Song Il-gook, un romantic incurabil (2)

Written by carina72. Posted in Istorie si cultura, Portrete, Recenzii utilizatori, Stiri / noutati

Tagged:

Published on decembrie 28, 2010 with 71 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

De ziua lui, în 2009, Song Il-gook a primit de la colegii săi o casetă cu multe decoraţiuni interioare tradiţionale.
SIG: Mă gândeam să-mi decorez casa în stil coreean, dar nu am putut face acest lucru pentru că deocamdată stau cu chirie. Când voi avea propria locuinţă, voi avea grijă să folosesc obiectele primite cadou pentru a decora frumos locul, în stil coreean. Am studiat şi am fost interesat de artă. Eu sunt foarte interesat de articole sau picturi mărunte, de design interior şi alte lucruri de genul acesta. De exemplu, dacă eu trebuie să beau ceva dintr-o ceaşcă, pot foarte bine să aleg o ceaşcă drăguţă în locul uneia obişnuite.

Image and video hosting by TinyPic
Nunta lui a fost organizată în stil tradiţional.

Pentru prima dată după căsătorie, Song Il-gook vorbeşte despre dragostea lui şi familia sa.
SIG: Încă de când am început filmările la această dramă, nu mi-am prea văzut familia în ultima vreme. I-am vizitat o dată pe săptămână, dar chiar şi atunci când o fac, mă duc noaptea, să somn şi apoi plec la muncă mai devreme dimineaţa, aşa că n-am avut nicio şansă să-i pot vedea. Au trecut aproximativ două săptămâni de când nu i-am văzut.

Rep: Vorbiţi la telefon?
SIG: Uneori.

Rep: Am auzit că mama ta obişnuia să-ţi trimită des SMS-uri. Şi acum o mai face?
SIG: Uneori. Lucram până la ora 2 noaptea şi primeam câte un mesaj de la ea spunând: “Home Shopping”. La ora aceea noaptea, sunt emisiuni speciale de publicitate. Şi cred că ea cumpăra acele lucruri din curiozitate şi îmi trimitea SMS-uri pentru a mă informa despre achiziţiile ei.

Rep.: Cumpără lucruri şi pentru tine?
SIG: Da. Ultima dată, ea mi-a luat o haină călduroasă să o port atunci când am de filmat pe timp de noapte.

Image and video hosting by TinyPic

Pe 15 martie 2008, după un an şi jumătate de relaţie, Song Il-gook a hotărât să se căsătorească. Cu toate acestea, chiar după nuntă, s-a concentrat asupra muncii sale şi şi-a petrecut timpul departe de soţie, pentru o perioadă.
Rep.: Cum e viaţa de om căsătorit?
SIG: Pentru că este nevoie să filmez în regiuni izolate, ceea ce implică multe călătorii şi riscuri de accidente şi, de asemenea, fiind departe de soţia mea, nu am putut să ne petrecem mult timp împreună.

Rep: Am auzit că pregăteşti o mulţime de evenimente surprinzătoare pentru soţia ta.
Fiind jenat, el a fost incapabil să vorbească despre acest lucru pentru o perioadă de timp. De altfel, Song Il-gook a spus mereu că vrea să păstreze viaţa personală departe de ochii presei.
SIG: N-ar trebui să spun asta! De ce să dezvălui aşa ceva?
Image and video hosting by TinyPic

Reporterul i-a întrebat pe colegii săi de filmare ce fel de soţ este Song.
Sang-ook Yoon: Eu sunt singur şi văzându-l mă face să invidiez cu adevărat viaţa lui de om căsătorit. El de multe ori îmi dă sfaturi cu privire la evenimente de mare importanţă sau evenimente surpriză, cum ar fi acele evenimente unice pe care le-a făcut şi în trecut şi care au dat “rezultate bune”.

Tae-Sung Jang: Song nu vorbeşte mult despre soţia lui, dar când o menţionează, puteţi vedea străluciri în ochii lui. În timpul unei pauze, l-am vazut vorbind cu soţia sa prin intermediul telefonului video şi îi arăta platourile de filmare.

Rep: L-ai văzut că îi zâmbeşte mai mult ei?
Tae-Sung Jang: Nu încă.

Rep: Ai auzit conversaţia lor?
Tae-Sung Jang: Nu, dar l-am vazut plimbându-se cu telefonul în mână ca să-i arate împrejurimile.

Rep: Cum se comportă în preajma soţiei lui?
Tae-Sung Jang: Cred că o tratează cu respect şi el este cu adevărat fericit să fie cu ea.

Image and video hosting by TinyPic
A Man called God (2010)

Este Song Il-gook romantic? El a exersat să denseze stepp şi să cânte jazz câte de trei ore pe zi, timp de patru luni, pentru un eveniment pregătit special pentru soţia sa. Cu siguranţă este un romantic incurabil.

Iată-l şi într-un clip realizat de un fan cu imagini simpatice din timpul filmărilor la Emperor of the Sea, Jumong şi Kingdom of the Wind

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

71 comentarii

There are currently 71 comentarii on Song Il-gook, un romantic incurabil (2). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Înţeleg Carina. Oricum,ARTICOLUL ESTE MINUNAT!

  2. eu am scris mai multe articole despre el si poti afla mai multe informatii… trebuie doar sa dai cautare pe blog dupa numele lui :)

  3. si azi mai pregatesc ceva :)

  4. CE BINE CARINA! MULŢUMESC!

    • song il guk este cel mai super de frumos actor si barbat de pe glob

  5. SIG e chiar simpatic .Ciudat ca sta in chirie doar a jucat in atatea filme ar trebui sa fie bogat:)

    • …de buna seama, este bogat, in scala noastra, dar nu si a lor.
      Apoi, este o alta conceptie despre proprietate, foarte raspindita si in lumea occidentala (unde majoritatea populatiei sta cu chirie) si anume ca investitia intr-o casa nu trebuie sa-ti afecteze libera miscare si dezvoltare; a investi lunar (sa zicem) un procent important din venituri pentru casa in detrimentul lichiditatilor necesare investirii in dezvoltare (studii, calatorii, nivel de trai, cheltuieli de reprezentare, intretinere) este considerata absurda. Oamenii isi cumpara o casa atunci cind isi pot permite aceasta fara sacrificii semnificative, fara sa-si impuna privatiuni ce le pot perturba evolutia. Unii au casa lor pentru ca au mostenit-o, dar si printre acestia vom gasi chiriasi – atunci cind locuinta este prea mare, sau demodata, sau necesita cheltuieli de intretinere prea mari (vezi proprietarii de conace si castele din Franta, Italia, Anglia). Coreea este o tara tinara cu probleme locative, dar fara “complexul chiriasului”.

      • Foarte interesant articolul si multumesc pentru completare :)

  6. la multi ani sig de 1 octombrie si succes in continuare

  7. ei, bag de seama ca va e dor de SIG… putintica rabdare ca apare iar :)

  8. Yes. WE MISS HIM!

  9. cel mai frumos actor:X:X:X:X

  10. Doaamne, dar toata caruta cu talente s-a rasturnat pe acest om? Ii bate la toate capitolele pe resapatii aia de la Hollywood! Na’ c’am zis-o!!!!

    • =)))))))))))))))))))

  11. Un romantic incurabil? Bineinteles ca este! Si ne-a molipsit si pe mai multi dintre noi, si am devenit niste romantici la fel de incurabili. Noua boala se numeste SIGismus endemicus si se raspundeste cu viteza luminii (fotografii) si a sunetului (o voce blanda, calda), si inca este considerata incurabila (daca cineva a reusit sa treaca peste aceasta maladie, sa ne spuna si noua cum a fost posibil acest lucru :-D)

    • fotografii si FILME!!!, deSIGur!

  12. ce ma bucur cand vad ca redescoperiti recenzii mai vechi :)

  13. Vorba Oltitei de la inceputuri,pe cand un mostenitor,care musai sa aiba si el in gena bumbul de paltonas si privirea care te topeste? Bine ca nu se duce in vizita pe la Poli,altfel era pericol de inundatii! Frumoasa chestia cu redescoperirea ….comorilor Coreei!

  14. ai mare dreptate Cara e cel mai tare shi ii intrece pe ciudati aia shi e cel mai dragutz dintre toti actorii de pe glob….. VA PWP PE TOTI CEI CARE VIZITATI ACEST SITE. SHI MAI ASTEPTAM SHI ALTE INFORMATII…P.W.P ;)

    • :X:X:X:X!!have a nice day!!

Leave a Comment