koreafilm

Jumong – Episodul 39

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

39

Published on ianuarie 14, 2011 with 466 comentarii

Ju Mong se furiseaza in palatul Puyeo pentru a-si vedea mama. Yu Hwa ramane inmarmurita de revederea fiului sau pe care il crezuse mort si il roaga sa stea departe de Dae So pana cand regele Geum Wa va putea avea un plan de contraatac.
Na Ro primeste informatii ca cineva a patruns in palat si intareste paza in aripa locuita de Dae So. Garzile regale intra in camerele lui Yu Hwa pentru a descoperi pe intrus. Yu Hwa est jignita de insolenta acestora si ii determina sa se retraga.
Intre timp, Yeon Tabal, caruia ii fusese interzisa intrarea pe teritoriul Puyeo, se intoarce in GyeRu.
Yeo Mieul si So Ryeong il intampina, iar Yeon Tabal isi anunta intentia sa de a o numi pe So Seono succesoarea sa, intr-un moment politic tensionat cu Puyeo…

Pentru So Seono momentele grele nu se opresc aici: aflarea vestii ca Jumong este in viata nu aduce zambetul pe chipul ei, ci lacrimi amare…Nici Yeo Mieul nu o poate consola spunandu-i ca destinele le-au fost intrerupte pentru o vreme. Woo Tae isi da seama care este motivul deznadejdii lui So Seo no si ii marturiseste lui Sayo durerea de a nu o putea ajuta pe cea pe care a iubit-o toata viata….

Intre timp la palat regele Geum wa convoaca consiliul de ministri si ii intreaba spre surprinderea tuturor daca este adevarat ca Jumong este in viata.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

466 comentarii

There are currently 466 comentarii on Jumong – Episodul 39. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Andreea multumesc de intrebare, ma simt bine dupa ce am citit si m-am amuzat de cronicuta pe care a facut-o dragalasa Alex

 2. cred a este imposibil sa nu razi!! :)) asa de fain povesteste si le potriveste!!

 3. elena stii franceza?

 4. ce se intampla cu cei de la koreafilm ca nu au postat inca rezumatul ep 4o, sau nu-l gasesc eu

 5. Andreea , biensur je parle le long francaise

 6. nu te superi ca ti-am raspuns in limba franceza, o stapanesc atat cat sa ma descurc

 7. atunci la comentariul 99 este postat un link la o emisiune in franceza despre coreea! :))in caz ca nu ai observat :)) uita-te este foarte frumos!

 8. biensur ca nu ^.^

 9. cred ca este vorba despre linkul pe care ni l-a indicat Anja, cred, nu stiu precis, am sa dau si il voi viziona

 10. buna seara.alex chiar te pricepei la lucrurile de genul asta.cum imbini lucrurile serioase cu banalul si iese ce frumos:)) cand vorbeai de caderea nervoasa a lui soseono,cred ca stiu ce vrei sa spui,am banuit inca din timpul serialului,dar daca iti amintesti sayong a pus diagnosticul si deh,daca ar fi si un doctor priceput nu mi-ar mai placea de el:))=))

 11. cred ca e acum incolo,am sa scriu si eu o cronicuta,atat cat imi va permite timpul:P

 12. o sa fie minunat ca vom citi mai multe cronicute, nu-i asa?

 13. Alex,acum am citit intreaga cronicuta,Doamne,nu ma pot opri din ras=))

 14. pentru ca suntem asa de putini in aceasta seara eu voi citii niste recenzii pe care nu am avut timp sa le citesc , nu va suparati pe mine, poate ca daca am fi mai multi, ar fi altceva, dar suntem numai 3 in aceasta seara, poate sunt in partea cealalta, imi pare rau, sa ne spuna si noua ca ne ducem si noi

 15. ll

 16. fruimos film ;)
  te pup jumong

Leave a Comment