Carina T. [KF]

Song Il-gook, un Colombo coreean

Written by Carina T. [KF]. Posted in Actori, K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged: , ,

Published on martie 06, 2011 with 75 comentarii

de Carina T.

Image and video hosting by TinyPic

În viitoarea dramă Detectives in Trouble / Crime Squad, care începe pe 7 martie la KBS, Song Il-gook îl va personifica pe Detectivul Park Se-hyuk care, deşi bun la suflet şi liniştit, are tendinţa de a acţiona mai degrabă prin imprudenţă atunci când încearcă să rezolve diverse cazuri.
Park Se-Hyuk este un detectiv care ajunge să ia măsuri fără să se gândeasca prea mult şi colegii îi spun „Pakk-xe”. Song Il-gook a explicat de ce are această poreclă în film: „Motivul pentru care detectivului i se spune „Pakk-xe” se datorează faptului că Se-Hyuk este foarte impulsiv şi dur, din cauza tendinţei sale de a fi foarte sincer. (Notă: Pakk-xe înseamnă în coreeană puternic, agresiv şi dur)
Scenele în care colegii săi îl numesc Pakk-xe sunt foarte amuzante şi motivul pentru care astfel de scene sunt prietenoase se datorează relaţiilor de apropiere care există între el şi colegii”.

Image and video hosting by TinyPic

Song Il-gook îşi va dovedi încă o dată marele profesionalism, transformându-se într-un detectiv cald-temperamental
Pentru a-l interpreta pe Park Se-Hyuk, Song Il-gook, care este atât de pasionat de munca lui, a investit timp pentru a cere sfaturi de la detectivi. În scopul de a portretiza mai bine scenele din film, el a venit cu idei noi pe care le-a sugerat membrilor echipei, făcând-se pe el însuşi să dea mai mult de 100% din energia lui pentru a crea un lucru bun.
Un membru al staff-ului de la „Crime Squad” a declarat: „Song Il-gook îşi trăieşte viaţa exact ca detectivul Park Se-Hyuk. El a venit pregătit cu moduri de a portretiza tonul unic al vocii şi cu propuneri detaliate pentru personajul Se-Hyuk. Toţi membrii echipei au fost foarte impresionaţi. El nu este doar pasionat de actorie, ci este foarte inimos. Este întotdeauna atent la membrii personalului său, care îl apreciează foarte mult”.

Image and video hosting by TinyPic

Chiar Song Il-gook a mărturisit: „Pentru a intra mai bine în pielea personajului, am învăţat să vorbesc şi să mă exprim ca Park Se-Hyuk, iar felul lui de comportament îl adopt în viaţa mea de zi cu zi, în afara orelor de filmare! Am citit foarte multe povestiri poliţiste şi am primit un mare ajutor din partea unor detectivi cu experienţă. Am citit tot felul de cazuri de crime rezolvate care m-au ajutat într-adevăr să devin detectivul Park Se-Hyuk. Dacă voi, publicul, îl veţi putea vedea pe Park Se-Hyuk ca pe o persoană adevărată – atât de real încât să vă imaginaţi că el este la fel ca cineva care ar putea intra în viaţa voastră – atunci cred ca mi-am facut treaba şi nu voi fi îngrijorat, chiar dacă drama se dovedeşte a fi un eşec”.

Image and video hosting by TinyPic

Song Il-gook a fost aplaudat pentru interpretarea impetuoasă
Pe 10 februarie, Song Il-gook a filmat o scenă în Soowon, unde a vărsat lacrimi în timp ce îmbrăţisa o fetiţă, înconjurat peste tot de resturi de cioburi. Acesta a fost incidentul care l-a făcut pe personajul pe care îl portretizează Song să devină detectiv.
Scena a fost filmată de mai multe ori în scopul de a imortaliza scena din diverse unghiuri şi perspective, dar în ciuda acestui fapt, el s-a comportat foarte organizat şi perfect pe tot parcursul procesului de filmare. Aproximativ 300 de locuitori din Soowon au fost emoţionaţi fiind martori la acest moment şi, în cele din urmă, l-au aplaudat pentru interpretarea emoţională, dramatică şi extraordinară.

Image and video hosting by TinyPic

Song Il-gook a declarat: „O mulţime de locuitori din zonă, mai mulţi decât mă aşteptam, au venit să ne vadă şi filmarea a fost făcută în timp ce aceştia erau cu ochii pe noi. De fiecare dată când o scenă era filmată, ei ne-au încurajat şi ne-au arătat entuziasmul lor, care m-a făcut să mă jenez. Apreciez foarte mult modul în care oamenii au acordat o atenţie atât de mare la întreg procesul de filmare. Scena pe care am filmat-o reprezintă un moment semnificativ, o revelaţie pentru Park Se-Hyuk, care i-a schimbat foarte mult viaţa. Asta mă face să mă simt inconfortabil, dar m-a încurajat să intru complet în rolul meu. În consecinţă, am interpretat scena aşa cum am simţit”.

Image and video hosting by TinyPic

Un alt membru al echipei „Crime Squad” a spus că: „Song Il-gook s-a concentrat atât de intens pe dezvoltarea emoţiilor sale, în principal pentru că el a înţeles că scena portretizează un moment semnificativ din viaţa lui Se-Hyuk. Noi n-am putut fi de ajutor, dar am fost impresionaţi de pasiunea lui pentru actorie”.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Este detectivul Park un fel de Colombo?
Văzând tot felul de imagini de la filmări şi citind despre felul de a fi al detectivului Park, s-ar putea spune că este asemănător detectivului Colombo? Amândoi sunt detectivi cu o personalitate cald-temperamentală, tot timpul anului poartă aceeaşi haină, au unele ticuri asemănătoare… Evident că sunt şi diferenţe începând cu vârsta, stilul vestimentar: Colombo poartă costum cu cravată şi un trenci, Park se îmbracă în blue-jeans şi cu o geacă peste. Nu mi-l amintesc pe Colombo mestecând gumă aşa cum face Park… (hihihi!)

Image and video hosting by TinyPic

Fan clubul actorului Song Il-gook a trimis cadouri echipei „Detectives in Trouble”
Fan clubul oficial GeNtLe a trimis cadouri echipei de filmare pentru a se proteja împotriva frigului. Ei au oferit căciuli, mănuşi şi gustări actorilor şi personalului care filmează kdrama în aer liber, în condiţii severe de iarnă.
Unul dintre membrii fan-clubului a declarat că Song Il-gook acordă întotdeauna o atenţie deosebită echipei de filmare şi de aceea fanii s-au gândit să le facă daruri şi astfel să îi ajute să filmeze şi cu mai multă tragere de inimă.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Song Il-gook a spus: „Am auzit că fan-clubul meu intenţionează să trimită cadouri, dar nu credeam totuşi că vor face asta şi am fost foarte surprins. Întotdeauna am încercat să fiu un actor bun care să merite favoarea, dragostea şi atenţia lor”.
Un alt fan care s-a dus cu cadouri a povestit că „atmosfera în echipa de filmare este foarte bună, sunt foarte apropiaţi şi se respectă reciproc. De foarte multe ori iau masa împreună şi se distrează”.

Image and video hosting by TinyPic
Fighting, Song Il-gook!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Surse: koreandrama, soompi, Hancinema

Despre Carina T. [KF]

Carina T. [KF]

Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele... dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.

Browse Archived Articles by Carina T. [KF]

75 comentarii

There are currently 75 comentarii on Song Il-gook, un Colombo coreean. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. servici usor, Livia
  noapte buna, soso

 2. noapte buna,un somn frumos,carina.

 3. I-mi cam fac de cap,dar nu voiam sa-l gasesc jumulit maine asa ca am intrat sa vad daca e intreg!

 4. Carina daca poti trimite-mi si mie pozele de la filmari,te rog!

 5. @Livia, lasa ca-l jumilesc bine dar pe urma il fac gigea sa nu te prinzi tu. Pa,pa si servici usor.

 6. Ma bucur sa-l gasesc in perfecta stare de functionare!

 7. Livia, la fete cred ca le este teama de tine si nici nu indraznesc sa se atinga de el :D
  asa ca ne ramane numai noua :))

 8. Si avenit si mult asteptata zi a lansari in eter a Crime Squard, mult succes SIG.

 9. Floricel,bine ca ai avut grija de el,ca ia uite ce frumos s-a prezentat in seara asta!

 10. vai, ce figura are in film! sa-l auziti cantand beat :))

 11. iar in scena cu fetita despre care v-am povestit joaca extraordinar…

 12. este o scena care il va marca tot timpul

 13. Carina deja ai vazut primul episod?

 14. da

 15. sa nu credeti ca am si inteles tot! hihihi
  dar murea de curiozitate sa-l vad cum joaca

 16. uaaau ce bine arata! e prima data cand il ved pe SIG imbracat in hainele zilelor noastre si e foarte frumos! :x

 17. Carina multumesc mult de tot pentru poze dar o sa le savurez poimaine cand voi ajunge acasa la calculatorul meu. Inaca o data multumesc.

 18. cu multa placere :)

 19. Buna tuturor, frumos blog, am vazut primele 3 episoade subtitrate din crime squad si e un film politist destul de real, sunt foarte bucuroasa ca perechea Jumong-yesoya s-a reunit din nou, imi plac amandoi foarte mult , sunt frumosi si talentati……………doar ca daca urmariti acest serial nu o sa-i mai vedeti plangand sau sufering, in continuu se cearta , si se tachineaza, foarte amuzanti

  • Unde?

   • unde ce?

 20. E ASA DE DRAGUTZ…NU???

 21. cel mai tare film

 22. In afara de faptul ca apreciem ffff mult actorul Song Il gook ,articolul mi se pare f bun.Bravo.

 23. va recomand si A man called god,un film la fel de exceptional,personajul principal Michael King fiind interpretat de SIG,

Leave a Comment