Carina T. [KF]

You are beautiful (3)

Written by Carina T. [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm

Tagged: , ,

Published on martie 15, 2011 with 23 comentarii

de Ramona J. şi Carina T.

Kang Shin Woo interpretat de Jung Yong Hwa (C.N.Blue)

Chitaristul Shin Woo este cunoscut pentru firea lui blândă. Shin Woo are o figură solemnă şi o faţă frumoasă ca o floare. Dar se pare că este o mască foarte bună pentru a ascunde că nu este interesat de nimic şi că nu poate fi afectat de nimic. Interesul îi va creşte brusc când va descoperi din prima seară că Go Mi Nam este de fapt fată.

El se amuză în permanenţă văzând cum ea încearcă să ascundă acest lucru. Cel mai amuzat este când Go Mi Nam iese de la duş fiind proaspăt îmbăiată şi când să iasă din vestiar, surpriză… băieţii din staff-ul trupei vin la duş, iar ea trebuie să treacă printre nişte băieţi foarte arătoşi, cu trupurile bine lucrate şi dezbrăcaţi, el fiind cel care o va ajuta să iasă afară, punându-i un prosop în cap, cu pretextul să-şi ştreagă părul ud. Shin Woo se va îndrăgosti de ea însă va suferi foarte mult pentru că nu este o dragoste împărtăşită.

Image and video hosting by TinyPic

În trupă, el este omul cel mai calculat în contrast cu Tae Kyung, care este foarte sensibil. Deşi face parte dintr-o formaţie foarte populară, el este mai degrabă un antreprenor decât un artist.

Image and video hosting by TinyPic

Jung Yong Hwa este actor şi cântăreţ fiind unul dintre membrii trupei CN Blue. S-a născut pe data de 22.06.1989 în Seul (Yeoksam-dong, Gangnam-gu), Coreea de Sud. Are o înălţime de 180 cm, este în zodia Racului. Numele lui înseamnă ”faţă armonioasă”. La vârsta de 2 ani s-a mutat în Pusan, unde a făcut şi liceul, chiar el însuşi consideră că este mai legat de Pusan decât de Seul (locul unde s-a născut). Are un frate mai mare decât el cu 4 ani.
Într-un interviu acordat revistei 10Asia Jung Yong Hwa spunea: „Ca şi personajul Kang Shin Woo, am încercat să-mi corectez accentul meu sa-too-ri, imediat ce am revenit în Seul. Când prietenii mei din Pusan, au vizionat primul episod din „You’re beautiful”, m-au sunat şi mi-au spus, „Oh. Poţi folosi un limbaj normal ”

Image and video hosting by TinyPic

„Sunt foarte apropiat de Hong Ki (Jeremy) pentru că avem aceeaşi agenţie de impresariat. Cu puţin timp în urmă a circulat o fotografie cu Hong Ki care adormise pe genunchii mei. Este ceva firesc din moment ce suntem apropiaţi şi eram şi obosiţi amândoi, având întotdeauna de aşteptat foarte mult timp pentru filmarea următoarelor secvenţe din film”.
În timpul filmărilor pentru You’re beautiful, când pe lângă filmări avea programate şi concerte, a fost încurajat de membrii trupei CN Blue: „Colegii mei de trupă s-au uitat cu toţii la acest serial şi m-au încurajat. Recent, când am mers în Japonia, pentru un concert, mi-au cărat tot echipamentul meu, spunându-mi că am lucrat din greu (râde). Pentru mine era destul de uşor, deoarece tot ce am este o chitară şi un kit. Tobele au o mulţime de componente şi sunt greu de transportat,însă ei mi-au cărat şi lucrurile mele. Am fost profund impresionat de acest gest.”

Image and video hosting by TinyPic

Zilele trecute pe blogul fan-clubului actriţei Park Shin Hye a fost confirmat faptul că ea împreună cu Jung Yong Hwa vor juca într-o viitoare dramă produsă de MBC, serialul fiind programat să înceapă în 22 iunie 2011 şi se va numi Festival.
Acţiunea dramei va avea loc la un Colegiu de arte şi va încerca surprindă cum sunt predate lecţiile de dans, canto, actorie, literatură. Va fi arătată cum este viaţa studenţilor din acel colegiu.
Park Shin Hye o va fi interpreta pe Lee Kyu Won, o studentă eminentă, născută într-o familie de prestigiu, de curând transferată la Colegiul de artă. Ea fiind o virtuoasă interpretă a instrumentului numit „gayageum”, va câştiga inima tuturor prin frumuseţea şi isteţimea de care dă dovadă.
Jung Yong Hwa îl va interpreta pe Lee Shin, solistul vocal al unei trupe, un tip de o frumuseţe rece (foarte diferit de personajul interpretat în „You’re beautiful”), pasiunea lui fiind muzica.
În serialul Festival, ei vor interpreta doi tineri care vor forma un cuplu drăguţ, tineri care se străduiesc să-şi transpună visele în muzică.

Image and video hosting by TinyPic

Jeremy interpretat de Lee Hong Ki (FT Island)

Bateristul trupei Jeremy, cel mereu zâmbăreţ şi prietenos, este cel care întotdeauna înţelege ultimul despre ce este vorba. Jeremy este un englezo-coreean care vine dintr-o familie nobilă. Tatăl său este un fotograf de clasă mondială, iar mama sa este un model celebru.

Image and video hosting by TinyPic

În trupă, Jeremy este considerat membrul cu o personalitate puternică. El are un zâmbet mare, astfel atunci când spune unele lucruri stupide, zâmbetul lui acoperă totul. El este, de asemenea, foarte optimist şi echilibrează balanţa personalităţilor mai dramatice din grup.Nu se poate să nu te îndrăgosteşti de firea lui veselă şi de mutrişoara lui adorabilă
El crede că niciodată nu va putea fi prieten cu o fată, dar după întâlnirea cu Go Mi Nam, nu mai este sigur de acest lucru.

Image and video hosting by TinyPic

Şi el, ca toţi ceilalţi, ascunde un mic secret… Atunci când este trist se plimbă cu „autobuzul lui”, timp de o oră în jurul Seulului, apoi coboară cu acelaşi zâmbet pe buze.
Dar oare întotdeauna se poate rezolva orice problemă în acest fel?
În acelaşi mod va încerca să treacă peste dezamăgirea pricinuită de faptul că nu este el alesul lui Go Mi Nam iar cântecul pe care-l cântă plângând la telefon, cântec dedicat lui Go Mi Nam, este foarte emoţionant (melodia fiind auzită în direct de către toţi fanii trupei A.N.Jell).

Lee Hong Ki / Lee Hong Gi este actor şi cântăreţ, fiind este solistul trupei F.T. Island, o trupă rock din Coreea de Sud, fiind cunoscut pentru vocea puternică şi versatilă. S-a născut pe 2 martie 1990, are o înălţime de 178 cm, zodia Peşti, grupă sanguină AB. Are o soră mai mică decât el. Din 09 martie 2009 este student al Universităţii Kyung Hee, secţia Teatru şi Dramă.
Hong Ki este foarte popular în rândul tinerilor, având o mulţime de prieteni apropiaţi, poate şi datorită faptului că nu i-a toate lucrurile în serios şi întotdeauna are o atitudine tare nostimă. Hong Ki, a fost de asemenea şi unul dintre cei 3 MC ai show-ului TV Music Inkigayo, show pe care l-a prezentat împreună cu Eun Ji Won şi Seul Yu Ah, de la începutul anului 2009 până în iulie 2009. Întotdeauna emisiunile în care este invitat ca oaspete au ratinguri destul de ridicate (se vede că fanii lui îl iubesc enorm).

Image and video hosting by TinyPic

Potrivit agenţiei sale de impresariat, Lee Hong-gi va apărea într-o dramă japoneză, dramă intitulată Muscle Girl, care va începe să fie difuzată în luna aprilie pe TBS şi MBS, alături de el va apărea actriţa japoneză Yui Ichikawa. Un purtător de cuvânt al agenţiei a declarat “Lee Hong Ki, vocalistul trupei FT Island, este foarte cunoscut în Japonia, ca un actor, mai ales datorită serialului „You’re Beautiful”, care a fost difuzat şi în Japonia. Lee Hong Ki va cânta, de asemenea şi OST-ul acestei drame în calitate de membru al FT Island “.
Mai multe despre Lee Hong Ki puteţi afla citind recenzia http://koreafilm.ro/blog/2011/03/la-multi-ani-lee-hong-ki/

Image and video hosting by TinyPic

Printre ceilalţi protagonişti ai serialului o vedeţi şi pe Yoo He-i interpretată UEE cea supranumită zâna ţării (datorită deselor ei vizite lângă căpătâiul copiilor foarte bolnavi), însă aceasta este doar o faţadă ea fiind de fapt o persoană răutăcioasă, interesată doar de propriul succes, invidioasă pe ceilalţi. Întotdeauna ceilalţi trebuie să-i suporte mofturile şi să-i îndeplinească dorinţele, iar faptul că află că Go Mi Nam este fată este un prilej extraordinar să-i şatajeze pe cei din A.N JELL, în special pe Hwang Kyung Tae, pe care-l vrea ca iubit. Ea e poreclită, pe bună dreptate, de către acesta „un drac de zână” sau „zâna mincinoasă”.

Surse: squidoo, soompi,10Asia, HanCinema,wikipedia

Despre Carina T. [KF]

Carina T. [KF]

Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele... dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.

Browse Archived Articles by Carina T. [KF]

23 comentarii

There are currently 23 comentarii on You are beautiful (3). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. atât JYH, cât şi LHG sunt tineri şi frumoşi…nu mai spun cât sunt de talentaţi şi cât de frumos cântă amândoi… ce mai, îmi sunt dragi de nu mai pot :X
  iar pe LHG (jeremy) l-am prezentat şi eu de ziua lui :)

 2. Crib, am trecut in recenzie linkul de la articolul tau :)

 3. superba recenzie:X jeremy e atat de simpatic in film, si shin woo cu atitudinea lui protectoare si balnda8-> ma bate gandul sa revad serialul cand am timp:-?

 4. nostimul Jeremy si sensibilul de Shin WOO .Mi-au placut. Sunt frumosi , talentati,carismatici ,imi sunt foarte dragi.Domnisoara Yoo He m-a enervat la maxim ,chiar un drac de zana hi hi hi hi
  multumim Carina

 5. Ce copii sensibili!Oare la ei nu s-a inventat vedetismul si fitele?Pana acum nu am auzit ca in Corea sa existe un artist care sa nu fie OM,toti sant saritori,modesti si foarte talentati.Multumesc fetelor pentru aceste momente sensibile!

 6. Simpatici domnişorii :)
  Mulţumim fetelor pt articole.

 7. dintre ei doi imi place cel mai mult Jeremy(Lee Hong Ki)
  Multumim petru articol!

 8. O,Doamne!De ieri ma gandeam intr-una la momentul cand voi citi aceasta recenzie.A iesit de sute de ori mai bine decat asteptarile mele.Multumesc din inima pt.asta fetelor.:*
  Daca ar fi sa ales intre cei doi,as zice:”Sa aleaga cine o vrea,ca eu ii au pe amandoi la pachet!”:X
  Personalitatile lor sunt opuse,fiecare are trasaturi fermecatoare si atrag prin caracterul special.Nu ai cum sa nu ii indragesti!
  Uh!Ati starnit nerabdarea in mine,in legatura cu viitoarele lor proiecte.
  Cuplul Jung Yong Hwa si Park Shin Hye e preferatul meu.Ador momentele cand Go Mi Nam era pusa in fata celor trei si era nevoita sa aleaga “ceva” doar de la unul si de fiecare data ea prefera optiunea lui Kang Shin Woo.(exwmplu:scena cand este racita si alege ceaiul)
  Totusi e mare pacat ca nu au ramas impreuna.Tin minte cat am plans din cauza dureri lui Kang Shin Woo,ca nu si-a putut implini iubirea.Desigur ca si pt.Jeremy am plans destul de mult.Momentul cand a cantat acea piesa la radio,prin telefon (“Such Good Words”) a fost atat de trist,tanjeam sa-i ofer o imbratisare.Si ca tot veni vorba de melodii,intregul OST e genial.Cred ca am ascultat o zi intreaga “Without Saying” si “Because I’m a fool”,amandoua extrem de emotionante
  E greu sa existe trei baieti care iubesc o fata:e prea multa tensiune,durere,dezamagire,iluzii spulberate,dar si indecizie.Aici ar fi cazul nostru,al spectatorilor,carora ne-ar fi greu sa alegem perechea preferata.
  A…trebuie sa o comentez putin si pe Yoo He(stiu ca sunt rautacioasa si pt. asta ma scuz).Imi placea la nebunie cand primea refuz dupa refuz din partea lui Hwang Tae Kyung.:))
  Mersi inca odata fetelor.Apreciez extrem de mult munca voatra.Articolul e de nota 10.:X

 9. frumoasa recizie!

 10. multumim tuturor pt cuvintele frumoase…
  Marina, multumim ot cat de darnica ai fost cu cuvintele :)

 11. DAR melodia de final?

 12. @Dya, deci te-am tentat sa reiei serialul? .. :))
  Multumim tuturor pentru cuvintele frumoase ;)

 13. Nikky, o caut si o sa ti-o trimit :)

 14. buna tuturor.carina dar ce s-a intamplat cu princess ja myung go?sunt probleme cu traducerea sau esti fff aglomerata cu multe proiecte?

 15. am mult de lucru la firma… n-am abandonat proiectul :)

 16. ma bucur atunci carina.eu abia astept fiecare episod.l-am vazut de 2 ori in eng. si o data fara sub. cand l-am luat de pe d-addicts.dar il vad si in romana.oricum multum ptr. traducerea in romana.

 17. Da.E beutiful.

 18. Ah!Ori sunt eu prea obosita ori am inteles bine ca-l il pot vedea serialul si in romana?Daca da,atunci imi puteti spune unde?Va rog! :X

 19. sincer imi plac mult baietii astia!si acum ma amuz cu gandul la sora prieteniei mele care a devenit mare fan F.T. island si C.N.Blu dupa ce i am aratat primul episod din serial. si acum ma suna prietena mea si imi spune ca ce i -am facut ca numai muzica coreeana aude acum in casa!

 20. cat de dragut e :X:X!!!!!!!!!!!!

 21. http://www.peteava.ro/playlist-5428/you-re-beautiful-frumusete-ascunsa

  You’re beautiful cu subtitrare in limba romana

  Traducere: Sandra

 22. Am adorat personajul “Jeremy”[HongKi]. :X
  Atat de zambaret , fericit ,plin de viata , orice s-ar intampla el tot cu zambetul pe buze ramne , chiar si atunci cand isi recunoaste sentimentele in fata persoanei indragite si sufera foarte mult cantand acea melodie “Cuvintele potrivite” cand se da jos din autobuz tot zambeste . :X

Leave a Comment