Ramona J. [KF]

The Best Romance (Filmul) – 2007

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Istorie si cultura, Recenzii Koreafilm, Stiri / noutati

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 11, 2011 with 13 comentarii

de Ramona J.

Image and video hosting by TinyPic

The Best Romance este cunoscut şi sub numele de The Perfect Couple.
Soo-Jin (interpretată de actriţa Hyeon Yeong, The Art of Seduction ) este o tânără ziaristă, mereu în căutarea unui subiect de senzaţie, de altfel ea este foarte dedicată meseriei ei, încercând să fie o bună profesionistă, foarte curajoasă ( acest lucru se poate vedea încă din timpul colegiului când lua parte la tot felul de acţiuni, pusă mereu pe fapte mari, însă aceste acţiuni pot fi considerate din start supuse eşecului pentru că mai tot timpul întotdeauna are loc o confruntarea cu forţele de ordine, în ultima confruntare Soo-Jin incendiind o clădire cu un coktail Molotov). Chiar dacă acele vremuri au trecut, bravura încă nu-i lipseşte tinerei noastre eroine.
Image and video hosting by TinyPic
Hyeon Yeong

Jae-Hyuk (interpretat de actrorul Lee Dong-Wook, Heartbreak Library ) ambiţios din fire vrea să-i calce pe urmele tatălui său şi devine poliţist (tatăl lui fiind un poliţist model), îndeplinindu-i astfel ultima lui dorinţă.
Image and video hosting by TinyPic
Lee Dong-Wook

Încă din timpul Academiei de Poliţie se remarcă datorită abilităţilor sale atât în praticarea artelor marţiale cât şi în mânuirea armelor de foc (aşa cum singur ne spune Jae-Hyuk, la începutul fimului, că armele de foc au fost jucăriile lui de mic copil), însă descoperă că are o fobie şi anume are o teamă cumplită de obiectele ascuţite (fie ele chiar simple creioane ascuţite), datorită acestei fobii este cât pe ce să nu devină poliţist.
Aparent cei doi protagonişti nu au nimic în comun, însă destinul este de altă părere. Bineînţeles că întâlnirea lor este una tragi-comică.
Soo-Jin, obosită după atâta alergătură pentru finalizarea unui reportaj, îşi ia liniştită gustarea (o delicioasă fripturică de peşte pe băţ), cumpărată de la un vânzător stradal şi începe să mănânce tacticoasă şi să vorbească febril la telefon, nefiind atentă la ce se întâmplă în jur.
Image and video hosting by TinyPic
Jae-Hyuk, tânărul nostru poliţist, este pe urmele unui răufăcător şi cum acesta nu se lasă prins aşa uşor, începe o fugă pe cinste, vorba cea : nu-i frumos, dar e sănătos. Cel urmărit este cât pe ce să o dărâme pe Soo-Jin, iar aceasta din urmă nervoasă se întoarce să-i zică vreo câteva replici usturătoare celui care a îndrăznit să-i întrerupă masa, însă se loveşte accidental de Jae-Hyuk care venea în fugă în urmărirea răufăcătorului. Din această ciocnire violentă fiecare se trezeşte „avariat”, Soo-Jin cu nasul sângerând iar detectivul Jae-Hyuk, cu băţul de la frigăruie înfipt în partea stângă a corpului. Doar simpla vedere a acestei ţepuşe îl face să se cutremure darămite când o mai vede şi infiptă în corpul lui, pur si simplu neînfricatul detectiv leşină. Ajunge în cele din urmă la spital unde este tratat. Iar când se reîntoarce la birou află că este şi vedetă, pe internet fiind postat un filmuleţ cu el leşinat pe caldarâm şi cu tepuşa înfiptă aproape de splină. ( film postat de nimeni alta decât Soo-Jin, vrând astfel să se răzbune pe faptul că Jae-Hyuk i-a distrus năsucul).
Image and video hosting by TinyPic
Viaţa de zi cu zi îşi reia cursul normal cu bune, cu rele şi se pare că cei doi protagonişti nu se vor mai întâlni. Greşit, din nou destinul le joacă o farsă şi se vor reîntâlni fiind obligaţi să lucreze împreună la realizarea unui reality-show despre Poliţia În Acţiune. Uşor de zis, greu de făcut. Dar oare vor reuşi cei doi să colaboreze? Nu pot decât să vă las să descoperiţi singuri ( să vă spun o mică picanterie, mie personal, cea mai comică situaţie mi s-a părut cea în care Jae-Hyuk, rănit aflat în spital, trebuie să se ducă la toaletă şi nu are voie să facă mişcări bruşte ). Bineînţeles vă urez vizionare plăcută.

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on The Best Romance (Filmul) – 2007. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. bun venit in echipa. sper sa ne incanti pe viitor cu cat mai multe articole despre filme si nu numai. Bafta multa! Pupici

 2. felicitări ramona! te pup şi te îmbrăţişez :)
  e pus pe listă şi acesta :)

 3. L-am vazut!! So cool!!
  I love it!!

 4. nu stiu cum este filmul,dar cum povestesti tu cu dinamism si umor m-ai incantat si m-ai facut sa zambesc…deci punct ochit-punct lovit in ceea ce ma priveste !

 5. Tineri,frumosi si haiosi!

  • koreafilm

   Bun venit, Ramona! Imbratisari de la Bucuresti! ;)

 6. FELICITARI RAMONA!
  MI-A PLACUT CUM AI POVESTIT!:)!
  CRED CA O SA VIZIONEZ FILMUL!

 7. multumim de recomandare! felicitari si pupici!

 8. Ramona,experta in comedii :)
  Multumim pt recomandare si bun venit.

 9. =)) frumos povestit! film ce trebuie vazut! ^^
  felicitari, colega! ;;) pupici! :)

 10. multumim de recomandare .Dupa felul cum l-ai prezentat, merita vazut

 11. buna ramo ,e pe lista ,felicitari

 12. Multumesc tuturor pentru felictari si vorbele frumoase.
  @Carina multumesc pt.incurajare si pentru ajutor (spiridusule … :))… ) un pupik dulce din partea mea
  @koreafilm multumesc, o imbratisare si din partea mea pentru voi ;i bineintels un pupik ;)
  @ana, oana, crib, anja, livia,khj, andreea, oltea, mihaela…. un pupik… ;)

Leave a Comment