Carina T. [KF]

Top 10 săruturi

Written by Carina T. [KF]. Posted in Arhiva, Film, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , ,

Published on februarie 25, 2011 with 73 comentarii

de Carina T.

În ultima perioadă aţi tot vazut şi comentat diverse scene de sărut din kdrame. Departamentul TV al MBC a realizat în luna ianuarie un top cu cele mai bune 10 scene de sărut, care au fost votate de 2105 telespectatori.

1. (IRIS) Lee Byung Hun şi Kim Tae Hee – scena romantică a sărutului cu bomboana a plăcut cel mai mult telespectatorilor.

Image and video hosting by TinyPic

2. (Coffee Prince) Gong Yoo spune, “Indiferent dacă eşti băiat sau extraterestru, nu-mi pasă”, înainte s-o sărute pe Yoon Eun Hye, pe care o credea băiat.

Image and video hosting by TinyPic

3. (High Kick Through the Roof). Scena care îl face gelos pe iubitul lui Hwang Jung Eum, Kim Yong Jun. Sărutul e cu Daniel Choi.

Image and video hosting by TinyPic

4. (My Name is Kim Sam Soon). Drama care a cucerit în special pe telespectatorii de sex feminin, în vara anului 2005. Hyun Bin a jucat rolul unui tip dur care o trage după el pe Kim Sun Ah în toaleta bărbaţilor, pentru a o săruta cu pasiune (scena începe la min 2.26).

Image and video hosting by TinyPic

http://www.youtube.com/watch?v=d-a4bksmWIo&feature=related

5. (Lovers in Paris). Aceasta este scena în urma căreia s-au făcut nenumărate parodii în Coreea. Park Shin Yang aleargă după Kim Jung Eun care plânge şi strigă: “De ce nu le poţi spune?!”, apoi o sărută.

Image and video hosting by TinyPic

Iată şi o parodie realizată după această scenă.

6. (Eyes of Dawn) Chae Shi Ra şi Choi Jae Sung

7. (Coffee CF) Won Bin şi Shin Min Ah. Surprinzător că în acest top s-a strecurat şi o scenă dintr-o reclamă la cafea.

Image and video hosting by TinyPic

Aceasta a fost de versiunea de 20 de sec a clipului. Urmeaza şi o altă varianta mai mare.

8. (Winter Sonata) Bae Yong Joon şi Choi Ji Woo

9. (New Heart) Ji Sung şi Kim Min Jung

Image and video hosting by TinyPic

10. (Infinity Challenge) Jung Hyung Don şi Noh Hong Chul. Acesta este un show tv, nu o kdramă.

Image and video hosting by TinyPic

Dacă nu v-aţi plictisit deja, vă invit să mai vedeţi şi alte secvenţe care n-au fost prinse în acest top. Îi veţi vedea şi pe mulţi dintre favoriţii voştri: Lee Seo Jin, Kim Nam Gil, Kim Hyun Joong. Să mai spună cineva că astfel de scene lipsesc din serialele coreene.

http://www.youtube.com/watch?v=jbQ1DTitbJA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=duxCBO8aCyQ&feature=related

Sursă: allkpop

Despre Carina T. [KF]

Carina T. [KF]

Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele... dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.

Browse Archived Articles by Carina T. [KF]

73 comentarii

There are currently 73 comentarii on Top 10 săruturi. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Primii doi pupaciosi i-am vazut si eu de restul ce sa zic,urmeaza!

 2. Cum am deschis compul si am vazut titlul recenziei am stiut ca este a ta! Numai tu sti sa gasesti subiecte atat de diferite de la o zi la alta!Frumos cadou de Dragobete !

 3. Cri,ce remarca rautacioasa,dar ai uitat de SIG cu gurita lui cat un bumb de palton? Eu cred ca daca te pupa SIG o sa ai nevoie de patent!hi hi hi!

 4. Nu zic de KNG ca nu se pricepe la pupat (si la altceva),a dovedit cu prisosinta si in Floricica de gheata si in No regrets.Dar cu Sig e altceva ,te lasa sa descoperi asta si sa-ti umble mintea si ochii ca la jocuri mecanice!hi hi hi!

 5. buna livia.doar tu mai bantui pe aici la ora asta?

 6. se pare k ai iesit si tu,poy atunci plec si eu.
  jal jaseyo!

 7. Nu, nu am iesit dar am dat o fuga si pe la celelalte recenzii!

 8. crib, sa stii ca LSJ are locul lui aparte… in niciun caz nu-l tradez. Dac vrei sa stii l-am visat pe Ji Seong pt ca maine e ziua lui si-i pregatesc ceva :))

 9. Claudia, cum lipsesc saruturile preferate… Este si unul din Chuno… altele nu stiu care mai sunt preferatele tale :) daca-mi spui, le caut :)

 10. Carina te iubesc!Te iubesc de cand faci recenzii cu pupici!

 11. @carina, ştiu că nu l-ai uitat pe LSJ, a fost o glumă:)
  @Livia KNG nu a jucat în nici o floricică de gheaţă…hihihi! şi un sfat de la crib: Când te duci la întâlnire cu SIG să nu-ţi uiţi patentul acasă…hihihi!!

 12. Denix, daca ma iubesti pt ca l-am inclus si pe KNG, sa stii ca eu am mai scris despre iubitelul tau. Nu stiu de ce crede lumea ca mie nu-mi place. :)

 13. Crib, ce sa faca Livia cu patentul? Nu cred ca e o persoana violenta :D

 14. Sublima recenzia!!!!Carina esti o minune de fata! Multumesc din suflet. Te pup si iti doresc tot bine din lume.

 15. @carina vezi comm-ul 53…ai să-ţi dai seama pe urmă de ce-i trebuie Liviei patent :))

 16. :)) scuze ca nu m-am prins. N-am citit cu atentie

 17. Mai fetelor sunte-ti de coma,m-am amuzat teribil
  cele mai spumoase sunt comentariile voaste,
  ca despre pupaturile din seriale ,ce sa zici. ca astepti un serial intreg sa-i vezi ca se pupa si atunci asaaaa ….cu mare atentie sa nu-si raneasca buzele….dar cel mai mult mi-a placut sarutul din
  “Coffe e Prince”.

 18. fetelor ce sa zic eu ias incerca pe toti asa ca sa vad pe viu daca se descurca ,doar de proba nu va imaginati altceva ca eu tot pe LSJil vreau ,il vindec repede de timiditate,livia trebuie patent pt SIG ca sa te dezlipesti de el ca bumbul ala de gurita e lipicios foc …nu ca as fi incercat,sincer vreau de astia mai copti …nu cu fata de adolescenti da imi plac toti ,pupici fetelor,multumim carina pt baieti fierbinti

 19. Cri am gresit am vrut sa zic Mindo!

 20. La mine nu merg linkurile Carina asa ca nu am vazut nici pe KNG nici pe LSJ dar te iubesc deoarece ai pus un filmulet cu Hyun Bin:X

 21. Si te mai iubesc ca ai citat ce a spus baiatul din coffe prince:X

 22. Denix, poti sa copiezi linkurile separat in youtube si le vei putea vedea :)

 23. Ce de pupaturi! Acum chiar nu ma maira nimic ,am vazut destule prin filme,dar erau pupicii de inceput,ce dialoguri spumoase si pline de nerv,oare ce am azi? Chiar mi-a facut o deosebita placere sa recitesc aceste randuri,cu zambetul pe buze!hi hi hi! Va pupez si io!

Leave a Comment