koreafilm

Jumong – Episodul 56

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

poza ju Mong ep. 56

Published on februarie 07, 2011 with 810 comentarii

Trei ani mai tarziu, pe fondul secetei ce cuprinde tinutul Jolbon, So Seo No isi pregateste armata de mercenari pentru un atac surpriza asupra oamenilor lui Song Yang care urmau sa soseasca pentru a lua noi provizii.

Comandantul Ju Mong si armata Da Mul continua cuceririle, devenind astfel o reala amenintare pentru Han. Ca urmare, guvernatorul Hyunto ii propune o alianta lui Song Yang, conducatorul Piryu, pentru a scapa de Ju Mong si a ataca Puyeo.

Regele Geum Wa ii convoaca pe ministri pentru a discuta problemele grave ale Puyeo: lipsa apei potabile, saracia generalizata a locuitorilor, unii dintre acestia incepand sa paraseasca regatul.

Armata de mercenari in frunte cu Woo Tae ataca convoiul condus de Song Yang pe drumul de intoarcere de la Hyuto. Desi nimicesc adversarul, Woo Tae este ucis in lupta, iar Song Yang reuseste sa scape cu viata.

So Seo No este indurerata, dar este acum suficient de puternica pentru a prelua conducerea in Kyeru. Ea il viziteaza pe Ju Mong si-i propune sa se mute impreuna cu oamenii sai pe terenul fertil al tribului Kyeru. Totodata, ii prezinta avantajul de a putea coordona mai usor triburile cucerite si ii promite ca il sprijini in extinderea noii natiuni.

Spionii trimisi de Ju Mong afla ca guvernatorul Hyunto isi trimite oamenii la Jolbon.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

810 comentarii

There are currently 810 comentarii on Jumong – Episodul 56. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Fetelor,deci rămâne Creanga de aur a lui Sadoveanu?Trebuie să-mi fac timp să trec pe la biblio…nu vreau să citesc on-line,nu-mi place,nu mai are nici un farmec.

  2. o idee f. buna sa citim aceeasi carte si dupa sa o comentam:)

  3. incercai sa mai citesc din comentarii ca am ramas mult in urma cu vblogul. si nu inteleg ce este comparatia asta intre bidam si jumong? mie imi plac ambele personaje si sincer nu ai cum sa i compari ca sunt total diferite! si de castigat castiga amandoi actorii minunati SIG si KNG!

    • Subscriu.

  4. Da.Ramane Creanga de Aur…dar cand ne apucam de citit? eu am ultimul examen duminica si apoi vacanta o saptamana :)) :D Trebuie sa stabilim si noi un termen ceva :D

  5. nu m-am putut abtine sa nu vad serialul online, o data ce a inceput sa fie difuzat la noi, asa ca, acum pentru mine nu mai are farmec. Abia astept urmatorul serial. Stie cineva care va fi? tot un historical? mi-ar place daca TVR-ul ar difuza si seriale koreene contemporane ( ma refer la actiune) Parca trebuie facuta si o pauza de la atata istorie,lupte, batalii, intrigi de palat etc.

  6. Bine că nu se mai vorbeşte de asta!!! Sunt personaje TOTAL DIFERITE!

Leave a Comment