Ana-Maria Ruse [KF]

O prinţesă modernă

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , ,

Published on ianuarie 10, 2011 with 52 comentarii


de Ana-Maria Ruse

Nu ştiu câţi dintre voi ştiu că eu am urmărit până acum doar seriale istorice coreene, şi nici unul modern (exclud Bad Guy, pentru că nu am văzut decât 5 episoade, după care am renunţat la el), aşa că m-am hotărât să aleg şi unul modern, să îmi fac o părere şi despre acestea. Am primit mai multe recomandări, de seriale mai vechi sau mai noi, şi în final m-am hotărât să vizionez My Princess (MBC), serial care a început să ruleze în Coreea din 5 ianuarie a.c. şi va avea 16 episoade.

Serialul este subtitrat în engleză, iar episoadele apar pe măsură ce sunt difuzate în Coreea.
Image and video hosting by TinyPic

Posterul serialului

Deşi e numită dramă, este atât comedie cât şi serial romantic, şi promite momente hazlii de zile mari. La primele două episoade m-am distrat pe cinste.

Dar să vă prezint povestea şi personajele principale.

Image and video hosting by TinyPic

Lee Seol (Kim Tae Hee din The Restless sau Iris), este o studentă în vârstă de 25 de ani la Istoria Artei, o tânără adoptată care nu îşi cunoaşte adevăraţii părinţi. Pe lângă faptul că este studentă, lucrează cu jumătate de normă în cadrul universităţii dar face şi alte munci plătite cu ora, cum ar fi cea pe care o vedem în primul episod când este plătită să se îmbrace în haine tradiţionale de prinţesă la un eveniment organizat la unul dintre palatele din oraş.

Este îndrăgostită de profesorul ei de arheologie, Jung-Woo şi este o tânără plină de energie şi umor pe care o veţi  îndrăgi din primul moment, mai ales că lui Kim Tae Hee i se potriveşte rolul de minune. Într-o zi află că este o prinţesă adevărată, stră-strănepoata ultimului împărat al Coreei, Sunjong, iar de aici începe aventura pentru ea, trebuind să se educe exact ca o prinţesă.
Image and video hosting by TinyPic

Hae Young (Song Seung Heon din East of Eden sau A Better Tomorrow), este un tânăr diplomat în vârstă de 31 de ani, singurul moştenitor al conglomeratului Daehan Jonghap şi nepotul celui care va descoperi că Lee Seul este prinţesă. El e cel care va trebui să se ocupe de educaţia prinţesei Lee Seul, care îi dă mari bătăi de cap. În rolul bunicului său  îl vedem pe veteranul Lee Seon Jae (Queen Seondeok, Yi San).

Image and video hosting by TinyPic

Yoon Joo(Park Ye Jin din Queen Seondeok sau Head), în vârstă de 30 de ani este directoarea muzeului Hae Young. Tatăl ei este secretarul preşedintelui grupului Daehan. Planul ei este să se mărite cu Hae Young pentru a pune stăpânire pe compania ce-i va rămâne moştenire acestuia, dar planurile ei sunt date peste cap de apariţia prinţesei.

Image and video hosting by TinyPic

Jung Woo(Ryu Su Yeong din Bad Couple), este profesorul lui Lee Seol, de care aceasta este îndrăgostită, dar şi iubitul lui Yoon Joo. El nu are habar despre planurile acesteia de al cuceri pe Hae Young.

Sper să vă placă povestea şi să îl urmăriţi.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Voi mai reveni cu detalii pe măsura difuzării episoadelor.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

52 comentarii

There are currently 52 comentarii on O prinţesă modernă. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Voi incepe si eu sa-l urmaresc, sper sa fie captivant…

  2. Clau,ma bucur foarte mult :)
    O sa-ti placa,e foarte amuzant si dragut.

Leave a Comment