Ramona J. [KF]

SIGN, un CSI coreean

Written by Ramona J. [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 16, 2011 with 15 comentarii

de Ramona J.

Image and video hosting by TinyPic
Sign este o k-drama produsă de SBS unde este prezentat modul în care un geniu al medicinii legale (care lucrează în cadrul Institutului de Medicină Legală), doctorul Yoon Ji-Hoon (interpretat de actorul Park Shin-Yang), reuşeşte să dezlege misterul care învăluie anumite decese intervenite în mod subit. Acţiunea serialului se aseamănă foarte mult cu acţiunea binecunoscutul serial CSI.Image and video hosting by TinyPic

Park Shin- Yang aka Yoon Ji-Hoon

Un alt personaj care apare este Jeon Woo-Jin, interpretat de actriţa Eom Ji-Won. Ea este un procuror foarte apreciat, foarte inteligentă, dar care vede munca medicilor legişti doar ca un simplu instrument pe care-l poate folosi în interes propriu, după bunul ei plac.Image and video hosting by TinyPic
Eom Ji-Won aka Jeon Woo-Jin

Alături de ei în dramă apare şi îndrăgitul “doctor Hur-Jun” (Jeon Kwang-Ryeol), care îl interpretează pe Lee Myeong-Han, nimeni altul decât rivalul medicului legist Yoon-Hoon.Image and video hosting by TinyPic

Jeon Kwang-Ryeol aka Lee Myeong-Han.

Da-Kyung (interpretată de actriţa Ah-Joong Kim) este noul “boboc” al Institutului. Da-Kyung este un medic legist care decide să facă o mică schimbare în cariera ei. Sătulă să fie doar medic legist, ea vrea să examineze probe la locul crimei, nu doar în laborator. Chiar dacă se mai contrazice cu doctorul Yoon Ji-Hoon îi este totuşi alături pentru a elucida împreună misterioasele cazuri.Image and video hosting by TinyPic
Kim Ah-Joong aka Da-Kyung

Jung Kyeo-Woon îl va interpreta pe Choi I-Han, un poliţist care lucrează în divizia unde se investighează crime deosebit de violente.

Image and video hosting by TinyPic

Jung Kyeo-Woon aka Choi I-Han


Drama Sign a început să ruleze pe micile ecrane din 5 ianuarie 2011 şi are deja un rating de 14,6%

Filmările sunt făcute în Paju, într-o locaţie numită Prism Complex.

Această k-dramă este în concurenţă cu alte două seriale care rulează în prezent pe micile ecrane şi anume: My Princess, produsă de MBC, care a avut un rating de 13,6% şi President, produsă de KBS, cu un rating de 7%.

Surse : Han Cinema, 10Asia, Dramabeans

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on SIGN, un CSI coreean. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. am impresia ca e ceva incurcat la poze.

 2. ultima poza trebuia pusa deasupra de “Jeon Kwang-Ryeol aka Lee Myeong-Han”, asa e?

 3. Da,si eu cred ca s-au incurcat pozele,dar nu-i bai,imi dau seama care-i Jeon Kwang Ryeol.Pare interesant serialul,si actorul Park Shin Yang imi place,l-am vazut in Painter of the wind.
  My Princess a surclasat deja cele doua seriale avand rating de peste 20%.
  Multumim Ramona :)

 4. uite-l pe hur jun!! :x
  intotdeauna mi-au placut CSI si serialele care au o legatura cu medicina, numai ca, aproape toate sunt americane si incepi sa te saturi de ele!
  dar acum a aparut o varianta coreeana!^^

  felicitari pentru subiectul ales! :)

 5. Interesant,urmaresc acest gen de seriale documentare pe Discovery,e binevenita si varianta coreeana a CSI!

 6. Ramo ai un vot,HJ nu se desminte tot la medicina trage!hi hi hi!

 7. super ramo inca un film interesant

 8. Foarte interesant,imi plac serialele despre acest gen,ma pasioneaza serialele despre medicina chiar si despre cea legala…si daca se afal si Jeong Kwang Ryeol in distributie mai am un motiv in plus sa vreau sa-l urmaresc…poate in vacanta de vara pana atunci nu voi avea timp,orcum multumim pt recomandare Ramona!!

 9. multumesc tuturor pentru cuvintele furmoase ;)

 10. Ai facut o prezentare foarte frumoasa :)
  La My Princess nu te uiti?

 11. @ana zilele astea nu prea am timp sa vizionez nimik. Dar tin cont de recomandarea ta ;)

 12. oo deci este nou serialul?imi plac filmele de genul CSI, cu siguranta e un serial frumos!Multumim pentru recomandare!!!
  PS:My Princes este foarte interesant!!!am inceput sa-l urmaresc si eu insa sunt nevoita sa ma despart de el pt ca nu imi prea place sa astept….in plus nici nu am prea mult timp:((

 13. MULTUMIM PENTEU RECOMANDARE!
  HUR JUN IN VARIANTA CSI!:))!
  FELICITARI!:)!

 14. Serialul poate fi vizionat aici : http://ianadaliana.blogspot.ro/2013/08/sign.html
  Un serial super tare!

 15. Bună tuturor,mă bucur mult pentru că postați în continuare recenzii cu tot ce apare nou chiar și sursele de vizionare,e un lucru ff bun pentru doritori,chiar din curiozitate,așa cum am fost și eu la început până am început să le îndrăgesc!Numai bine vă doresc,mult succes în continuare,vă susțin și țin aproape,să auzim numai de bine!

Leave a Comment