Claudia B. [KF]

Vânătorii de sclavi – episodul 5

Written by Claudia B. [KF]. Posted in Povestea, Vanatorii de sclavi

Tagged: , , ,

Published on martie 12, 2011 with 158 comentarii

de Claudia B.

10 – 비익련리 (Strong Love)

Asculta mai multe audio soundtrack

Image and video hosting by TinyPic
Si de aceasta data, confruntarea dintre vanator si sclav este intrerupta, sagetile lui Dae-gil fiind oprite de sabia lui Song Tae-ha care, insotit de Eonnyeon, reuseste sa treaca pe malul celalalt. Dae-gil nu o vede pe Eonnyeon si recunoaste ca prinderea lui Song Tae-ha se lasa inca asteptata. Scoate o harta si o busola in incercarea de a anticipa traseul pe care acestia il vor avea.

Desi Eonnyeon este curioasa sa afle mai multe despre Song Tae-ha si motivul pentru care acesta este urmarit, el ezita sa ii spuna adevarul.

Fuga catre muntele Seomuri este incetinita din cauza lui Eonnyeon, care face cu greu fata efortului si prin urmare decid sa se odihneasca. La cateva mile distanta, cei 3 vanatori de sclavi, insotiti de Seolhwa, se hotarasc sa faca un popas peste noapte.

Tanara este din ce in ce mai interesata de Dae-gil si incearca sa il traga de limba pe Wang-son, punandu-i acestuia tot felul de intrebari. Dupa cateva cuvinte rautacioase primite din partea lui Dae-gil, pentru a dovedi ca ii poate rasplati cu ceva pentru faptul ca au luat-o cu ei, Seolhwa decide sa le cante la haegeum (해금). Ea incepe prin a imita, cu ajutorul instrumentului, anumite sunete scoase de diferite animale, dar printr-un schimb de ritm uimitor, le va canta o melodie care, de la primul auz, ii va lasa fara glas.
Image and video hosting by TinyPic
La venirea diminetii, Song Tae-ga impreuna Eonnyeon, sunt atacati de asa-zisii banditi de munte. In timpul luptei, lui Song Tae-ha ii cade pe jos o bucata de hartie, hartie ce avea sa arate incotro se indreapta.
Image and video hosting by TinyPic
Imaginile se muta in Insula Jeju, locul unde era exilat Succesorul Regal, printul Seokgyeon. Acolo este ingrijit de o Doamna de la Curte si pazit de mai multi soldati, printre care si un fost subordonat al lui Song Tae-ha. Dintr-o discutie purtata cu Doamna de la Curte, aflam ca, in urma cu cativa ani, fostul subordonat i-a tradat pe cel care odata fusese Generalul Tae- ha si pe fostii lui camarazi.

Image and video hosting by TinyPic
Revenind la vanatori, acestia continua sa-i urmareasca pe Song Tae-ha si pe femeia necunoscuta. In zorii celei de-a doua zile de la inceperea cautarilor, urmele ii duc la o taverna la care innoptasera Tae-ha si Eonnyoen. Cei trei navalesc in taverna, iar inauntru se aude un tipat puternic de femeie…Sa fie oare glasul lui Eonnyoen?

Image and video hosting by TinyPic

Despre Claudia B. [KF]

Claudia B. [KF]

Claudia B. s-a născut în 1980, în oraşul Constanta. Licenţiată în Psihologie la Universitatea “Titu Maiorescu”, Bucureşti, a participat la diferite workshopuri şi seminarii formative în acest domeniu. Pasiunea pentru Coreea, ca ţară şi tot ceea ce reprezintă aceasta ca un întreg a venit odată cu serialele difuzate la televizor.

Browse Archived Articles by Claudia B. [KF]

158 comentarii

There are currently 158 comentarii on Vânătorii de sclavi – episodul 5. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. @Cecilia, pupici! Ma bucul ca ne-am “regasit”! :)

  2. Misu ,multumesc pentru traducere,ma bucur ca ai si tu ceva timp liber sa mai treci pe la noi!Bravo Claudelu pentru efortul tau de a posta acest serial minunat!

  3. WaW ca de fani CHUNO!

  4. Michelle poti fi mandra: ai reusit sa ai asa de multi adepti la acest serial. Bravo si pentru sub in rom!

  5. Nikky,de mult nu te-am mai văzut pe blog.Ştiu că şi tu erai o împătimită Chuno,la fel ca Michelle,Claudia şi eu desigur :D

    Azi va apărea episodul 6.Tu te mai uiţi la el?Eu mă uit pt a doua oară.

  6. Nikky, bine ai revenit pe blog!! Mi-era dor de comentariile tale. :) Daca nu erai tu, as fi renuntat la traducere…ai fost singura care m-a incurajat sa continui! :-*

  7. super! imi era dor de voi Muchelle si de alti fani ai serialelor koreene

Leave a Comment