President, o nouă kdramă în 2010

Written by ramonabv. Posted in Istorie si cultura, Recenzii utilizatori, Stiri / noutati

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 18, 2010 with 9 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Cu trei luni înainte de convenţia de numire a preşedintelui, Jang Il-Joon (interpretat de actorul Choi Soo-Jong – Emperor of the Sea), din Partidul Noul Val (New Wave) îşi depune candidatura sa pentru preşedinţie. În aceeaşi zi, o femeie moare într-o explozie, datorată scurgerilor de gaz, în Sam-Chuk. La prima vedere nu se poate spune că ar exista vreo legătură între accidentul soldat cu o victimă şi nominalizarea lui Jang Il-Joon pentru preşedinţie.
Image and video hosting by TinyPic
Ha Min-Ki (interpretat de Jay), un producător de documentare, aude de moartea bruscă a mamei sale şi se întoarce în Sam-Chuk. În timp ce împrăştie cenuşa mamei sale în mare, se gândeşte la copilăria sa atunci când tatăl său îi arunca în faţă vorbe dure spunându-i că el nu este fiul său. Iar Min-Ki este convins că cele spuse de tatăl său sunt adevărate, deorece deseori o surpindea pe mama lui plângând atunci când privea fotografia veche a unui bărbat. Însă descoperă că acea veche fotografie a dispărut din locuinţa mamei sale, exact după ce el a dus hainele ei la curăţătorie.
Image and video hosting by TinyPic

După înmormântare, Min-Ki revine la Seul şi Jang Il-Joon îi cere lui Min-Ki să lucreze ca agent PR pentru a înregistra tot procesul de campanie electorală. Min Ki-a îl întreabă pe Il-Joon de ce tocmai el a fost ales, iar Il-Joon îi mărturiseşte lui Min-Ki că el este fiul său. Atunci Min-Ki îşi dă seama că bărbatul din fotografia veche este Il-Joon. Are un presentiment foarte straniu, că ceva nu merge bine, aducându-şi aminte că acea fotografie veche a dispărut. Din acest moment Min-Ki bănuieşte că moartea mamei sale nu a fost un simplu accident şi că de fapt Jang Il-Joon i-ar fi ucis mama.

Image and video hosting by TinyPic
Serialul are 24 de episoade şi a început să fie difuzat din 15 decembrie pe KBS2.
În rolurile principale: Choi Su-Jong (Jang Il-Joon), Ha Hee-Ra(Jo So-Hee), Jay (Yoo Min-Ki ), Wang Ji-Hye (Jang In-Young), Kang Shin-Il (Lee Chi-Soo)

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on President, o nouă kdramă în 2010. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. un serial care cred ca merita vazut. eu l-am vazut pe actorul principal in Emperor of the Sea si mi-a placut mult :) vot

 2. imi place si posterul :)

 3. Pare un film bun.Vot!

 4. si pe mine “m-a fermecat posterul” :)

 5. vot

 6. foarte frumos poster!sper ca si serialul la fel:)
  multumim
  vot.

 7. vot!

 8. se pare ca va fi un serial de exceptie!
  felicitarile mele pentru recenziile pe care le faci!
  cred ca esti singura care mai scrie despre filme:)
  vot!

 9. O! E cu Dae Jo Yeong

Leave a Comment