Andreea Ioana Tudose [KF]

Dong Yi – Episodul 3

Written by Andreea Ioana Tudose [KF]. Posted in Dong Yi, Povestea

Tagged: ,

a

Published on martie 18, 2011 with 1,941 comentarii

Dong Yi vede cum tatal si fratele ei, alaturi de alti membri ai Fratiei, sunt condusi spre Biroul securitatii regale, pentru a fi ulterior executati, dar este impiedicata sa ii urmeze de misteriosul calator pe care il intalnise cu o seara in urma in piata. Acesta era Kim Hwan, un cunoscut si apreciat maestru clarvazator. El o ascunde pe Dong Yi intr-un pavilion, unde sunt gasiti in scurt timp de Chun Soo, care ii confirma fetei ca tatal ei era intr-adevar comandantul Fratiei Sabiei.

Comandantul Suh primeste cadavrul tatalui sau si este hotarat sa ii ceara o explicatie executantului de autopsii, Choi, presupusul criminal, in vreme ce lordul Oh Tae-poong continua urmarirea si eliminarea lui Dong Yi, ultimul martor al asasinarii inspectorului general.

Clarvazatorul Kim Hwan ii marturiseste invatacelului sau destinul cumplit pe care l-a prevazut pentru Dong Yi, care va trebui sa treaca prin foarte multe incercari si sa supravietuiasca pentru a ajunge o fiinta desavarsita si adevaratul lider al saracilor.
Dong Yi si Chun Soo se adapostesc in ascunzatoarea din munti a Fratiei, unde se strang restul supravietuitorilor societatii secrete, printre care si unchiul fetei, Jang. Ei planuiesc salvarea comandantului lor, convinsi fiind ca se va tine cont de interdictia la executii in luna ianuarie, insa Jung, cel care tradase Fratia pentru a-si salva familia din mainile politiei, ii anunta ca Choi si fiul sau vor fi executati prin decapitare chiar a doua zi.


Intalnirea dintre comandantul Suh si Choi este una tulburatoare pentru ambele parti. Choi dezminte acuzatiile de complot impotriva politiei care i-au fost aduse, insa comandantul ramane la convingerea ca Choi este asasinul tatalui sau.

Chun Soo reuseste sa se strecoare in temnita unde se afla fiul lui Choi, Dong Ju, care ii transmite mesajul comandantului, acela de a nu interveni pentru a incerca sa il salveze de la executie si de a trai pentru a avea grija de Dong Yi si de duce mai departe idealul Fratiei.

Dong Yi si unchiul sau merg sa faca rost de praf de pusca de la magazinele de artificii. Fata este recunoscuta de vanzator, dar reuseste sa fuga. Ea vede o femeie care se intalneste in secret cu un barbat, comunicandu-i prin aceleasi semne pe care inspectorul general le facuse inainte de a muri. Femeia isi pierde o amuleta in forma de fluture si, intorcandu-se dupa ea, ii vorbeste lui Dong Yi, sfatuind-o sa fuga de garzile palatului care incercau sa-i dea de urma.


Chun Soo pregateste plecarea lui Dong Yi, insarcinandu-l pe tradatorul Fratiei Sabiei sa o aiba in grija, ii lasa fetei insemnul Fratiei, apoi pleaca sa il salveze pe comandantul Choi. Salvarea esueaza, iar Dong Yi, care intre timp fugise din ambarcatiune auzind zvonurile cu privire la executia tatalui si a fratelui sau, vede cum Dong Ju este ucis de arcasi. Chun Soo incearca sa fuga cu Choi, insa este ranit si cade intr-o prapastie, iar comandantul este ucis.

Intre timp, clarvazatorul Kim Hwan este chemat de lordul Oh Tae-poong, care ii cere sa ii ghiceasca viitorul lui Jang Ok-jung, femeia pe care Dong Yi o intalnise si pe care lordul o alesese pentru a o face concubina regelui. Ramasi intre patru ochi, Kim Hwan o previne pe Jang Ok de existenta unei rivale puternice, care o va umbri si cu care nu ar trebui sa concureze.

Despre Andreea Ioana Tudose [KF]

Andreea Ioana Tudose [KF]

Andreea Ioana Tudose (n. 1987) a absolvit Facultatea de Litere, sectia Relatii Internationale si Studii Europene, in cadrul Universitatii din Bucuresti si este actualmente masteranda in an terminal. Pasionata de literatura si de muzica asiatica in general, descopera in 2009 magia universului coreean, de care i va fi imposibil sa se mai desprinda, o data cu difuzarea serialului “Giuvaerul palatului”.

Browse Archived Articles by Andreea Ioana Tudose [KF]

1,941 comentarii

There are currently 1,941 comentarii on Dong Yi – Episodul 3. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. invatati coreeana?mie nu-mi apar decit liniute,din pacate iar trebuie sa ies,pa,pe mai tirziu cred

 2. Nels!!!!!!!

 3. buna seara

 4. ,,

 5. ce pustiu este in seara asta pe aici, chiar toti suntei plecati?

 6. Dna Elena! Veniţi la Jumong?

 7. mai Lovely, de ce nu veniti mai bine voi la noi????

 8. “MĂI LOVELY”????

 9. Anita,eşti pornită în seara asta…

 10. Eu m-am adresat vreodată aşa????

 11. Lovely, si tu asa ma saluti pe mess XD
  “mai ce faci?”
  XD

 12. eu zic sa nu te enervezi pe mine fara motiv, sa nu cumva sa patesti ceva :D

 13. CUM?????????????????????????????

 14. ce mai faceti

 15. Tu nu ai zis asta pe un ton adecvat… Pe mes îţi spuneam aşa dar după adăugam”scumpa mea,draga mea etc”. O făceam din inimă…

 16. ce faceti fetelor va certati:(

 17. Bună Bya!:x

 18. Fetele mele!opritivă!:))

 19. buna dory:X:X:

 20. Ati fugit de la jumong?

 21. haide ca eu es sa ma uit la dong yi va pupik:XX:*:*:*:papa

 22. Pa bia!

 23. Pa draga mea Bya.

 24. IUBESC ACEST SERIAL SI ABIA ASTEPT CA DONG YI SA CREASCA!

 25. IUBESC ACEST SERIAL DAR DONG YI SUFERA ASA MULT!SARACUTZA DE EA!

 26. Am tot intrebat in ce serial am mai vazut pe actorul care a jucat rolul lui Soe-dol in The Duo, dai nu mi-am dat seama, si iata! Este clarvazatorul din Dong Yi!

 27. Pare mai matur in Dong Yi!

 28. Asa e. Ca sa vezi, ce chestie… Ma distreaza cand descopar actori cunoscuti in tot felul de roluri mai ascune, nu principale. :))

Leave a Comment