koreafilm

Jumong – Episodul 64

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

Naro

Published on februarie 17, 2011 with 445 comentarii

Na Ro este anuntat ca un grup de oameni au trecut de blocada soldatilor Puyeo.

Dae So ii ofera lui Bubunno recompensa promisa – functia de vice comandant si-i propune sa conduca grupul care va spiona Jolbonul.

Dae So ii anunta pe ministri ca are acordul regelui de a conduce fortele armate pentru cucerirea regatului Jolbon. Desi sunt unele voci care opun rezistenta, nimeni din palat nu mai are nici o obiecte in momentul in care afla ca Ju Mong este mort, iar regele porunceste ca toti nobilii sa accepte decizia sa.

Ju Mong si camarazii sai sunt incercuiti de pirati care ii duc la capetenia lor. Acesta nu crede ca l-a intalnit pe Ju Mong si-l supune la mai multe probe dificile. Doar calitatile exceptionale de arcas ii ajuta pe Comandant si tovarasii sai sa le fie amanat sfarsitul. In momentul in care capetenia piratilor ordona uciderea prizonierilor, apar pe neasteptate soldatii Okjuh. In lupta, Ju Mong ii salveaza viata capeteniei piratilor.
Dupa victorie, Comandantul ii cere sa navigheze spre sud dupa alimente, in ciuda vremii nefavorabile, salvand astfel soarta Jolbonului.

Lady Yu Hwa este afectata de raspandirea vestii presupusei morti a lui Ju Mong si refuza sa se mai hraneasac pana ce cade bolnava la pat. Isi recapata puterile cand afla de la Bubunno ca fiul ei este inca in viata.

Dae So merge la guvernator si-i cere sa-i ofere hrana pentru soldatii sai inrazboiul impotriva Jolbon.

La oferta lui Ju Mong de a se stabili in viitorul Koguryo, in schimbul ajutorului de a aduce alimente, capitanul piratilor isi aminteste ca si tatal lui a facut parte din armata Da Mul condusa de Hemosu. Accepta sa-l serveasca pe Ju Mong in demersurile sale.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

445 comentarii

There are currently 445 comentarii on Jumong – Episodul 64. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. asta a fost enuntul..

 2. ce pacat. Inseamna ca ma apuc de el pe cont propriu .De cand ma stiu,n rabdarea nu a fost punctul meu forte (dovada ca de la ep 40, am vazut jumong in 4 zile:D)

 3. Carina ep 22 cand al vei traduce?

 4. si eu am vazut si 8 ep pe zi din jumong n-am putut astepta atata eram foarte curioasa:)

 5. Nectanebo II sper că ai scris de acest faraon la egipteni…iar la greci Pericle…. unul semnifică trecutul şi altul viitorul….cred că ai făcu paralele asupra influenţei greceşti ăn Egiptul sec V şi faptul că orice decădere a unui mar eimperiu are la bază economia şi modul de raportare a omului spre spiritual….

  filosofia grecească a durat până la apariţia creştinătăţii care a subminat-o blal bla bla…

  Grecia prin luptele câştigate la Salamina şi Maraton şi raportarea lor cu Imperiu Persan….cum grecii reuşesc astfel să domine lumea cunoscută acelei vremi…. tipul de luptă şi filosofia care îi impun ca forţă!

 6. am văzut deja 22…aştept 23 …. nu pot aştepta arşiţa e prea mare :P

 7. cele două puteri şi raportarea lor către Imperiu Persan

 8. carina sper că nu eşti supărată pe mine_?

 9. am ajuns să fac monolog ca anita

 10. deci daniel….eu am scris de despre ramses al 2lea la egipt si la greci nu am scris despre nimeni :d ca e mai complicat ca erau Atena si Sparta.Si am zis ca ambele popoare au lupatat impotriva persilor ca sa nu le fie invadat teritoriul.si am dat exemplu de luptele medice(salamina,maraton,termopile din 490-478)nu am intrat in detalii ca nu mai aveam timp…

 11. când a domnit ramses al II yoanna…e cu evreii … era o simplă raportare???? ai greşit… te vor depuncta aici…. cultura generală te ajută să te raportezi la anumite evenimente ca să le poţi înţelege mai bine…. nu te cert…nu te supăra…

  I. egiptul …. cum s-a ajuns ca faraonisă nu mai aibă aceiaşi influenţă în lumea lor
  II.grecia cu Athena şi Sparta…cu modul de viaţă specific
  III. care sunt relaţiile externe între Egipt, Grecia şi Imperiu Persan…până la urmă asta era întrebarea… dpdv militar, economic, spiritual…care vor precede perioade lui Alexandru cel Mare…întrebarea a fost cu chiciţă!!!

 12. fani jumong… vă aştept!!! dar văd că sunte-ţi sfioşi!

 13. ramses al 2lea a domnit in timpul regatului nou..:P deci nu i nimic gresit..acum nu-mi amintesc daca el a luptat cu persii..:D

 14. Ramses al II născut 1303 îHr nu cred că e sec V îHr…deci întrebarea a fost regatul nou şi sec V îHr în Grecia dacă a fost aşa e corect cum ai răspuns???

 15. daniel intrebarea asta a fost printre cerintele dupa care trebuia sa fac eseul…

 16. buna seara tuturor! ce mai faceti?

 17. daniel =)) trebuia din grecia sa spun din secolul 5 i.hr si din egipt din timpul regatului nou

 18. ai făcut bine yoanna atunci…bravo….orice examen are întrebări cu subînţeles…dacă îţi dai seama ce îţi cer atunci ştii ce trebuie să scrii şi laşi la sfârşit detaliile.

 19. bună andreea
  yoanna de ce râzi????

 20. ai zis :ramses al2lea nascut 1303 nu cred ca e secolulu 5 =))))))))))) stiu si eu cum sta treaba cu secolele…:)))))))))) 1303=sec 14

 21. ok atunci…vă salut pe toţi..papa…vorbiţi de Jumong :)

 22. ms daniel de rasp

 23. buna eu intr-un fel……imi place ca s-a terminat week-endul ca maine seara voi vedea un nou ep din jumong……..dar in legatura cu trezitul de dimineata si scoala nu imi place.

 24. om bun ce e jumong din 7 talhari facu oameni buni(mari oyi hyeoppo jaesa moogol mokool si piratul)

 25. buna seara tuturor.ce mai faceti?

 26. se pare ca incet incet vom mai avea cateva personaje noi(bwiun si bubunno deocamdata)

 27. hello ! eu acum am ajuns acasa de vineri dimineata plecata…asa ca nu am vaz ep.64,inca nu va citesc com.ca sa nu aflu in avans…
  @Andrei daca ai vazut emisiunea lui Plesu-Liiceanu,imi spui cu ce subiect a fost???

 28. da soso asa este :)

 29. buna!

 30. ce suparata sunt netu imi merge cam greu si nu ma asculta ca altadata.

 31. fetelor,ce ati facut in wd?
  @Andreea la ep.esti,cu HJY

 32. va urez noapte buna si un somn usor si pufos ca eu ies ca maine merg la scoala dar o sa revin pentru putin timp dimineata sa citesc rezumatul.

 33. buna Anja :) acum ma uit la ep 7..este foarte frumos

 34. ai gasit cu sub.in romaneste,ca eu l-am vaz in engl

 35. stii ca nu ma pricep la cautat,de fapt nu am rabdare…

 36. nu Anja il urmaresc in engleza astfel mai invat cate un cuvant, o expresie :)

 37. Buna seara, multa,multa lume se vede ca va este dor de un nou episod,desi majoritatea v-ati uitat pe net si stiti ce va asteapta!

 38. Ce aste ..Chuno de care vorbiti?

 39. Nu-i nimic fetelor(Anja,Andreea),si eu tot in engleza l-am urmarit.De fapt pe majoritatea pe care le-am vazut pe net le-am vazut in engleza.

 40. Sanda,Chuno poate fi vazut o data pe saptamana aici pe blog cu subt in romana.Primul episod a fost postat ieri.

 41. Pe maine…

 42. Buna Andreea..este bine daca il poti urmari in engleza ca inveti intr-un mod placut.De multe ori ai avantajul ca sunt folosite expresiile si constructiile gramaticale de ultim moment fiind limba vorbita curent spre deosebire de manuale sau metode care pana apar si pana sunt studiate limba deja a evoluat.Asa am eu probleme cu dictionarul meu care este foarte vechi si unele cuvinte ( si nu putine ) nici nu existau pt. ca nu exista domeniul care le-a dat nastere.Trebuie sa-mi iau altul modern.

 43. Numai bine .ana.. sa ai o saptamana frumoasa!

 44. Si tu la fel,Sanda :)

Leave a Comment