koreafilm

Jumong – Episodul 66

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

66jumong

Published on februarie 21, 2011 with 298 comentarii

Ju Mong indura zile in sir de ninsoare si frig in speranta ca rugaciunile sale vor fi ascultate. In cele din urma, sleit de puteri, cade la pat.

In tot acest timp, regele Geum Wa mobilizeaza fortele aliate Puyeo-Han si-i trimite pe Dae So si Young Po sa conduca atacurile satelor de la frontiera, urmarind astfel sa macine rezistenta si moralul locuitorilor Jolbonului, si asa destul de scazut.

Primul Ministru Puyeo este trimis sa-i comunice lui Ju Mong propunerea regelui de a se preda, lasandu-i in schimb posibilitatea de a conduce in continuare Jolbonul.
Ju Mong refuza categoric, motivand ca nu se va preda unui rege aliat cu Han.
In urma refuzului Comandantului, la ordinul regelui Geum Wa, fortele aliate distrug satele intalnite in calea lor, producand importante pierderi de vieti omenesti si multa deznadejde.

Comandantul si ai sai se deplaseaza la frontiera unde il salveaza pe Sa Yong care venise sa le spuna ca So Seo No incearca sa gasesaca o cale de trecere a blocadei.
Reusesc sa sparga blocada, iar Ju Mong o intampina pe So Seo No care se intorcea cu alimente si medicamente.

La aflarea vestii ca locuitorii Jolbonului primesc alimente si medicamente, regelui nu-i vina sa creada si este nevoit sa renunte la a mai ataca impreuna cu Han, in conditiile in care in Puyeo lipsa de provizii se acutiza.

Trecand peste acest moment de cumpana, conducatorii triburilor aliate din Jolbon ii jura credinta lui Ju Mong, care se simte mai increzator si mai hotarat in indeplinirea misiunii sale.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

298 comentarii

There are currently 298 comentarii on Jumong – Episodul 66. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. annyeong ^_^

 2. buna seara!imi cer scuze celor care au scris recenziile de azi si nu le am citit,le voi citi in week end…azi am avut o zi groaznicaaaaaaaaaa!!!!!!!!si maine de asemenea x(x(x
  poate voi intra pe blog pe la 11/12 ca sa vad daca a aparut rezumatul….noapte buna!

 3. Bună Ioana.
  Noapte bună :)

 4. ati vazut ce frumos se uita song yang cand ceilalti imparteau mancare oamenilor?

 5. Buna seara tuturor!Ce incercari grele,cat zbucium!Tocmai cand ma miram de increderea mare pe care o avea in steaua lui s-au intamplat nenorocirile.Este insa clar cum fiecare isi atrage oameni de aceiasi factura cu el.Avea oameni devotati care merg cu el pana in panzele albe!Peya si ceilalti fii ai lui au oameni tematori,harpareti gata sa dea inapoi la prima incercare asa cum sunt si ei.

 6. forevăre … grădina e mare… e ca în povestea cu dropul de sare …îţi seama că ai tăi sunt mai sănătoşi decât ce poţi vedea în lumea asta….

 7. Buna Alexandra..ii venise inima la loc,nu a avut nici el o perioada prea buna.A trebuit sa se umileasca in fata chinezului si a fost respins,nici cei 4 nobili feudali nu prea straluceau in strategii!A riscat cu Jumong si a castigat.Nu stiu daca este o schimbare in sufletul lui sau este de moment ca nu avea oricum alta solutie.

 8. da dar parea multumit…:)

 9. Vă las un link să ascultaţi o melodie din ost-ul Shin Don:
  http://www.youtube.com/watch?v=NyFA7tcW0tk

 10. Buna seara sanda,alex ,ioana,ana!

 11. Bună Cristina :)

 12. buna seara Sanda, ce zici de Peya pe zi ce trece devine mai dur, si mai egaoist , uita ca alaturi de Haemosu a luptat pentru infapturirea Jolbanului, nu stiu de ce se schimba oamenii asa de repede, sa stii ca si in viata de toate zilele exista astfel de oameni, eu am avut cateva exemplare dintr-astea si nu-mi venea a crede cat se putea schimba omul, dar actorul care joaca in rolul lui Daesoh este nemaipomeni, traieste rolul in realitate, nu ti se pare?

 13. Eu sunt foarte impresionata de devotamentul lui Mopalmo!Este ca un copil iubeste total si nici nu stie ce este viata!El s-a dedicat total telului lui Jumong si nu stie altceva.Este capitala munca lui si a armurierilor lui pt. noul regat.

 14. Buna seara Cristina,Elena,ana!

 15. Mie Daesoo mi-a placut mai mult in Hur Jun.

 16. da si mie cris era mai bland…

 17. multumesc ana, foarte frumoasa melodia, unde pot vedea si eu cateva videoclipuri din acest film

 18. Da ..elena..si pe mine m-a deranjat schimbarea lui.Nu stiu daca este schimbare sau asa era firea lui.Cred ca avea setea de putere care-l impiedica sa fie generos si drept.Cred ca episodul cu Haemosu in tinerete nu a fost decat un elan de tinerete si cred ca a fost o afinitate deosebita intre ei ca tineri.Este capabil sa ucida atatia oameni,sa-si chinuie copiii si pe femeia “iubita”.Cred ca se uita la Jumong ca la el in tinerete si nu mai suporta sa vada diferenta.

 19. Acu zici ca e turbat.Mai ales cand se enerveaza. =)) =))

 20. Elena,videoclipuri sunt câteva acolo unde ţi-am lăsat linkul,dar sunt netraduse.

 21. Sanda , catelusa mea a luat in greutate aproape 200 gr, are acum 8oo gr si este foarte vesela si jucausa dupa vaccin,

 22. acelea din dreapta, am sa le urmaresc , eu am crezut ca sunt treduse, de aceeea nu le-am dat importanta, o sa le vad numaidecat

 23. ana..am citit recenziile tale de la Chuno,felicitari pt. stilui clar aproape ingineresc in care le-ai conceput.Desi este multa informatie nu este obositoare.Tu esti ana maria ruse,nu?Sper ca nu am gresit.Serialul este foarte diferit de ce am vazut eu pana acum in Legendele Palatului.

 24. Cand incepe urmatoru concurs?

 25. Bună seara!

 26. Cristina..cand incepi sa tipi nu mai ai argumente!Tipatul si atitudinea violenta este ultimul argument.Este de pe vremea omului de pestera care nu avea decat limbajul corporal ca sa sperie dusmanul.Este impresionant ca dupa asa de multe secole persista ca manifastare la marea majoritate a oamenilor.

 27. Sanda,care recenzii?Da,eu sunt Ana-Maria Ruse.Mulţumesc :)

 28. Acelea Elena :)

 29. Buna Lovely,ce mai faci/Cum merge invatatul?Unde vrei sa mergi mai departe?

 30. Buna lovely!

 31. Îl iubesc din ce în ce mai mult pe JUMONG!

 32. Elena..si eu il apreciez pe actorul din spatele lui Daeseoh,are partitura grea,dar s-a cam ingrasat.Imi pare foarte bine pt. catelusa ta,sa fie sanatoasa!

 33. Bună Cris. Bună Sanda. Învaţatul merge bine!

 34. ana.. am citit la Chuno un articol despre Titlurile monarhale in Coreea.Despre el este vorba.Nu tu l-ai scris?

 35. buna lovely ^_^

 36. Ahh,crezusem că te referi la ceva recenzii legate de Chuno…eu am scris titlurile monarhice,aşa e.

 37. Sanda, Cris, aveţi id ?

 38. Alexandra,draga mea!

 39. Da lovely am id.De ce?

 40. Este clar ca personajele negative sunt mai colorate si ofera o posibilitate de afirmare a calitatilor actoricesti mai mare.

 41. Sanda,aşa e,Chuno e diferit,dar e ft bun,sper să-l urmăreşti :)

 42. @Ana cât durează să realizezi o recenzie? E dificil?

 43. ana ..poate nu acelea sunt recenzii,poate erau numai comentarii dar mi-au placut cum erau scrise.

 44. B forever la ce traducere lucrezi acum?

 45. Sanda,cea cu Titlurile monarhice e recenzie,desigur.
  Love,în funcţie de cât e de amplă,poate dura de la câteva minute,dacă e o ştire scurtă,la câteva zile bune,cum e cazul la interviul lui Won Bin la care am muncit o săptămână întreagă.

 46. Mi-l dai? Sau ţi-l dau pe al meu. E dory_rapidista.

 47. Buna seara livia!

 48. buna lovy ce faci tu, cum stai cu sanatatea, vremea de afara te-a cam dat peste cap nu-i asa, pe la tine a nins ca aici toata ziua a nins, te mai doare capul

 49. @Ana,e o muncă titanică. Te felicit!

 50. Dacă ai de tradus mult,atunci nu e chiar aşa uşor,iar pt recenziile pe care le scriu eu,traduc informaţiile mereu din engleză,aproape la toate.

Leave a Comment