Ramona J. [KF]

Filme de Dragobete (3)

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Film, Recenzii / cronici, Recenzii Koreafilm, Stiri / noutati

Tagged: , ,

Published on februarie 13, 2011 with 14 comentarii

de Ramona J

Image and video hosting by TinyPic
Cât de plăcută este vara. Dis de dimineaţă, toate forile câmpului îşi răcoresc feţişoarele lor cu o rouă binefăcătoare, împodobindu-se toate pentru marea întâlnire. În sfârşit apare Prinţul cerului, măritul soare şi chiar de la prima apariţie le zâmbeşte atât de drăgăstos mângâindu-le pe fiecare în parte. Dar ce se aude? Ciripit de păsărele, deja s-au trezit şi ele dau bineţe Prinţului. O nouă zi începe… şi este atât de frumoasă, cu atâta veselie în jur.

Dragobete sărută fete: Al treilea pupicSummer Scent (2003)

Image and video hosting by TinyPic
Summer Scent (Mireasma verii) este cea de a treia parte a seriei Endless Love (Dragoste fără sfârşit). Are 20 de episoade fiind produsă de KBS Network şi regizată de Suk Yoon-ho.

Image and video hosting by TinyPic
După ce şi-a pierdut logodnica sa, pe Eun-hye (interpretată de către actriţa Shin Ae (The Iron Empress), într-un tragic accident de maşină, tocmai în ziua nunţii lui, Yoo Min-woo (interpretat de către actorul de Song Seung Heon, My Princess) pleacă în Europa la Paris, pentru a uita de durerea pierderii iubitei sale. Însă imaginea ei încă îl mai bântuie, iar amintirile nu pot fi uitate aşa uşor, dar va încerca să scape, concentrându-se asupra studiului.

Image and video hosting by TinyPic
Song Seung Heon

Trec 3 ani de la acest nefericit eveniment, iar Min-woo se întoarce în Coreea şi hotărăşte să facă o scurtă drumeţie, vrând să-şi reamintească toate locurile dragi. Câteodată destinul ne joacă feste. Se pare că nici Min-woo nu va scăpa de aceste mici întosături ale vieţii. În drumeţia lui o va întâlni pe Shim Hye-won, o vânzătoare de flori exotice.
Prima lor întâlnire nu este prea plăcută, Shim Hye-won îi aminteşte de iubirea sa pierdută. Iar acest fapt îl face să fie confunz. Oare de ce emoţiile şi sentimentele lui pentru aceste două femei sunt asemănătoare, ca şi cum ar fi strâns legate între ele?

Image and video hosting by TinyPic
Son Ye-jin

Shim Hye Won (interpretată de către actriţa Son Ye-jin, The Art of Seduction http://koreafilm.ro/blog/2010/11/art-of-seduction-movie-2005-38286/ ) a ştiut din fragedă copilărie ce înseamnă suferinţa fizică. Ea suferă de o boală gravă de inimă, iar singurul remediu este un transplant de inimă, însă anii trec şi nu se găseşte niciun donator compatibil cu ea. Dar într-o zi se întâmplă o minune, este anunţată că s-a găsit un donator compatibil, donatorul fiind nimeni alta decât Soh Eun Hye.Image and video hosting by TinyPic
Iar acum când îl vede pentru prima dată în viaţa ei pe Min-woo, oare de ce inima ei (de fapt inima Eun-hye) a început să bată atât de repede? Aceasta nu poate fi decât începutul unui sentiment pur numit dragoste. Însă Hye-won este deja implicată într-o relaţie şi Min-woo are o admiratoare, care nu-l slăbeşte deloc.
Scenele k-dramei sunt pline de energia vibrantă a naturii, de imaginile şi sunetele verii.Image and video hosting by TinyPic
Un telespectator spunea despre această dramă: „Doar ideea, că emoţiile din interiorul unei inimi ar putea aduce doi oameni împreună, a fost într-adevăr ceva diferit. Într-un anume fel poate părea un pic nerealist faptul că emoţiile cuiva, adânc întipărite în inimă, ar putea fi transplantate unei alte persoane, dar în această poveste, nu pare a fi un lucru imposibil.”

Surse: squidoo,wikipedia, HanCinema

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on Filme de Dragobete (3). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. cred ca toata aceasta serie este extraordinara si cu fiecare recenzie pe care o scrii, Ramona, ma convingi s-o vad pe toata :)

 2. Sa nu mai vorbesc si de muzica… e foarte frumoasa

 3. WAW ce minunat! abia astept sa o vad.

 4. foarte frumoasa Ramona!

 5. serial ce trebuie vazut vara! :x
  un subiect sensibil prezentat intr-o regiune foarte frumoasa a Coreei, mai exact in Boseong! ^^

  http://koreafilm.ro/blog/2010/10/boseong-34104/

 6. imi amintesc de recenzia ta… imaginile sunt spectaculoase

 7. Ft frumos Ramona,al treilea pupic :)
  Superb ne prezinţi aceste seriale,felicitări.

 8. Aşteptăm şi primăvara Ramo ;)

 9. superb . multumim mult si pupici .Sper sa vina timpul sa-l vad :)

 10. Asa este Carina, melodiile sunt superbe
  @Ana va urma si pupicul nr.4 fiind ultimul din aceasta serie

 11. ce frumos ai descris si aceasta serie….ce faci cu nooooi??…nu o sa mai avem timp de nimic… multumim! faci o treaba minunata!!

 12. Acum ca e iarna merge acest film despre vara,iar la vara merge cel despre iarna,poate ne mai racorim nitel.Asa fac eu vara,caut imagini si filme despre iarna,e chestie de” pisihic” ,chiar ma ajuta sa trec cu usurinta canicula verii!

 13. O alta drama superba la care am varsat rauri de lacrimi,un alt actor superb si talentat care m-a vrajit cu ochii lui superbi cu gene lungi. Am urmarit aceasta drama ,merita vazuta .

 14. Multumim mult Ramona!Foarte frumoasa prezentare!Faci o treaba buna!!!
  cu siguranta e superba aceasta drama!!!

Leave a Comment