Claudia B. [KF]

La multi ani, Lee Seon-gyun!

Written by Claudia B. [KF]. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged: , , ,

Published on martie 02, 2011 with 12 comentarii

de Claudia B.

Image and video hosting by TinyPic

Astazi, 2 Martie, actorul sud coreean Lee Seon-gyun implineste frumoasa varsta de 36 de ani. Mai mult ca sigur va este cunoscut din serialul de televiziune Pasta (MBC, 2010) ->http://koreafilm.ro/blog/2010/11/pasta-2010-34875/ in care joaca rolul unui bucatar-sef dur si incapatanat. Desi nu a avut foarte mult timp sa intre in pielea personajului, intr-un interviu a declarat ca l-a avut ca punct de referinta pe Gordon Ramsey, din emisiunea “Hell’s Kitchen”.

Image and video hosting by TinyPic

Initial a vrut sa fie producator de emisiuni de radio si a fost foarte interesat de publicitate, dar pana la urma si-a indreptat pasii catre alta directie cu toate ca niciodata nu a visat sa devina “actor de top”.

Lee Seon-gyun a absolvit la Universitatea Nationala de Arte si a studiat actoria in cadrul Institutului de Arte din Seul. A debutat ca actor in 2001, in musicalul Rocky Horror Show. De atunci a aparut in mai multe piese de teatru si in alte roluri secundare din diverse filme, iar in 2007 a atins cu adevarat statutul de actor datorita aparitiei sale in serialul de succes „Coffee Prince” (MBC), pentru aceasta obtinand si un premiu.

Image and video hosting by TinyPicMeritele sale actoricesti au fost rasplatite si in 2010 obtinand un alt premiu, la categoria cel mai bun actor pentru filmul Paju, in cadrul Festivalului de Film International desfasurat in Las Palmas (Gran Canaria).

Image and video hosting by TinyPic

Potrivit Companiei de film TPS, cea care a produs Paju, festivalul de film din Spania i-a atribuit lui Lee acest premiu in special pentru felul sau temperat de interpretare care l-a ajutat sa exprime foarte bine agonia unui barbat indragostit de sora sotiei sale.

Pe data de 23 mai 2009 s-a casatorit, intr-o ceremonie privata, cu actrita Jeon Hye Jin (Sorry I Love You-KBS, Naked Kitchen). Cei 2 au impreuna un copil nascut in acelasi an, pe 25 noiembrie.

Image and video hosting by TinyPic

A aparut in diferite videoclipuri muzicale si spoturi publicitare:

“You Remain in My Heart” (Lucid Fall, 2001)
“Arirang” (SG Wannabe, 2007)
“Between Hidden Time” (Yoon Gun, 2008)

Advertising:
- Aer Conditionat Whisen (LG Electronics)
- Sempio (sos de soia)
- Dunkin Donuts
- Lotte (Asigurari Daune)
-Kia Sportage
- Samsung Fire
- Pizza Hut
- KT Collect Call

“Arirang” – SG Wannabe

Ii dorim multa sanatate si mult succes in cariera!

Despre Claudia B. [KF]

Claudia B. [KF]

Claudia B. s-a născut în 1980, în oraşul Constanta. Licenţiată în Psihologie la Universitatea “Titu Maiorescu”, Bucureşti, a participat la diferite workshopuri şi seminarii formative în acest domeniu. Pasiunea pentru Coreea, ca ţară şi tot ceea ce reprezintă aceasta ca un întreg a venit odată cu serialele difuzate la televizor.

Browse Archived Articles by Claudia B. [KF]

12 comentarii

There are currently 12 comentarii on La multi ani, Lee Seon-gyun!. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. La mulţi ani Lee Seon-gyun!

  2. Multi sarbatoriti au mai fost zilele astea:D
    La multi ani Lee Seon-gyun!

  3. L ainceput in “Pasta”, chiar ma enerva caracterul lui, apoi l-am indragit. In “Coffee prince” a fost foarte simpatic.
    E un actor talentat. Si cred ca e fericit in familie. Daca nu ma insel, acum asteapta al doilea copil.
    La multi ani!

  4. Da,mulţi sărbătoriţi astăzi,îi urez la mulţi ani şi bucătarului-şef şi succes în toate.

  5. La multi ani!
    Cred ca in Korea fiecare om care se naste pe 2 Martie are sansa sa ajunga actor.Adica deja sunt 3 sa speram ca vor fi tot mai multi:))

  6. @Carina, sa stii ca am cautat stirea despre nasterea celui de-al doilea copil, dar n-am gasit si deja era tarziu cand am trimis recenzia :(

  7. La mulţi ani!

  8. La multi ani!

  9. La multi ani!:)

  10. Este un actor talentat. L-am vazut in coffe Prince.. La multi ani!

  11. He,he eu am facut cunostinta cu el la o cafenea Princiara si mi-a placut!La multi ani!

  12. La multi ani! cu intarziere dar niciodata nu este prea tarziu,nu?L-am urmarit in Coffee Prince.La cat mai multe roluri.

Leave a Comment