Ramona J. [KF]

Ji Sung, un procuror cinic

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Actori, K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , ,

Published on martie 08, 2011 with 11 comentarii

de Ramona J.

Image and video hosting by TinyPic

Într-un interviu acordat revistei 10Asia, în luna iulie anul trecut, când încă mai filma pentru Kim Soo Ro, Ji Sung spunea: “Când am foarte multe scene, în care personajul suferă foarte mult şi are sufletul rupt în bucăţele, mă simt foarte singur. De aceea, când termin astfel de scene în loc să spun: Wow, am făcut-o şi pe asta, spun că am nevoie de o pauză şi simt nevoia să mă întind puţin în pat. De aceea am tendinţa de a deveni un pic cam deprimat, după asemenea secvenţe. Nu ştiu ce fel de roluri voi interpreta în continuare, dar sigur vreau să fie o comedie romantică, în orice caz ceva care să nu aibă evenimente grave.”
Sper că în această nouă dramă pe care a început-o să nu aibă parte de prea multe evenimente dramatice.

Image and video hosting by TinyPic
Titlu: Royal Family / Familia Regală
Gen: familie, romantism
Episoade: 16 sau 20
Reţea de difuzare: MBC
Perioada: începând din 02.03.2011, miercuri şi joi ora 21:55
Regizor: Nu Kim Hoon
Scenarişti: Hyun Kim Young, Park Sang Yun, Eun Kwon Mi

Despre serial am mai scris într-o recenzie anterioară pe care o găsiţi aici: http://koreafilm.ro/blog/2011/02/royal-family-kdrama-2011/. Acum însă am vrut să vă prezint mai pe larg povestea personajelor, mai ales că s-a început deja difuzarea kdramei.

Image and video hosting by TinyPic
Sinopsis
Han Ji-Hoon reuşeşte să uite că a avut o copilărie lipsită de privilegii, devenind prin forţe proprii, un procuror de elită. Kim In-Sook trăieşte în umbra unei familii de bogătaşi (chaebol), dar în cele din urmă va deveni capul (şeful) corporaţiei deţinută de această familie.
Pentru Han Ji-Hoon (interpretat de actorul Ji Sung), Kim In-Sook (interpretată de actriţaYum Jung-Ah) este femeia care i-a îndulcit copilăria, făcându-l să treacă mai uşor peste greutăţile vieţii. Ji-Hoon a crescut într-un orfelinat. El a devenit principalul suspect într-o crimă deoarece ursuleţul lui de pluş a fost găsit la locul crimei. Însă Kim In-Sook va trimite cel mai bun avocat al apărării care va reuşi să-l absolve de orice vină. Fără Kim In-Sook, viaţa lui Ji Hoon ar fi fost distrusă. În cele din urmă Ji-Hoon devine un procuror respectat după ce prinde adevăratul criminal care a comis crima al cărui suspect principal fusese.
Kim In-Sook a trăit vreme de 18 ani în umbra familiei JK. Ea este nora acestei familii de bogătaşi, dar ignorată de rudele ei prin alianţă. Ca totul să fie şi mai rău, soţul ei a moare într-un accident de elicopter. Hong Soon-Ho, soacra lui In-Sook, pune la cale un plan diabolic prin care o declară pe In-Sook incompetentă, reuşind să ia custodia fiului ei şi s-o alunge din familia JK.
Ji-Hoon o vede pe In-Sook la înmormântarea soţului ei şi este şocat să vadă cât de dărâmată este aceasta. Tot la această înmormântare, află că soacra lui In-Sook vrea să o îndepărteze din familie.

Image and video hosting by TinyPic
Atunci Ji-Hoon îşi propune s-o ajute pe In-Sook să devină capul familiei JK. Pe parcurs, va descoperi, că sentimentele sale faţă de Ji-Hoon nu sunt sentimente de milă sau compasiune, ci mai degrabă, este îndrăgostit de ea. In-Sook va reuşi să devină Preşedintele JK Group.
Însă viaţa este plină de surprize. Ji-Hoon ia cunoştinţă cu un caz şantaj care a sfârşit cu o crimă. Dar cu cât încearcă să afle mai multe informaţii, cu atât toate drumurile duc către o singură persoană şi anume Kim In-Sook. Iar pe măsură ce se apropie de adevăr îşi dă seamă că nu vrea să ştie adevărul …

Image and video hosting by TinyPic
Yum Jung Ah alias Kim In Sook

Kim In Sook, în vârstă de 42 de ani, este a doua noră a clanului JK. În Zhengge Yuan, toată lumea o ştie sub denumirea de “K”, prima literă a numelui ei. Nu a fost niciodată considerată ca fiind nora familiei, nefiind acceptată de către niciunul dintre cumnaţi sau cumnate. Timp de 18 de ani, este ignorată de către această familie de bogătaşi, fiind dată la o parte de către toţi. Trăieşte izolată, ca un om invizibil. Este dependentă de somnifere, pe care dacă nu le-ar lua nu ar dormi mai mult de 2 ore pe noapte.
Lucrurile se vor înrăutăţi odată cu moartea soţului ei într-un accident de elicopter.
După moartea lui, soacra ei reuşeşte să obţină tutela fiul ei. Se pare că totul se complică atunci când intră în scenă un tânăr procuror, care are o legătură cu trecutul misterios al lui In Sook şi care va fi avocatul clanului JK. El decide să o ajute însă asta înseamnă că In sook îi va rămâne şi mai mult îndatorată lui Han Ji Hoon. Neştiind nimic despre faptul că el a rămas orfan din cauza lui In Sook, că el îi este doar recunoscător ei şi vrea să o ajute. Ea se simte puţin vinovată că profită de bunăvoinţa lui.

Image and video hosting by TinyPic
Ji Sung alias Han Ji Hoon

Han Ji Hoon, în vârstă de 29 de ani, este procuror şi avocat. El este procuror la Biroul Public al Procurorilor din Seul. A obţinut note maxime la examenul de barou, examenul de administraţie şi la examenul de diplomă.
Cu toate că are un aspect plăcut privirii, el este cinic şi răutăcios. Pe vremea când era orfan, a fost acuzat de crimă, deoarece ursuleţul său de pluş a fost găsit la locul crimei. Însă datorită avocatului său, plătit de către In Sook, Han Ji Hoon şi-a dovedit nevinovăţia, aceasta însemnând începutul unui viitor luminos pentru el. Ji Hoon va găsi adevăratul criminal şi va deveni un procuror de elită. O revede pe In Sook la înmormântarea soţului ei şi este martor la situaţia degradantă în care se află aceasta. Află de asemenea că preşedintele Ho vrea să o excludă din familie şi decide să o ajute pe femeia care a fost tratată ca gunoi, când de fapt ar fi trebuit să fie regină. Ji Hoon va duce o viaţă dublă în cadrul clanui JK şi va face eforturi mari pentru a o salva pe In Sook. Va descoperi că sentimentele sale faţă de In Sook sunt mai mult decât recunoştinţă şi milă.
Ea este singura femeie care-i face inima să bată mai repede doar la simpla apariţie a ei.
E doar un sentiment necunoscut. Şi el ar putea abandona totul doar de dragul lui In Sook.

Image and video hosting by TinyPic
Kim Young Ae alias Gong Soon Ho

Gong Soon Ho, în vârstă de 65 de ani, este preşedinta companiei JK. Cel mai mare acţionar al JK Group, reprezentanta oamenilor de afaceri, afaceristă până în măduva oaselor, o femeie nemiloasă şi dură, cu o inimă rece şi cu o voinţă de fier. Căsătoria pentru ea înseamnă întodeauna un mijloc care să fie de folos afacerilor sale.
Îi va aranja căsătoria fiului mai mare, Dongzhen, cu Yun Rui dintr-o familie plutocratică, iar pe cel mai tânăr fiu, Dongzhi îl va căsători cu Qizhen, fiica unui politician. Însă nu a putut împiedica o căsătorie ridicolă, din punctul ei de vedere şi anume mariajul celui de al doilea fiu al ei. Nurorile clanului JK sunt văzute ca nişte “regine”. Nimeni nu îi poate submina puterea şi ambiţia. Ea încearcă în secret să se asigure că puterea operaţiunilor se moşteneşte şi schimbă acţiunile clubului JK, care pare a fi cheia întregului grup JK.

Image and video hosting by TinyPic

Pentru Yeom Jeong-ah, această dramă este o revenire pe scenă, după o absenţă de trei ani, după ce în 2008 a dat naştere primului ei copil. Deci, cu siguranţă este foarte pregătită şi determinată să facă o figură bună în noul serial.

Sursă : blog.korea.net,wikipedia,10Asia, asianmediawiki.com

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Ji Sung, un procuror cinic. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. foarte interesant :) as dori sa-l vad …poate dupa ce termin dramele care le urmaresc acum:((…am nevoie de mai mult timp ,multumesc pentru rezumat,ramona

 2. O foarte frumoasa si ampla prezentare. Sunt foarte curioasa sa-l vad in acest rol

 3. Kim Young Ae e o actriţă ft bună,am avt ocazia să o văd în Hwang Jin Yi.Superb prezentat Ramo,mulţumim.

 4. Avocatul diavolului? parca nu! Interesanta prezentare!

 5. abi aştept să-l văd. mulţumim ramona :)

 6. LA MULTI ANI RAMONA! MULŢUMIM PENTRU RECENZIE!

 7. sunt curioasa daca acest rol va fi mai bun decat cel din Swallow the Sun, in care mi-a placut f mult

 8. frumoasa prezentarea.multumim.

 9. Si eu sper sa aiba un rol la fel de bun ca cel din Swallow the sun…. (Daca n-am fost activa cu mai multe comm la mesajul de ziua lui sper sa-l imbunez cu aceasta recenzie :))…. )

 10. tocmai am terminat de văzut Kim Soo Ro şi mi-a plăcut foarte mult cum a jucat Ji Sung!!!
  acum cred că am să încerc să-l văd şi în alte roluri… este super!!!!

 11. niceeee…JI SUNG AL NOSTRU!

Leave a Comment