Parcul Duryu

Written by claudyaa. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on decembrie 30, 2010 with 10 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by<br /> TinyPic

Acest parc în Seongdang-dong acoperă peste 40 de hectare,are facilităţi pentru multe sporturi, de agrement, şi activităţi culturale, cele mai populare sunt lacurile şi fântânele. În fiecare zi, parcul este plin de cetăţeni care se bucura de peisajul frumos luând o pauză de la viaţa lor agitată. In jurul lacului este piata mare de cultură şi artă (Daegu Cultura si Arta Hall}cu camere de performanţă, săli de expoziţie, şi spaţiile în aer liber de performanţă Deţine mai multe spectacole şi expoziţii pe tot parcursul anului.

Image and video hosting by TinyPic

Alte atractii importante includ Turnul Daegu şi Woobang Turnul Land. Turnul Daegu este cel mai mare din Coreea, construit în anul 1992. Observatorul turnului oferă vizitatorilor o viziune larga in Daegu şi zona înconjurătoare. Turnul contine o cameră de ştiinţă, comunicare şi relaţii publice, şi o sală de spectacole..Woobang Turnul Land este un parc de distracţii construit pe zona din jurul turnului. În plus ,faţă de plimbarile cu multe atracţii, parcul cuprinde domenii de performanţă şi de expoziţie, un iaz artificial, loc de joaca, restaurante, parcare, şi infirmerie.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Daegu Cultură şi Artă Hall.

Înfiinţată în 1991, cultura şi arta,este una dintre cele mai mari zone pentru activităţile referitoare la cultură din Daegu. Sala de Arta are un teatru mare, un teatru mai mic, sală de conferinţe internaţionale, sala de spectacole în aer liber, şi Muzeul de Artă, aranjate pentru a forma un model de fagure de miere. În fiecare lună, instalaţiile sunt folosite pentru a organiza diverse spectacole culturale, concerte, expoziţii şi opera.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Parcul Duryu. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. frumos,vot!

  2. Un loc frumos,ai tradus mult mai bine de aceasta data.Bravo si vot

  3. un loc incantator. vot

  4. mersi ana:*

  5. foarte frumos loc. vot

  6. Un adevarat basm.Vreau si eu acolo!vot!

  7. frumoase imagini …inca un pic si traducerea va fi de nota 10 !vot!

  8. cat verdeee! :x
    si ce frumoase sunt vasele alea!:)
    vot!

  9. waw este minunat acolo!! vreau şi eu… vot clau

  10. Wow,cat de frumos,asta vroiam sa zic si eu ca traducerea e mult mai buna dar mi-ati luat-o inainte!Felicitari Clau!!vot!

Leave a Comment