koreafilm

Jumong – Episodul 70

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

Young Po

Published on februarie 27, 2011 with 387 comentarii

Dupa ce isi consulta oamenii de incredere, Ju Mong ia decizia sa accepte decizia printului Young Po cu conditia sa aiba dovada ca Ye So Ya si Yu Ri sunt in viata. Pentru a se convinge de acest lucru, Mari se ofera sa mearga la Hyunto unde cei dragi lui Ju Mong erau captivi, in timp ce Young Po ramane garantie in Jolbon.

Mari ajunge la Hyunto impreuna cu sfetnicul lui Young Po, insa acolo apare ceva neprevazut : Ye So Ya si fiul ei evadasera. Neputand sa probeze dezvaluirea lui Young Po, vicleanul sfetnic provoaca o incaierare in care Mari este ranit, acesta din urma reusind cu greu sa se intoarca in Jolbon.

Toti cei apropiati lui Ju Mong isi imagineaza ca Young Po a mintit, mai ales ca, in plus, descopera cativa insotitori de-ai lui care le spionau tabara militara. In consecinta, ii cer Comandantului sa-l pedepseasca cu moartea pe Young Po, dar, surprinzator, acesta il iarta si-l alunga din Jolbon.

Dae So se ofera sa-l sprijine cu 500 de soldati de elita pe guvernatorul Hyunto. Ambii sunt insufletiti de aceeasi dorinta de a-l vedea mort pe Ju Mong.

Comandantul stabileste strategia de razboi: el va fi cel care va conduce avangarda ce va ataca inamicul prin surprindere din spate, in timp ce armata principala condusa de So Seo No, Sayoung si Bubunno va sosi in urma lui.

Guvernatorul Hyunto este instiintat de spioni ca armata principala a Jolbonului se indreapta catre ei. Ca urmare, decide sa trimita refugiatii drept scut in calea adversarului.

La scurt timp, Comandantul ii elibereaza pe refugiatii sclavi alaturi de care se aflau O Yi si Moo Gol si impreuna, profitand ca nimeni din Hyunto nu era la curent cu infiltrarea rapida a avangardei, ataca si pun stapanire pe resedinta guvernatorului care afla cu groaza ultimele evenimente.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

387 comentarii

There are currently 387 comentarii on Jumong – Episodul 70. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. da unni l-am terminat, si acum urmaresc Hwang jin yi sunt la ep 10 :) si tu?

 2. Daniel, nu urmaresc sau nu pandesc ce se mai scrie, cine scrie, de la un timp-mai mult rezumatele.E mai bine asa.Sunt multe non-sensuri.
  E un lucru bun, sa ne mai nimerim unii dintre noi pe aici si sa ne aducem aminte de ceea ce se intmapla acum un an, cu febra aceea-QSD!:)

 3. apropo de stalpii noii administratii, generalii Oi si Bu Bun-no vor ramane in functii si in perioada regelui Yuri, doar Hyub-bo va fi indepartat din functie… eu vorbesc din punct de vedere istoric

 4. Bine spus SoSo …”imediat la bataie”, in special Oyi, din cauza temperamentului vulcanic.Si iubaretul Hyeopdo e pe aproape ;)
  Norocul lor a fost Mari, care i-a mai calmat, in situatii de criza :)

 5. Wa si tu urmaresti Hwang Jin Yi?eu la fel, sunt la episodul 12 ^^, si cum ti se pare?

 6. *Wow

 7. carina imi poti spune mai multe?

 8. de ceilalti nu spune nimic?

 9. ce anume vrei sa stii

 10. Chiar Carina? nu stiam asta despre generalii lui Jumong!

  foarte frumos unni!! dar trebuie sa fac o pauza fortata ca nu merge whireless-ul si sunt iar pe modem :(((((((( abia daca reusesc sa intru pe aici!!

 11. e posibil ca in film sa fie si personaje fictive.
  In istorie despre cei trei scrie… ma refer la oamenii lui Jumong

 12. asa cum in realitate, toti trei baietii sunt ai lui Jumong si Yuri a fost ales ca urmas, fiind cel mai mare

 13. 356: imi pare rau….si mie imi place foarte mult serialul, e superb!unni tu asculti SS501?Care e membrul tau preferat?

 14. desi sunt si unele parere ca in realitate Yuri… cel adus la Palat de Yesoya nu ar fi fiul lui Jumong ( e si diferenta de nume de familie) si ca acesta l-ar fi asasinat pe Jumong

 15. am inteles carina.de baieti am mai citit.

 16. eu sunt curioasa ce vor difuza dupa Jumong ^^
  sper sa fie Regatul Vantului sau Dong Yi, sau si mai bine, sa redifuzeze Yi San

 17. Daniela, stii ca Kim Hyun Joong scoate in curand un album solo?

 18. dupa Jumong va fi un serial chinezesc “Cele trei regate”

 19. Interesanta chestiunea cu generalii.Trebuie sa urmaresc si Regatul Vantului, chiar daca nu corespund anumite aspecte, nu sunt conforme cu realitatea.
  Andreea, ce carte citeai, cu asa mare interes? ;)

 20. da?nu am stiut!abia astept!!
  vor difuza serialul ala chinezesc? ce rau imi pare….

 21. a aparut rezumatul la episodul 71!!!

 22. Regatul vantului poate fi considerat continuarea lui Jumong pt ca este vorba despre fiul lui… dar sunt viziuni putin diferite din punct de vedere al scenariului si al regiei. Au comun faptul ca personajul principal este interpretat de acelasi actor :)
  Oricum, este bine realizat

 23. ma retrag si eu. Va doresc somn usor.

 24. Da, am observat ceva imagini, pe youtube cu actorul(SIG), din Kingdom of the Wind.Si o alta fizionomie, parca, a lui.

 25. Noapte buna Carina!

 26. unni da imi place ss501 si nu am un membru preferat :)

  Laur citeam cateva articole pe un blog…care apare atunci cand dai click pe numele Anja :)

 27. Jal jaseyo Carina!

 28. @372 ma bucur ca iti place si tie SS501 ^^
  e trupa mea preferata, toti sunt draguti, insa preferatul meu este Kim Hyun Joong :)

 29. SS501 ESTE SI TRUPA MEA PREFERATA!!!:X:X:X:X:X!!

 30. Referitor la generalii lui Jumong şi ai regelui Yuri,eu am scris despre ei la recenzia despre Yuri,dar cred că aţi uitat.Citiţi aici:
  http://koreafilm.ro/blog/2010/11/regii-dinastiei-goguryeo-1-regele-yuri-38556/

 31. Buna seara !Am intrat in luna martie!Incredibil,ce repede trece timpul!Nu stiu daca cei de la TVR au o strategie coeerenta sau nu dar era normal sa continue sa ne difuzeze serialele ce prezinta povestea pe care tocmai am cunoscut-o.Puteau sa dea serialul chinezesc in alte zile sau la alte ore.

 32. Este minunat cand vezi atatia oameni de valoare in jurul tau care te urmeaza cu asemenea incredere si jertfa!Cred ca numai astfel de oameni pot realiza lucruri marete.Nu exista ceva mai puternic decat exemplul personal.Degeaba spui tu din gura si le poleiesti in mii de noante daca in realitate se vede altceva.

 33. Nu stiu subiectul mai departe si nici nu vreau sa stiu ce se va intampla dar cred ca Jumong nu va putea sa-l omoare nici pe Yeongpo si nici pe Daeseoh.Pur si simplu cand stau in fata lui nu-i poate omori.

 34. Salutări Sanda,o zi bună îţi doresc.

 35. Numai bine si tie si o primavara plina de viata adevarata!

 36. Este curios cum reuseste Yesoya sa fie mereu alaturi de reusita!Efectiv este omul esecului garantat.

 37. Buna Sanda!Ai dreptate, acesta e modul lui de a privi lucrurile, desi ceilalti i-au produs numai neplaceri.Se gandeste bine inainte de a omori pe cineva, mai ales pe cei doi frati din Buyeo.Si se va vedea in continuare caracterul lui Jumong.

Leave a Comment