fost purtată în spate de un bărbat, iar aceasta îi zice stânjenită : “Nu… doar cand eram mică de tatăl meu.” Chiar dacă Mu Kyul pare un tip indiferent şi de neînduplecat, îşi scoate la iveală din nou sufletul nobil, cazând de-acord să o ajute cu ce-i ceruse mai devreme, dar punând o condiţie cam neobişnuită: “Nu te îndrăgosti de mine.” Mae Ri îi răspunde fără ezitare: “Hei! Nici măcar nu te plac!”
Photobucket
Dar ştiţi cum se spune ”Inimii nu-i poţi porunci”, iar inevitabilul s-a produs.
În final ajung să formeze un cuplu şi discuţia purtată de cei doi în timpul plimbării în spate este dată uitării.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Dovezi ale iubirii – Plimbările în spate. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumesc mult,mult Andreea pentru recenzie! De curand am terminat si eu serialul! Este superb! Il recomand celor care nu l-au vazut ! Jang Geun Suk este un actor minunat, iar in serial face un cuplu minunat alaturi de Moon Geun Young!

  Multumesc inca o data si felicitari pentru recenzie!! VOT :D:D

 2. Super, Andreea! Bravo- si eu am terminat Mary stayed out all night acum vreo 2 saptamani, si mi-a placut. Bine, eu tineam cu celalalt tip- ‘Hong Tae Song-ul’ din Bad Guy ( Kim Jae Wook ).Insa mi-au placut toti in final, actritat este frumusica foc. Intr-adevar tehnica ‘ piggyback” :)) este foarte intalnita. Cred ca nu este serial in care sa nu fi intalnit- din cele moderne…Dar, pana si in Chuno-istoric s-a intamplat, asa ca… :D :* Vot :D

  • koreafilm

   “Plimbarile in spate”….este o sintagma de suflet si o regasim in cultura coreeana in momente emotionante…

 3. Andreea…o recenzie splendida!!!
  Am citit parca tot aici pe kf o recenzie despre acest film!!!
  Mi se pare un film ft frumos si merita vazut dupa parerea mea….mai ales ca in film joaca doi dintre actorii mei favoriti…MOON GEUN YOUNG SI DRAGUL DE KIM JAE WOOK DIN BG!!!!
  Promit solemn ca urgent trebuie sa mi fac timp sa l vizionez!!!
  Multumim!!!:X:X:X:X:X

 4. AM UITAT……VOOOOOT!!!!***:-*

 5. Ma bucur ca ai ales aceasta drama…scena prezentata de tine e punctul de plecare catre dragostea lor(de care niciunul dintre ei nu avea nici cea mai mica banuiala).
  O…nu imi pot aminti daca directorul Jung In a plimbat-o in spate vreodata pe Mae Ri.Daca da,sunt sigura ca nu se vedea asa dragut ca si la Kang Mu Kyul. :D
  Ceva asemenator cu aceasta plimbare,cred ca e si cea din “Personal Preference”.Park Kae In nu fusese plimbata in spate niciodata de nimeni.”Primul” pt. ea e Jeon Jin Ho,prietenul sau despre care crede ca e guy.

 6. Nu am văzut acest serial,dar am văzut plimbărica în spate din My Princess,plimbărică care duce şi la un sărut :)
  De altfel,eu am prezentat săruturile din My Princess,şi la primul este evident şi scena căratului în spate(Lee Seol era beată :P).
  Să ştiţi că eu am văzut în Shin Don,plimbarea în spate între doi bărbaţi,Shin Don şi maestrul său,călugărul Wolseon(acesta îi era ca un tată lui Shin Don,şi îl purta în spate deoarece era ft bătrân,şi simpatic foc).

 7. foarte frumos,chiar o adevarata dovada de dragoste aceasta plimbare in spate..felicitari andreea:)

 8. Oare mai sunt baieti astazi care sa-si care iubitele in spate? Nu prea cred…Multi refuza sa le mai tina elegant de mana si se sprijina pe dupa gatul lor, oribil…Doar in filme mai vedem cate o plimbare din asta atat de romantica. Eu nu am vazut acest serial dar sunt foarte curioasa de cum a jucat Jang Geun Suk, unul dintre preferatii mei. Andreea, mi-a placut recenzia ta, de obicei nu ma atrag subiecte despre care nu am cunostinte(in cazul acesta, un serial pe care nu l-am urmarit) dar tu ai povestit si ilustrat frumos scena si m-a atras. Felicitari si un vot din partea mea. ^_^

 9. ma bucur ca imi reaminti aceasta frumoasa secventa!

Leave a Comment