Ana-Maria Ruse [KF]

Vânătorii de sclavi – episodul 10

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in K-drama, Povestea, Vanatorii de sclavi

Tagged: , ,

Published on martie 27, 2011 with 117 comentarii


Ung San – Jidokhan Sarang (Burning Love)

Asculta mai multe audio soundtrack

Dae-gil ajunge la casa fostului sclav Kheunom, fratele lui Eonnyeon şi într-un acces de furie dezlănţuită se repede la gâtul acestuia cu cuţitul, întrebându-l furios unde este aceasta. El refuză să-i răspundă şi îi spune să-l omoare pur şi simplu, doar el este cel care i-a ucis tatăl. Dae-gil ezită să-l ucidă, dar îi face o tăietură pe faţă identică cu cea lăsată de fostul sclav din casa sa.
Image and video hosting by TinyPic
Între timp Tae-ha şi Eonnyeon sunt înconjuraţi de gărzi şi par a nu avea nici o şansă de scăpare. Dar Tae-ha îi doboară pe toţi şi apoi este rănit de o săgeată încercând să o protejeze pe Eonnyeon.
Pe insula Jeju, soldatul Hanseom, împreună cu prinţul Seok-gyun în braţe şi cu doamna de la curte fug în continuare. În cele din urmă el îi dă prinţul, şi îi spune că un asasin se află pe urmele lor. De abia acum ea începe să creadă în el şi îl urmează.
Cheol-woong se află pe urmele celor trei, la fel şi Tae-ha şi Eonnyeon. În peşteră cei doi se opresc, iar Eonnyeon îi îngrijeşte rana de la braţ. Acesta îi povesteşte despre prinţul Seok-gyun, că este urmărit pentru a fi ucis, şi că el doreşte să-l facă viitorul rege, după dorinţa fostului prinţ moştenitor Seohyun. Ea îi urează să reuşească să schimbe lumea, şi îi spune să o lase în urmă pentru că nu doreşte să-l încetinească. Dar Tae-ha îi promite că vor merge împreună de acum înainte, şi îi oferă mâna pe care ea o acceptă.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Înapoi la Dae-gil şi Kheunom; apar gărzile acestuia care au prins-o pe Seol-hwa şi o ameninţă cu cuţitul. Dae-gil scapă repede de ei, şi revine la interogatoriul fulger.

Image and video hosting by TinyPic

Kheunom îi povesteşte de ce a făcut ce a făcut acum zece ani. Dae-gil vroia să se însoare cu Eonnyeon, şi îi spune acest lucru tatălui său. Furios, acesta dă ordin ca sclava să fie torturată pentru că a îndrăznit să-i seducă fiul. Kheunom nu poate privi cum sora sa este pe moarte şi îl imploră pe tatăl lui Dae-gil să o lase în viaţă. Văzând că acesta e neînduplecat…ATENŢIE…îl roagă ca de la un fiu către tatăl său. Aflăm astfel că Kheunom este fiul nelegitim al tatălui lui Dae-gil cu o sclavă, iar Eonnyeon este sora vitregă a acestuia. Aşadar, Kheunom şi Dae-gil sunt fraţi vitregi. Kheunom îl ucide atunci pe tatăl său, şi al lui Dae-gil şi îşi salvează astfel sora.
Dae-gil este stupefiat la auzul acestor vorbe, dar bomba cade când Kheunom îi spune să o uite pe sora sa, pentru că aceasta s-a căsătorit cu fostul general Song Tae-ha. Aceasta este lovitura de graţie pentru Dae-gil căruia lacrimile încep să-i curgă pe obraji. Nici nu mai aude ce îi spune Kheunom mai departe, să o lase pe Eonnyeon în pace pentru că este nevinovată. Apoi acesta îşi înfinge singur cuţitul lui Dae-gil în stomac şi, înainte de a-şi da ultima suflare, îi spune „fratele meu…” lui Dae-gil.

Image and video hosting by TinyPic

Dae-gil este dărâmat atât la propriu cât şi la figurat de cele auzite, iar Seol-hwa se află lângă el încercând să-l consoleze, şi luându-i mâna însângerată în ale ei. La kilometri distanţă Tae-ha o ţine de mână pe Eonnyeon.

Image and video hosting by TinyPic

Soldatul Hanseom împreună cu doamna de la curte şi cu micul prinţ se opresc pentru a se odihni. El îi explică că în tot acest timp a trebuit să se prefacă că este un nemernic ca să poată fi aproape de prinţ şi să-l apere. Acesta a fost un ordin primit de la generalul Song Tae-ha, care i-a cerut să-l trădeze pe el şi pe camarazii săi şi să aibă grijă de prinţ până când se v-or reîntâlni. Din păcate, ei sunt zăriţi de Cheol-woong care aruncă un lemn ascuţit care îi străpunge spatele doamnei Jang. Aceasta moare iar Hanseom este în agonie, femeia pe care o iubeşte moare chiar în faţa lui.

Image and video hosting by TinyPic
Nu este însă timp de jelit, pentru că Cheol-woong este pe urmele sale. În cele din urmă este ajuns, iar cei doi pornesc într-o luptă aprigă, Cheol-woong fiind determinat să-l ucidă pe prinţul nevinovat. Apare însă la timp Tae-ha, care îi cere asasinului să înceteze şi să plece, dacă vrea să scape cu viaţă. Lupta este însă inevitabilă, încrâncenarea şi ura lui Cheol-woong pentru Tae-ha fiind atât de evidente. Cel care câştigă lupta este Tae-ha, dar îl cruţă pe fostul său prieten.

Image and video hosting by TinyPic

Între timp îi revedem pe Dae-gil şi Seol-hwa. El este beat şi merge în gol pe o cărare din pădure, cu Seol-hwa în spatele său. Ea încearcă să-l înveselească, cântând şi dansând, dar Dae-gil este impasibil, chiar şi când ea îi spune să trăiască alături de ea:
„Trăieşte cu mine, frate. E mai bine să trăieşti cu o femeie amuzantă decât cu una frumoasă”; o dovadă clară a sentimentelor ei pentru el.
Dintr-o dată în faţa lui apare imaginea lui Eonnyeon, extrem de frumoasă şi cu aspectul unei femei măritate. Pare că îşi ia rămas bun de la el, întorcându-se mereu cu faţa spre el, dar continuând să meargă mai departe cu tristeţe pe chip.

Image and video hosting by TinyPic

Tae-ha îi lasă pe Hanseom şi prinţ la barcă şi se întoarce după Eonnyeon, pe care o lăsase în urmă pentru a nu-l încetini. Ea l-a aşteptat, mai ales pentru că el şi-a lăsat sabia în urmă, semn că se va întoarce. Copleşit de sentimente o trage spre el şi o îmbrăţişează, după care o sărută, iar ea răspunde sărutului. E evident că cei doi şi-au exprimat în sfârşit sentimentele pe care şi le purtau adânc în inimă.

Image and video hosting by TinyPic

Înapoi la Dae-gil; imaginea lui Eonnyeon se îndepărtează şi dispare treptat, iar el rămâne cu mâna întinsă după ea, holbându-se la cărarea goală.

Image and video hosting by TinyPic

Expresia chipului său frânt de suferinţă se transformă dintr-o dată într-una rece şi diabolică care îţi face pielea găină.
CE ARE DE GÂND SĂ FACĂ DAE-GIL?Nu pierdeţi episodul următor.
Image and video hosting by TinyPic

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

117 comentarii

There are currently 117 comentarii on Vânătorii de sclavi – episodul 10. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima :)
  Kamsa KF.

 2. Prima :) Frumos rezumatul, foarte reusit, iar melodia superba :)

 3. a treia

 4. FOARTE FRUMOS….IN ACEST MOMENT URMAREAM PRIMUL EP DIN *CHUNO*…K M ATI FACUT TARI CURIOASA!!!*

 5. MINUNATA PREZENTARE ANA!FELICITARI:)!
  DE COLOANA SONORA NICI NU MAI ZIC,AM SPUS-O DEJA:E SUPERBA!:)!
  MA APUC DE REVIZIONAT!:)!

 6. uauuuu ce fain e rezumatul.Imi place ca pui la sfarsit ceva ce ne trezeste mereu interesul.Foarte fain.cred ca il mai vad o data,desi am vazut ep asta ieri.Am plans multttt.vb dupa film

  • Mulţumesc Angelica :)
   Trebuie să las puţin suspans,nu?
   Eu sunt la ep 13 acum,dar am luat o mică pauză :D

 7. Fetelor eu ies acum,mai intru pe la 9 fără,dacă mai sunteţi,mai povestim :)

 8. cel mai trist episod din cele 16 pe care le-am vazut pana acum……iar rezumatul tau ana chiar este foarte bine realizat…vizionare placuta tuturor

  • Da,a fost fr trist :(

 9. Episodul asta m-a tinut cu sufletul la gura. Of, trist, plin de emotie si plin de aventura a fost/ este pt cei care il vedeti acuma. :)

 10. a fost un ep remarcabil

 11. ana cand vii sa intri pe blog ca eu ma invartesc pe aici

 12. Am venit :)

 13. venit-ai

 14. Eu am văzut episodul 13 azi.
  Este un episod trist şi acela :(

 15. felicitari pt recenzie.bine punctat totul

  • Mulţumesc frumos.De regulă încerc să nu mă întind aşa mult cu rezumatele,dar acest episod a fost ft complex şi am scris mai mult.

 16. Puterea de sinteză s-a dus :))

 17. Îţi place melodia pe care am ales-o?

 18. mi-a placut soladatul ala mai grasut.doamne a jucat minunat,.Am si plans la durerea lui

 19. Da,Hanseom îl cheamă,joacă minunat.Are talent şi îl ajută şi faţa :)

 20. ador melodiaa

 21. imi place mult

 22. foarte frumoasa melodia , ana:)

 23. A fost foarte tristă scena în care a murit doamna :(
  De abia ce începuseră să se placă,de fapt el o plăcea de mult,dar ea nu,doar pe parcurs a început să-l placă,când el i-a spus adevărul.Păcat că a plecat aşa de repede din viaţa lui.

 24. E una din melodiile de dragoste din coloana sonoră,e superbă la fel ca Dare Jida şi Mia.

 25. cat am plans la acea scena.Buna clau.

 26. Bună Claudya :)

 27. A fost cruntă scena,dar şi cea în care Dae-gil plânge şi Seol-hwa este alături de el,luându-i mâna însângerată…

 28. buna Angi:)

 29. Ce bine că mai sunteţi şi pe aici :)
  De regulă la rezumatele care apar duminica,sunt puţine persoane aici :)

 30. domnisorica noastra se comporta cu maturitate cand vrea.Ce mai faci draga clau nu am mai vb de multt

 31. multumim de rezumat! in legatura cu ultima fraza din rezumat, intr-adevar suferinta l-a schimbat pe naivul fiu de nobil intr-o bestie….ce-i drept , totusi una cu suflet, pentru ca nu ar putea face rau …..dar nu spun mai multe ca intru in spoiler :)

  • Da,chiar sunt faze în care arată ca o bestie,gata să ucidă,dar imediat iese la iveală firea lui bună.

 32. Da,la început era foarte răsfăţată,dar începe să fie mai matură,din păcate va suferi mult.E personajul feminin care îmi place cel mai mult din Chuno.

 33. Cu plăcere,Andreea :)
  Ce mai faci?Revezi Chuno? Eu da :D

 34. ups nu am spus buna tuturor! ce mai faceti? de cand vroiam sa va prind pe aici!

 35. bine Angi,cu scoala,pe acasa:)
  tu ce faci?

 36. bună :)
  eu aştept să se strângă lumea şi la Chuno,nu vreau să fie lăsat deoparte :P

 37. andreeaa

 38. Suntem câteva totuşi şi aici :)

 39. ana nu il revad..imi ajung aceste rezumate frumoase pe care le faceti voi si cu ost-ul din film si nu a trecut mult de cand l-am vazut asa ca mai bine ma uit la altceva, de ex azi am reluat hwang jin yi ca facusem o pauza cam lunga!

  • Eu nu mă pot abţine să nu mă uit din nou :)
   Ce bine că ai reluat Hwang Jin Yi,după ce termin Chuno îl reiau şi eu.
   Este al doilea serial coreean după Chuno care m-a făcut să trăiesc la maxim.

 40. ioi clau ce sa fac pe blog.mi-a fost dor de tine

 41. angelica am obs ca tu vii mai de pe la chuno :) mi-ar placea si mie dar deh..am servici

 42. Şi eu stau cam puţin în ultima vreme,dar sunt cam busy :((

 43. ador filmul asta.

 44. De asta sper să vă mai prind prin weekend aici :)

 45. Angi,şi eu îl ador :)

 46. e uimitorrr

 47. Buna seara! tuturor! tot vad pe facebook …vanatorii de sclavi la ora 17….este dat serialul pe un post sau cum ….vreau sa inteleg…ajutor!!!!
  ce mai faceti?

  • Robert,aici îl poţi vedea,mai sus după rezumat este linkul de youtube :)

 48. eu voi fi mereu aici

 49. buna robert! nu este la tv este numai pe blog in week-end!

 50. Super Angi ;)

Leave a Comment