Templu Daejeon

Written by claudyaa. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on decembrie 29, 2010 with 23 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Templul Daejeon în Daejeon este de o importanţă imensă în ceea ce priveşte viaţa religioasă a oraşului, precum şi oamenilor este în cauză. Narează o poveste interesantă, Templul Daejeon este unul dintre tipurile sale în Daejeon. Dând naştere la un sentiment de teamă şi respect, este un templu major situat in Muntii Juwang.

Image and video hosting by TinyPic

Potrivit istoriei din templu, Templul Daejeon este de aproximativ 1000 de ani. În timpul dinastiei Chosun şi în conformitate cu ritualurile de zi cu zi, un preot folosit pentru a servi Domnului, Buddha prin aducerea apei de la un izvor din apropiere. Dar din cauza naturii, obosit de muncă, preotul a săpat o fântână în faţa templului, după consultarea ceilalţi preoţi. Foarte curând după ce a fost dezgropata, Templul a luat foc dintr-un accident şi a fost complet ars. În cursul de a găsi motivul din spatele acestei calamitate, un descoperitor motiv sacru a ajuns la concluzia că Templul Daejeon semăna cu o navă care pluteşte în mijlocul oceanului şi sapaturi bine în mijlocul curţii însemnat dezgropa o gaură în nava şi se scufundă. Acelaşi lucru sa întâmplat în cazul Templului Daejeon ca a fost distrusă în incendiu în întregime. Mai târziu, şi a fost refacut, dar cicatricea rămâne proaspăt până la data în curtea templului.

Image and video hosting by TinyPic
Caracteristici ale Templului Daejeon în Daejeon :

• Există două date în istorie legate de timpul de construcţie a Templului Daejeon. Unii spun că a fost construit în timpul domniei regelui Shinra Munmu de către preotul fondator numit Uisang în 672. Alţii sunt de părere că templul a venit în existenţă în cursul anului 6-lea de guvernământ din Jinseong regina Shinra. Templul a fost declarat a fi fondat de preotul Nanggong în 892.

• Înainte de invazia japoneză în 1592, la sediul Templul a avut 4 cladiri, patru statui extrem de frumos a Domnului Buddha, un set de turn gemene şi trei pavilioane. Din pacate o mare parte din templul a fost distrus în timpul invaziei.

Image and video hosting by TinyPic

• Templul Daejeon a fost refăcut din nou în anul 1672 şi completările de tigla acoperita si culoarea a fost făcuta în 1976.
• Au fost adăugate în continuare la Templul Daejeon în 1988. Disciplinarea Hall, sala de conferinte si sala de tămâie au fost adăugate pentru a mări grandoarea Templului Daejeon.

• Cu timpul, în 1995, Altarul Underworld a lui Dumnezeu a fost, de asemenea, acceptat în domeniul său.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

23 comentarii

There are currently 23 comentarii on Templu Daejeon. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. frumos!vot!ma grabesc ca trebuie sa plec undeva!PA!

 2. SUPERB!!!!!
  FELICITARI!
  VOT!

 3. in afara picturilor de la acoperisuri, ma impresioneaza aceasta dantela in lemn. foarte frumos loc. vot

 4. Pacat ca a fost distrus in incendiu,chiar daca a fost reconstruit nu cred ca s-au pastrat toate detaliile initiale,oricum arata superb si asa cu picturile caracteristice,in verde albastru si galben,iar dantela din lemn este extraordinara!

 5. Un templu minunat,pe al meu l-ai vazut?
  Vot

 6. ana..nu cred..stai sa caut:)

 7. Foarte frumos! Ce-a de-a cincea poza mi-a luat ochii cu totul.;))

 8. *cea
  :))

 9. e foarte frumos templul (superb) daca as putea la s vota

 10. mi8 ar place e norm sa merg acolo

 11. Cat de frumos este~!
  Poza aceea cu balaurul…de senzatie:)

 12. Foarte frumos! VOT!

 13. Aceasta recenzie cu un continut deosebit de interesant ,ESTE UN EXEMPLU ,la care facea referire Koreafilm ,ca poti folosi motor de traducere ,dar TREBUIE sa-ti dai silinta la a reface fraza ca sa sune corect romaneste si logic in limba romana.Este pacat ca nu ai procedat asa,iar Kfilm a aprobat-o pentru a o da de exemplu.Pentru cine se uita numai la poze,probabil ca nu deranjeaza,dar pe mine ma intereseaza subiectul asa ca citesc….In aceste conditii nu pot sa-mi dau votul,mi se pare o abordare superficiala .

 14. Anja,eu am observat,dar nu am spus nimic,daca a fost aprobata.

 15. imi cer scuze..am sa’mi dau silinta mai mult!8-|

 16. UN-CHIULE ESTE FRUMOASA RECENZIA!!!
  cui nu-i place, sa faca una mai buna :>

 17. Interesant!VOT!

 18. BRAVO CLAU! La vârsta ta eşti singura care a avut curajul să abordeze un asemenea subiect. Eu apreciez munca ta pt că ştiu cât de greu este să faci acest lucru, iar pe viitor sper să o faci şi mai bine pt că perseverând, înveţi, nu se naşte nimeni învăţat.
  templul este minunat ca de altfel toate templele din coreea. vot

 19. asa este Cri..nimeni nu se naste invatat..si nu cred ca sunt singura care a facut greseli la traducere..ma rog ..multumesc mult cri:*!

 20. mamiciula:d

 21. LA MULTI ANI LUME!

 22. si eu va doresc LA MULTI ANI!si aici!frumos de tot!

Leave a Comment