Carina T. [KF]

You are beautiful (2)

Written by Carina T. [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm

Tagged: , ,

Published on martie 14, 2011 with 28 comentarii

de Ramona J. şi Carina T.

ANJELL – Promise

Asculta mai multe audio pop

Image and video hosting by TinyPic

Daca în prima parte a recenziei (pe care o găsiţi aici: http://koreafilm.ro/blog/2011/03/you%E2%80%99re-beautiful-1/) vă vorbeam despre serialul You are beautiful (2009), ar trebui să prezentăm şi personajele şi actorii care îi interpretează, nu-i aşa?

Image and video hosting by TinyPic

Hwang Tae Kyung interpretat de Jang Geun Suk

Hwang Tae Kyung este solistul celei mai renumite trupe Kpop, A.N.JELL. El foarte talentat atunci când vine vorba despre muzică, este un bun compozitor şi un virtuos pianist. El este totodată idolul cel mai popular în Coreea. Însă Tae Kyung este un cântăreţ şi un om arogant şi insuportabil.
Tatăl său, Hwang Kyung Sae, este un dirijor cunoscut în toată lumea. Cu toate acestea, există o mulţime de întrebări în ceea ce priveşte identitatea mamei sale, despre care familia Hwang preferă să nu discute.

Image and video hosting by TinyPic

Hwang Tae Kyung deşi în aparenţă arată perfect, în viaţa reală are o mulţime de defecte şi fobii. El are mereu senzaţie de greaţă, este extrem de sensibil la mâncare (fiind alergic la polen, creveţi, această alergie aducându-i la un moment dat o grămadă de probleme). Este preocupat în mod excesiv de curăţenie, nu suportă ca cineva să-i atingă lucrurile, nu vede bine pe timp de noapte şi suferă de insomnie.
Tae Kyung este un încăpăţânat. Se supraapreciază crezând despre sine că este o persoană minunată. Chiar dacă în aparenţă arată ca fiind o persoană perfectă, în interior este doar un suflet rănit.

Image and video hosting by TinyPic

Jang Geun-Seok este un actor sud-coreean, cântăreţ şi model, despre care se poate spune că este unul dintre copiii minune. S-a născut în Prefectura Danyang din provincia Chungcheongbuk, pe 4 august 1987.
El a intrat în lumea divertismentului de la vârsta fragedă de 6 ani, ca un copil model. Patru ani mai târziu, el a debutat în sitcomul de la HBS, Selling Happiness. De atunci, el a continuat să lucreze ca un actor copil.
El a fost inspirat de muzica cântăreţului japonez Ken Hirai şi trupa de rock L’Arc-en-Ciel. În timp ce era la gimnaziu, a început să înveţe limba japoneză. Jang Geun Suk a petrecut primii ani de liceu, în Noua Zeelandă unde a învăţat limba engleză şi japoneză.

Image and video hosting by TinyPic

O ofertă de muncă pe care a primit-o de la MBC, l-a adus pe acest minunat băiat înapoi în Coreea de Sud. El a primit un rol în serialul foarte popular, Nonstop 4. În 2005, el l-a interpretat pe fiul preşedintelui din drama Lovers in Prague, cu care a devenit celebru printre fanii kdramelor.
În 2006, Jang Geun Seok a jucat rolul unui băiat surd, în filmul japonez, One Final Missed Call. În acelaşi an, el a avut un rol în drama istorică de la, Hwang Jin Yi.
În 2007, el a jucat rolul lui Hyeon Ju, în filmul The Happy Life. În acest film, el a fost capabil să dovedească că este, de asemenea, un cântăreţ talentat. Dramele sale următoare din 2008, Do re mi fa sol la si do şi Beethoven Virus, au fost, de asemenea, inspirate din muzică.
În 2009, Geun Seok a interpretat un personaj negativ în thrillerul inspirat dintr-o poveste adevarată The Case of Itaewon Homicide – o crimă nerezolvată care s-a petrecut în restaurantul Burger King din Itaewon, Seul.

Image and video hosting by TinyPic

La cei 24 de ani pe care îi are, Jang Geun-Seok a jucat deja în 15 seriale şi 8 filme.
El a fost recompensat şi cu numeroase premii:
2008 KBS Drama Awards: Premiul pentru „cel mai popular actor” (Hong Gil Dong)
2008 MBC Drama Awards: Premiul pentru „Nou venit” (Beethoven Virus)
2008 SBS 44th Annual Baeksang Arts Awards: „Cel mai bun actor nou” (Movie – The Happy Life)
2006 KBS Performance Awards: Premiul pentru „cel mai bun cuplu cu Ha Ji Won” (Hwang Jin Yi)
MNet TOP 100 „Bărbaţi fermecători care sunt singuri”
MNet Top 100 „Bărbaţi adorabili” (2006)
Top 100 „Bărbaţi pe care trebuie să-i ai” (2007)

Image and video hosting by TinyPic

Go Mi Nam / Go Mi Nyu interpretată de Park Shin Hye

Go Mi Nam (băiatul) şi Go Mi Nyu (fata) sunt gemeni şi au crescut într-un orfelinat, la o mănăstire de călugăriţe
Go Mi Nam a fost ales să fie noul membru al trupei A.N.JELL, dar din cauza unor probleme de sănătate, Go Min Nyu va trebui să ia rolul fratelui său şi, astfel, ea devine membru al renumitei trupe Kpop, dar foloseşte numele fratelui ei, Go Mi Nam. Cu toate că la început refuză să facă aşa ceva, ştiind cât de mult îşi doreşte fratele ei să fie cântăreţ. El spera ca în acest fel o va putea găsi pe mama lor care i-a părăsit când erau mici. Dorinţa ei este să fie călugăriţă, dar după ce pierde biletul de avion spre Roma nu mai are ce face. Biletul va ajunge din întâmplare la Tae Kyung, cu care se ciocneşte în aeroport, iar ea rămâne cu I-Pod-ul lui. În urma acestei întâmplări se vede nevoită să-şi ajute fratele trecând drept Go Mi Nam,el fiind singura familie care i-a mai rămas de la moartea tatălui lor şi singurul pe care s-a bazat.

Image and video hosting by TinyPic

Datorită faptului că a stat la mănăstire destul de mult timp, departe de lumea reală, Go Min Nyu este o fată nevinovată, pură şi sensibilă. Ea încearcă, din răsputeri să facă totul cât mai bine pentru succesul trupei. Petrecând foarte mult timp cu liderul formaţiei va începe încet, încet să simtă ceva special pentru el. Pentru ea există doar o stea care străluceşte: Tae Kyung.

În trupa A.N.JELL ea este „micuţul dezastru ambulant”, cea despre care fanii nu ştiu că EL este de fapt o EA! Dându-se drept fratele ei geamăn, Mi Nam trebuie să-şi ascundă adevărata identitate. Dar secretele încep să iasă încet, încet la iveală mai ales după ce ceilalţi membri ai trupei se îndrăgostesc de ea.

Image and video hosting by TinyPic

Park Shin Hye (Bak Sin Hye) este actriţă, model şi cântăreaţă. S-a născut pe 18 februarie 1990, în localitatea Paju, din provincia Gyeonggi, Coreea de Sud. Este vărsător, are 163 cm înălţime şi 45 kg. Dansează foarte bine şi îi place să asculte muzică.
Ea a intrat în lumea divertismentului, atunci când avea 13 ani. Ea a fost prima dată văzută în videoclipul lui Lee Seung-Hwan, „Ggot – Flower”, în 2003. În acelaşi an, ea a interpretat-o pe tânăra Han Jung-suh în kdrama, Stairway to Heaven. Pentru acest rol ea a câştigat primul său premiu „Copil-actor”.
Ea a apărut în alte drame între 2004 şi 2006. În 2006, ea a jucat în Tree of Heaven, alături de Lee Wan, fostul coleg din „Stairway to Heaven”. Cu acest serial a cucerit inimile fanilor şi a câştigat credibilitate ca actriţă.

Image and video hosting by TinyPic

În ianuarie 2007, ea a jucat rolul Shin Sae Ryung în serialul de televiziune produs de MBC, Goong S. În luna mai a aceluiaşi an, ea a interpretat un rol în filmul horror Evil Twin.
Doi ani mai târziu, ea a câştigat mai multă popularitate pentru rolul Go Mi Nam din serialul TV, You’re beautiful.
În 2010, ea a făcut parte din distribuţia filmului, Cyrano Agency, unde ea a interpretat rolul Min-yeong – agentul care lucrează în cadrul companiei, care crede că poate face să se întâmple orice.
Acum se vorbeşte că Shin Hye va face parte din distribuţia unei drame din Taiwan, Hayate the Combat Butler, un remake al unei manga japoneze a lui Kenjiro Hata.

Image and video hosting by TinyPic

Seriale
• Xuan Feng Guan Jia (GTV, 2011)
• My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox (SBS, 2010, cameo)
• High Kick Through The Roof (MBC, 2010) cameo
• You’re Beautiful (SBS, 2009)
• Bicheonmu (SBS, 2008)
• Kimcheed Radish Cubes (MBC, 2007)
• Several Questions That Make Us Happy (KBS2, 2007)
• Goong S (MBC, 2007)
• Tree of Heaven (SBS, 2006)
• Seoul 1945 (KBS1, 2006)
• Cute or Crazy (SBS, 2005)
• Not Alone (SBS, 2004)
• Stairway to Heaven (SBS, 2003)
Filme
• Cyrano; Dating Agency (2010)
• Evil Twin / The Hometown of Legends (2007)
• Love Phobia (2006)
Premii
2009 SBS Drama Awards: Premiul „Nouă stea” (You’re Beautiful)
2003 SBS Drama Awards: Premiul „Copil-actor” (Stairway to Heaven)
Surse: squidoo, soompi

Despre Carina T. [KF]

Carina T. [KF]

Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele... dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.

Browse Archived Articles by Carina T. [KF]

28 comentarii

There are currently 28 comentarii on You are beautiful (2). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima!

 2. Gata,am citit-o! Mulţumesc pentru prezentare Ramona,Carina!

 3. foarte draguta recenzia, imi plac mult pozele:D!! bravo ramona,carina!

 4. desi sunt tineri sunt foarte talentati imi sunt foarte dragi .Frumoasa recenzie ,frumosi protagonistii :)placut serialul
  multumim Carina, Ramona !

 5. Ce frumosi sant toti,cum poti rezista sa nu te indragostesti de ei iremediabil?Bravo fetelor,aduceti primavara in casele si sufletele noastre!

 6. o sa incerc sa vad filmul japonez in care joaca JGS

 7. foarte frumoasa recenzia, si serialul la fel :) va mai fi si o a treia parte cu prezentarile lui shin woo si jeremy?;;)

 8. sigur… maine urmeaza a treia si ultima parte :)

 9. super fetelor:)eram sigura k jeremy va fi prezentat separat dar nu stiu de ce:D

 10. ce frumoşi şi tineri sunt toţi!!
  un serial care nu trebuie ratat !
  aşteptăm şi partea a treia :)

 11. nu puteam sa-i prezentam pe toti patru odata pt ca era prea mult :)

 12. CARINA,RAMONA,FELICITĂRI! Mă bucur că am fost prima!

 13. eu una m -am indragostit de jang geun suk!

 14. sunt toti frumosi si talentati :)

 15. dar sincer imi place mult poza cu el cand facea gestul acela cu buzele :))

 16. da, e ca un copil rasfatat caruia nu-i convine nimic :))

 17. Jang Geun Suk e un dulce :)
  Frumos articol Carina si Ramona,felicitari.

 18. Felcitari!foarte frumoasa prezentare!

 19. o recizie foarte frumoasa!

 20. Superba prezentarea!felicitari!Sincera sa fiu,dupa ce am citit din nou despre serial,simt nevoia sa-l revad.Nu pot sa nu zambesc cand imi amintesc obiceiurile lui Hwang Tae Kyung.Cea mai tare scena cu el,e cea cand partcipa la sedinta foto pt. fructe si e nevoit sa manance lamai verzi :))
  Ah!Voi fetelor staniti pofta in oameni!:)
  Cat despre Go Mi Nam/Go Mi Hyu e adorabila.Inocenta si neindemanarea ei te captiveaza total.
  Astept prezentarile lui Jeremy si Kang Shin Woo.

 21. Sa mai zic si eu ceva?
  Mai este ceva de zis?
  DA este super MUZICA!

 22. FELICITARI RAMONA SI CARINA!
  ATI REALIZAT O RECENZIE FOARTE FRUMOASA!MULTUMIM MULT!:)!MINUNATA COLOANA SONORA!!
  KAMSAHAMNIDA!!!!!!

 23. tineri ,talentati si frumosi

 24. @Marina nu stii cum este pofta vine mancand :))

 25. fatelor inca o recizie minunata.FELICITARI.

  o fata venita de la manastire sa traiasca intre niste baieti interesnt.

  hwang tae kyung interesant…….de enervant in poza 4.

 26. Jang Geun-Suk e incredibil. Sa ai atatea seriale si filme la activ la varsta lui e extraordinar. Bravo lui! Ii doresc succes in continuare.

 27. Ador acest serial ! :X:X
  Minunata recenzie ! Felicitari :*

 28. superrrrrr tare serialuu,actorii ffff talentati ii ador pe toti :X:X:X:X::X

Leave a Comment