Juwangsan – Parcul National

Written by claudyaa. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on decembrie 15, 2010 with 16 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Juwangsan este muntele compus din văi cu pietre ciudate. Parcul National Juwangsan este relativ scăzut şi mic, dar el creează un peisaj frumos, având o mulţime de legende, figuri pitoreşti şi roci ciudate, care atrag mulţi vizitatori în fiecare an. Este numit Sogeumgang, cel mai frumos loc din Gyeongsangbuk-do zonă, şi unul dintre cei trei munţi mari în Coreea, având multe stânci fantastice şi văi superbe.
Muntele a fost desemnat Parcul Naţional pe 30 martie 1976 în Coreea, vecine Choengsong-arma şi Yeongdeok în Gyeongsangbuk-do şi care acoperă 107.425 m. din zona, centrate în jurul Juwangsan, Taehaengsan (933m), Daedunsan (905m), Myeong-dongjae (875m), şi Wanggeoam
(907m).

Juwangsan este încă frumos şi există Gamebong, Wanggeoam Geumeungwangi care sunt în jur de 800 de milioane de piscuri înalte lângă Juwangsan sub formă de copita calului care creeaza o atmosfera magnifica.
Acesta a fost numit “Seokbyeongsan” datorită o mulţimilor de stânci. Daedunsan pentru persoanele care au scăpat din război şi s’au ascuns aici, Jubangsan pentru Kim Juwon, urmaşii reginei Seondeok din Silla .Regina şi Juwon din China (Dang dinastiei)s’au ascuns pe acest munte, atunci când au fost urmăriti de către revoluţionari.
Cladirea Templului Daejeonsa.

Image and video hosting by TinyPic

Giam (roca de pavilion), apă limpede, există o legendă că, atunci când regele Ju a avut o bătălie severă cu Silla, el a făcut aceste roci sa arate ca stive de cereale. Faptul cel mai distins despre roci este netezimea ei in comparatie cu alte roci găsite de obicei în Coreea.
Sunt diferite de rocile găsite în Jejudo care au o mulţime de găuri în ele. Găurile sunt făcute atunci când lava vulcanica a erupt la cer,dar rocile în Juwangsan nu a avut aer în ele, deoarece au fost întărite foarte rapid. Rocile au fost vulnerabile la eroziune, creând o stanca, topografie scări, şi cascade.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Juwangsan este, de asemenea, renumit pentru legenda sa Juwang (King), ascuns în acest munte, atunci când a fost urmărit de către revoluţionari. Dang Dinastia Silla a cerut sa-l omoare. Când regele Ju a avut o bătălie severă cu Silla, el a făcut niste roci “ciudate” care semăna cu stive de cereale şi a pretins că a avut mulţi soldaţi. Cu această legendă, Mujanggul (Pestera), în cazul în care regele Ju din China a ascuns arme, Jahaseong (perete Jubang-sanseong cetate), care au fost construite de către soldaţii săi din gura de Juwangsan la Nahanbong pentru a se proteja de Silla. De asemenea, este cunoscut pentru Juwanggul pestera unde Juwang a murit în timp ce el se spala cu apă dintr’o pestera. Sângele vărsat Juwang a devenit un fel de flori azalee, Sudalrae, şi sunt în floare pe deplin de la sfârşitul anilor de primăvară la începutul verii. Floarea este mult mai mult decât roşu de azalee şi are pete negre în ea.

Image and video hosting by TinyPic

Parcul Juwangsan are multe locuri frumoase de vizitat, cum ar fi Haksodae unde a trăit Geupsudae, Giam unde Juwang şi General Ma au avut lupta mare, Mangwoldae , Gamebong unde vizitatorii pot vedea de departe în mare cascade, Juwanggul în cazul în care Regele Ju a murit, şi numeroase izvoare care atrag vizitatorii.
Pentru patrimoniul cultural principal, există Bogwangjeon în Daejeonsa (Templul), construit în anul 12 al regelui Munmu a dinastiei Silla (672).
Aceste flori de lotus sunt un simbol al lui Buddha.
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

16 comentarii

There are currently 16 comentarii on Juwangsan – Parcul National. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. imagini minunate ne-ai prezentat.Aceasta recenzie se infrateste cu o alta pe aceasi tema : http://koreafilm.ro/blog/2010/12/ulzzang-42348/comment-page-2/#comment-211835…orice completare e cu folos…vot!

 2. http://koreafilm.ro/blog/2010/10/parcul-national-juwangsan-30708/…(nu inteleg cum s-a postat linkul de sus…)

 3. chiar dacă s-a mai scris, recenzia ta vine ca o completare şi cu poze şi cu legende noi. foarte frumoase peisaje, mai ales prima poză. vot calu

 4. clau, scz :)

 5. buna tuturor.stie cineva ceva de miniserialul YAKSHA?trebuia sa inceapa pe 10 dec si vad k nu a inceput.

 6. Foarte frumos acolo,minunate cascadele.Putin mai multa grija cu traducerea,pentru ca nu e prea cursiva.
  Florile sunt lotusi?Par a fi bujori.
  Vot pt straduinta.

 7. Superbe peisaje!!Frumoasa recenzie Clau,vot!!

 8. fainute peisaje te fac sa te simti bine
  vot

 9. Ce frumooos!!Superbe peisaje!!!
  VOT Clau!!!

 10. vot…vot…vot
  superba recenzie!!!!!

 11. frumos! si noi avem munti frumosi si locuri care iti taie rasuflarea!

 12. imi place cascada aceea ce cade din stanca in vadul acela cu pietris! locul perfect pentru o baie intr-o zi torida de vara!

 13. Foarte frumos peisaj,ma bucur ca aprimit statutul de parc national ,chiar de ziua mea de nastere!As sta in natura de aici si toata viata!Vot!

 14. superb ,vreau si eu acolo…

 15. imaginile sunt superbe. :)

 16. Superb,vot

Leave a Comment