Ramona J. [KF]

Bae Soo Bin, singur?

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm, Stiri

Tagged:

Published on martie 12, 2011 with 26 comentarii

de Ramona J.
Image and video hosting by TinyPic
Flight (Movie, 2009)

Recent a apărut ştirea potrivit căreia actorul Bae Soo Bin s-a despărţit de prietena lui după o relaţie de 8 ani. O sursă apropiată lui Bae Soo Bin a declarat: „După încheierea acestei relaţii încă de anul trecut, actorul a încercat să-şi revină, în linişte. Acum se concentrează asupra actoriei şi asupra rolurilor pe care le interpretează”
În trecut, actorul a dezvăluit public că are o relaţie. În septembrie 2009, Bae a făcut anunţul prin intermediul KBS2TV, în cadrul show-ului „Sang Sang Plus”. „Avem o relaţie de 7 ani, ea este cu doi ani mai în vârstă decât mine şi conduce o afacere. Suntem suflete-pereche”. Multe celebrităţi încearcă să ascundă că au o relaţie, însă el a anunţat cu mândrie acest lucru, fapt care i-a adus sprijinul multor fani .
Datorită faptului că cei doi au fost foarte ocupaţi cu profesiile lor, nu s-au mai întâlnit atât de des. După 2009, actorul a jucat în dramele Shining Inheritance, Angel’s Seduction, Dong Yi, neavând nicio clipă de odihnă. La sfârşitul anului trecut, el avut o prestaţie excepţională în Beyond December 12th.

Image and video hosting by TinyPic
Dong Yi (2010)

Pentru că au fost acaparaţi de carieră, în relaţia lor a apărut o fisură. Aceeaşi sursă apropiată a declarat: „El a fost foarte ocupat cu proiectele pe care le are în desfăşurare. Prietena lui are de asemenea de condus o afacere, astfel încât le era foarte greu să se vadă şi aşa relaţia lor a ajuns la sfârşit”.

În prezent Bae Soo Bin filmează pentru viitoarea mini-serie 49 Days.Mai multe informaţii despre această dramă găsiţi aici: http://koreafilm.ro/blog/2011/03/17243/În acest serial el interpretează rolul lui Kang Minho, un personaj generos, cu o personalitate caldă, mândru din fire şi care posedă un ciudat sentiment de narcisism (aceasta având rădăcini ascunse undeva în copilăria sa). Mini-seria va începe pe 16 martie.

Image and video hosting by TinyPic
49 Days (2011)

Sursă: allkpop.com

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

26 comentarii

There are currently 26 comentarii on Bae Soo Bin, singur?. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. eeee, o fi el ocupat, dar oare cat timp o sa-l lase fetele sa ramana singur? hihihi

  2. cat de drag imi este,ca sayong.
    sa citesc si imi spun replica.

  3. ramona imi place recizia,bae soo bin imi place pentru caracterul calm si fata care il ajuta.
    o sa ne reintalnim cu el si in dong yi o sa ma acomodez cu rolul lui repede.

  4. si in Dong Yi are un rol foarte frumos

  5. cred ca a fost trist ptr el dupa o relatie de 8 ani sa te desparti

  6. ramona,imi place mult de el.dar imi si pare nespus de rau pt el,pacat.sunt convinsa k si el a suferit sau poate ink mai sufera,sper k fanii sa il ajute sa treaca peste.

  7. Bae Soo Bin este unul din actorii mei preferati. Se potriveste foarte bine proverbul :”Ochii care nu se vad se uita”.

  8. imi pare rau ca a suerit o despartire.
    ramona foarte bun proverbul pentru bae soo bin

  9. pacat,is tare frumusei si imi pare rau de ei ca nu gasesc timp pt o familie ,rel de 8 ani e f mult ,intradevar muncesc mult sunt niste actori excelenti dar celebritatea ced ca nu iti tine de singuratate tot e bine sa ai un suflet linga tine

  10. Cred ca intotdeauna arta cere sacrificii insa cateodata cred ca platesc un pret scump…

  11. imi pare rau pt el, dar totusi o relatie de 8 ani se poate destrama asa de usor?

  12. o relaţie de durată se bazează pe încredere şi respect, dar şi pe iubire. dacă dragoste nu e, nimic nu e ….

    poate nu era totuşi sufletul lui pereche :D

  13. O cariera de actor cere sacrifici.Dar nici sa renunti la actorie pentru o familie nu cred ca e corect fatza de fanii. Imi pare rau pentru el .Sper sa treaca peste .Mie a inceput sa imi placa acest actor in Jumong .Joaca excelent.Si sa interpretezi un rol ca cel a lui Sayong nu e deloc usor.

  14. o relatie de 8 ani? ma surprinde faptul ca nu s-au casatorit!

    nu vreau sa fiu rea, dar cred ca multe fane topaie de fericire ca el e singur acum! :D

  15. Of,Frumuselule,lasa ,nu-ti face griji,ca nu ai sa ramai singurel!Atatea fete ofteaza dupa tine!

  16. S-al vedeti in DY,va veti indragosti iremediabil de el!

  17. Frumuselule,uite daca vrei am sa fac o lista cu fetele care vor sa-ti aline singuratatea! Trebuie numai sa confirmi!hi hi hi!

  18. @Livia,sunt total de acord cu tine în legătură cu admiratoarele… Dar e frumos şi în Jumong!… Îmi pare a fi o fetiţă în serial. Inteligenţa lui e mai “bărbată” decât el.

  19. nu stiu ce sa spun,mie mi se pare destul de masculin mai ales cand lupta.Nici comportamentul nu e prea feminin,doaar parul prins astfel il face sa arate asa

  20. Îmi pare rău pt despărţirea de iubita lui,dar va trece peste :)

  21. Ce frumos arata frumuselul meu! Abia astept sa il vad in DONG YI.
    Fetele sa fiti pregatite!

  22. Frumuselul tau Nikky, in Dong Yi, o sa sufere la fel de mult ca si in Jumong, una peste alta isi va juca rolul cu brio.

  23. daaaa,chiar vreau sa-l vad cu barba.ii sta bine.e frumos foc.sa vdm cum joaca in noul serial,sper sa apara mai repede k prea putin l-am vazut.

  24. buuuun;;)

  25. :| imi pare chiar rau pentru el…probabil, de fapt sigur nu i-a fost usor…nu putea sa le
    impace pe amandoua….chiar dak am ce am eu cu el:> imi pare rau:|….oricum, felicitari si multumim Ramona pentru recenzie :X

  26. nu te teme sunt sigura ca iti vei gasi pe cineva:X:-*

Leave a Comment