koreafilm

Jumong- Episodul 65

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

Daeso

Published on februarie 21, 2011 with 223 comentarii

So Seo No impreuna cu Soyoung pleaca pe mare cu corabiile alaturi de pirati pentru a aduce provizii.

De indata ce Ju Mong revine la Kyeru, este avertizat de Yeon Tabal ca Puyeo se pregateste sa-i atace, luand de buna stirea mortii lui Ju Mong.

Intrucat nu avusesera nici o veste de la Ju Mong, celelalte triburi din Jolbon au convenit cu Dae So sa se retraga in momentul in care Puyeo va ataca, lasand expus regatul Kyeru.
Intors, Ju Mong il viziteaza in toiul noptii pe Song Yang si-i da explicatii referitoare la absenta sa din ultimele zile.

Dae So organizeaza atacul. El insusi va conduce avangarda, generalul Heukchi va fi in fruntea armatei principale, iar pe Bubunno il trimite sa spioneze Jolbonul.

Young Po vrea sa se alature lui Dae So care il refuza ironic.

Bubunno il avertizeaza pe Ju Mong de strategia de atac a lui Dae So. Ju Mong raspandeste vestea in Jolbon ca este in viata si-si pregateste oamenii de razboi.
Dae So are incredere i vestile aduse de Bubunno cu privire la starea de spirit descurajanta ce domneste in Jolbon si-si conduce armata care raul Piryu, de unde urmeaza sa-si inceapa ofensiva.

Pe neasteptate, pe timp de noapte, armata Puyeo este atacata si zdrobita. In timpul luptei, Dae So nu-si crede ochilor ca Ju Mong este inca in viata. Scapa totusi in ultima clipa si se intoarce la palat cu vestile proaste.

Comandantul intra triumfator in Jolbon, insa lipsa alimentelor si raspandirea ciumei raman probleme grave ce trebuie rezolvate urgent.

Ju Mong ofera un ritual zeilor, indurand mai multe zile de ninsoare si frig pentru a cere sprijinul divinitatii.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

223 comentarii

There are currently 223 comentarii on Jumong- Episodul 65. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. La comm 81 am lasat linkul noi mele recenzii,daca vreti sa o cititi,sau o gasiti la recenzii koreafilm.

  2. Dany! EŞTI RĂU! :P. Noapte bună tuturor!

  3. @danyel,iti respect flebetili,tocmai voiam sa stiu o parere de Barbat!

  4. lov noapte bună… tot răul spre bine ştii cum se spune :p

  5. mie îmi plac foarte mult … aici mă refer la expresia feţii şi feminitatea care o degajă …este peste media dcelorlalte actriţe… ja myung e chiar urâţică.

  6. ŞI FORŢA JUMONG!!!

  7. ana=))) esti buna de facut reclama…se vede ca ai muncit mult la recenzie,altfel nu cred ca ti ai ,,promova” recenzia!si eu intr-o zi trebuie sa-mi fac timp sa citesc toate recenziile,sunt f.multe..cand ma trezesc gasesc pe langa rezuumatul de la jumong alte 2-3recenzii zilnic..chiar daca nu am lasat comm uri asta nu inseamna ca nu le-am citit..VA IUBESCCCCCCC KF!!!!!NOAPTE BUNA TUTUROR!

  8. @Da,aşa e Dany! Pa Anja, Bidam,Dany!

  9. Yoanna,stiu ca tu ai citit-o,si da,nu fac atata reclama recenziilor mele de obicei,dar asta e una speciala pt mine.

  10. noapte bună copiiii!!!

  11. Pa Yoanna!:-x

  12. noapte buna dory ^_^

  13. ana …ce recenzie???

  14. Ana te pwp. Noapte bună.

  15. Pa Alexandra. Esti o scumpă!

  16. noapte buna fetele…somn usor cu vise placute!

  17. De acord cu tine danyel în ce le privește pe Ja Myung și pe Yeon.
    Dar Ra Hee nu-mi place, are ceva artificial ce mă face să mă uit la ea ca la un exponanat de muzeu.
    Îmi place în schimb Yung Hwa din Sea God.

    Mo Yang Hae n-am zis că-mi place cum arată, ci că e un personaj splendid – mă face să mă tăvălesc pe jos de râs (ea și Muhyul au făcut deliciul serialul Ja Myung, pentru mine).

  18. pa lovely…deci daniel =)))))))))) mai uita te pe la noile recenzii..ana a scris o supermegaextra mare recenzie despre un interviu cu won bin..

  19. forevăr eu nu mă las influenţat de faptul că joacă un personaj negativ…potenţialul unei femei se vede doar dintr-o singură privire… ra hee şi prinţesa din RV dar şi prietena lui dae gil din Chuno (îmi pare rău că nu le ştiu numele) pe mine m-au fermecat prin feminitate…adică mă dezarmează ce să fac… nu mă pot lupta cu inima :D

  20. yoanna ….IWon Bin ăla e chiar urât am mai spus-o de atâtea ori…este singurul coreean urât văzut de mine… o să mă uit la filmele lui dar el ca bărbat e jale…. m-or spurca fimieili lui dar spun lucrurilor aşa cum le simt.

    • =)))

  21. forevăr la grasa de babă te referi…e demenţială aşa e.

  22. scuze nu ion bin altul era cel cu covorul roşu la berlin scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  23. ana eu am citit dar din pacate nu il cunosc pe acest won bin:((

  24. Dany,iar incurci actorii? :))

  25. eu nu le ştiu numele şi la flebeţili mieli feminine dapăi la bărbaţi…

  26. Se vede ca nu ai aruncat nici macar o privire peste recenzie,altfel ti-ai fi dat seama ca nu e Hyun Bin.
    E cam suparator cand lucrezi mult la un articol,si vezi ca nu e nimeni interesat.

  27. e postat mare la cele mai recente articole

  28. tocmai

  29. an asta îmi mai trebuie să mă uit la bărbaţi …arunc o privire şi atât..ai tot respectul meu ptr toată munca.

  30. ana e articol ptr femei…asta e clar.

  31. daniel,nici mie nu-mi place de won bin,dar asta nu inseamna ca nu pot s o apreciez pe ana pt munca depusa…:D ia traduce tu daniel cat a tradus ana si dupa sa te vad pe tine ce mai zici daca cineva nu ti apreciaza munca ,ai sari ca ars!!!felicitari ana!chiar si pe carina o admir f mult pt ceea ce face,si pe ceilalti care fac subtritari in romana gratis!eu acu scriu dar mai trag si cu ochiul pe la voi :D

  32. Dany,nu e un articol pt femei,e un articol pt toata lumea care cunoaste actorul din filme,si nu numai,si pt cei care vor sa afle ceva despre el.

  33. Normal, ai dreptate… n-are nicio importanță dacă e personaj negativ.
    Dar mie nu mi-a plăcut. Nu mi se păreau de nicio treabă nici ea nici Ho Dong, și mă amuza faptul că se repeta parcă intenționat de-a lungul serialului cât de frumoși sunt, amândoi, de parcă trebuia să fie convins publicul și spectatorii întorceau capul tot după altcineva.
    Asta nu înseamnă că nu e frumoasă. Altuia poate să i se pară chiar foarte frumoasă.

  34. yoanna ai dreptate…m-am scuzat dar articole despre bărbaţi totuşi e cam greu să mă uit…la o actriţă deşteaptă şi nu neapărat frumoasă mă trage aţa să mă uit şi să aflu ceva nou!

  35. iar Won bin chiar e un bărbat bine!

  36. =))))))))))))))))))))))))))))

  37. forevăre cazul hodong cu ra hee e cât se poate de natural şi mie mi sa întâmplat să fac o femeie foarte frumoasă să sufere deoarce m-am refulat şi eu pe ce mi-au făcut alte femei…deci mai veridică e o relaţie de genul ăsta decât romanţatele iubiri absolute!

  38. yoanna un bărbat recunoaşte asta…o femeie devine invidioasă când vede o femeie mai frumoasă ca ea.

  39. DANIEL MA PRABUSESC DE RAS,MA AMUZA TERIBIL COMENTARIILE TALE..=)))))))))))) ADICA,EU MAI TOT TIMPUL RAD =))))))))))))DIN APROAPE NIMIC..

  40. Si pe mine ma amuza Dany :))

  41. Da’ ce am zis eu că nu?
    Tocmai, că se întâmplă în fiecare zi.

  42. sinceritatea francă poate aduce destindere şi relaxare…am spus ceva greşit???

  43. Nu,stai linistit.

  44. hai că am ajuns şi de râs…

  45. hey :) abia astept sa vad Crime Squad, am vazut trailerul, pare foarte interesant.GiG sau cum il cheama, e un ator fff bun.O seara buna:)

  46. Dany,nu a zis nimeni ca ai ajuns de ras,eu am spus ca esti amuzant uneori,nu as spune ca e de rau,tu de ce crezi asa?

  47. Diferența e că tu o consideri o femeie frumoasă și eu una nu chiar așa de frumoasă. Dar fazele dintre ei sunt într-adevăr extrem de credibile și comice. Chiar am fost convins, când s-a terminat, că a fost o foarte subtilă comedie de caractere și de epocă … și tocmai de asta n-a avut trecere la public fiindcă lumea a perceput-o ca pe o foarte tristă poveste de iubire.

  48. forevăr cam aşa ceva…sunt multe aspecte prin care poţi privi relaţiile din filmele coreene…de exemplu A better tomorow m-a dezamăgit mult…slăbuţ film şi previzibil…ştiam ce se poate întâmpla…cu personajul măscărici care ajunge şef…juram că el e cel rău din film… o vrăjeală.

  49. Mda, nu am obiceiul să mă uit la seriale moderne… măcar la unul istoric, dacă nu îmi place subiectul aș vedea niște scene de luptă sau măcar niște cai, ceva.
    Dar până acum nu s-a întâmplat să găsesc un serial istoric prost.

Leave a Comment