koreafilm

LA MULŢI ANI, KIM NAM GIL!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged:

Published on martie 13, 2011 with 458 comentarii

de Viviana Ifrim

Image and video hosting by TinyPic

Astăzi, 13 martie, minunatul, formidabilul, unicul Kim Nam Gil împlineşte frumoasa vârstă de 30 (31) de ani. Să-i urăm cu toţii multă sănătate, putere de muncă, succes în carieră , să aibă parte de tot ce-i mai frumos în viaţă şi nu în ultimul rând un călduros Sang-il chu-ka-ham-ni-da!
Având în vedere că îndrăgitul actor s-a născut în luna lui mărţişor m-am gândit că cel mai bine ar fi să vă ofer „Mărţişoare Kim Nam Gil”.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Şi pentru că sunt o mare fană a lui Kim Nam Gil am să încerc să vă împărtăşesc din propriile mele impresii şi gânduri despre el.

Cine este de fapt Kim Nam Gil?

Cu toţii îl ştim pe Kim Nam Gil ca fiind Bidam, personajul care ne-a ţinut cu sufletul la gură încă din episodul 21 când şi-a făcut apariţia pe cât de spectaculoasă, pe atât de misterioasă în minunatul serial istoric The Great Queen Seon Deok, (Secretele de la palat).

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

S-au făcut multe recenzii şi s-au spus multe despre acest minunat actor, s-a spus cât este de talentat şi de carismatic, cât este de frumos atât fizic, cât şi sufleteşte, s-a spus de asemenea cât este de atent şi gentil cu toată lumea, aşa că am să-mi exprim cu propriile mele cuvinte ceea ce Kim Nam Gil m-a făcut să simt .

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Niciodată nu aş fi crezut că voi ajunge să fiu atât de impresionată de un actor şi mai ales de unul asiatic…. Dar Kim Nam Gil a reuşit prin talent şi dezinvoltură, prin dinamism şi spontaneitate să stârnească în sufletul meu curiozitatea şi plăcerea de a da frâu liber unor trăiri sufleteşti de mult apuse. Kim Nam Gil a fost capabil să mă facă să râd şi să plâng odată cu personajul pe care l-a interpretat, m-a făcut să trec prin toate stările emoţionale posibile….bucuria cu zâmbetul care mai apoi se transformă în hohote de râs….tristeţea care mai apoi aducea plânsul cu râuri de lacrimi.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kim Nam Gil este tipul de persoană care ştie cum să se facă plăcut prin felul lui de a fi, el nu face nimic cu jumătate de măsură.El pune pasiune şi suflet în tot ceea ce face, fie că este vorba de munca de actor, fie că este vorba de ajutorul dat semenilor săi sau atunci când merge la întâlnirile cu fanii săi.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kim Nam Gil este un exemplu pentru noi toţi, fiind nu numai un actor plin de pasiune şi dăruire, dar este şi un om căruia îi place să-i facă pe alţi oameni fericiţi ,aceasta fiind o calitate pe care nu o întâlneşti la oricine, ci numai la persoanele de o anumită valoare.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ştim cu toţii că în acest moment Kim Nam Gil îşi satisface stagiul militar obligatoriu de 2 ani. În perioada de antrenament din tabăra Centrului Militar de Antrenament Nonsan situată în sudul provinciei Chungcheong, care a durat patru săptămâni, a dovedit de asemenea că este un om deosebit care a reuşit să-i facă pe camarazii săi să-l îndrăgească şi să-l respecte ca pe un frate mai mare. Iată ce spune unul dintre aceştia :
Kim Nam Gil este o persoană foarte blândă şi frumoasă, modestă şi prietenoasă. El nu se comportă ca un star de cinema cu camarazii săi, ci ca un frate mai mare, cu care-i place să se joace şi să râdă. Am avut ocazia să mănânc la aceeaşi masă cu Kim Nam Gil. Mie îmi place foarte mult carnea de vită, iar Kim Nam Gil ştiind acest lucru mi-a oferit o jumătate din porţia sa de carne de vită. Nu vă puteţi imagina cât îşi iubeşte şi cât de dor îi este lui Kim Nam Gil de fanii săi. Uneori rămâne treaz toată noaptea pentru a citi scrisorile fanilor doar la lumina slabă a unei lămpi (în tabăra militară lumina trebuie stinsă după ora 22,00 şi toată lumea ar trebui să meargă la culcare). Când o parte dintre camarazii noştrii , care şi-au încheiat stagiul militar, trebuiau să plece acasă, Kim Nam Gil le-a oferit acestora autografe până la miezul nopţii”.

Image and video hosting by TinyPic

„În toată perioada de pregătire Kim Nam Gil a fost numit responsabil de pluton în calitate de căpitan, fiind un model pentru camarazii săi, acesta fiind un om foarte responsabil.La sfârşitul perioadei de antrenament de o lună din tabăra Nonsan, Kim Nam Gil a primit premiul pentru cele mai bune rezultate obţinute în perioada stagiului din tabăra de instrucţie”.

Şi pentru că noi l-am cunoscut pe Kim Nam Gil prin intermediul serialului The Great Queen Seon Deok, am să vă las să treceţi în revistă filmele şi serialele în care a jucat acesta.

Image and video hosting by TinyPic

Pentru munca sa Kim Nam Gil a fost răsplătit cu mai multe premii şi a fost ales să reprezinte mărcile anumitor produse în diferite reclame.

Image and video hosting by TinyPic

Kim Nam Gil este îndrăgit, nu numai la el în ţară şi în Asia, ci şi în Europa şi în America, dar mai ales aici în ROMÂNIA. Pentru că prin felul lui de a fi, prin talentul său actoricesc, prin gingăşia şi frumuseţea sa interioară şi nu în ultimul rând cu zâmbetul său inconfundabil a reuşit să cucerească inimile oamenilor de pretutindeni.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Şi pentru că astăzi este o zi atât de specială atât pentru dragul nostru Nam gil oppa, cât şi pentru fanii acestuia vă invit să petrecem împreună aniversarea zilei sale de naştere şi să închinăm în sănătatea lui câte un pahar de şampanie.
SĂ ÎNCEAPĂ PETRECEREA!!!

Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

458 comentarii

There are currently 458 comentarii on LA MULŢI ANI, KIM NAM GIL!. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. KNG AMR = 468 zile 3 ore şi 4 minute

  2. KNG A MAI RĂMAS (AMR) = 440 zile 17 ore

  3. Countdown oppa’s birthday ~~♥^^♥~~….5 days…~~♥^^♥~~

    http://oi40.tinypic.com/hx0odl.jpg

  4. ABIA ASTEPT CRIB :)))))) e o asteptare de genul…hmm, i don’t know, zici k ard de nerabdare ca si cand as pleca in Caraibe maine ;))) LOVE HIM x 1000000000000000000000000 de miliarde si biliarde de ORI. AM ZIS :P

  5. imi plac foarte mult serialele si filmele sud coreene pentru ca este o alta lume cu o cultura diferita dar frumoasa si pentru ca imi place mult de actorul Kim Nam Gil . Este un actor cu multa carisma ,umor talent si este si foarte frumos
    va multumim si la cat mai multe filme subtitrate in romana

Leave a Comment