Secret Garden

Written by oana_bc. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on noiembrie 08, 2010 with 9 comentarii

Secret Garden

Secret Garden” este un serial de 20 de episoade in care joaca Ha Ji Won si Hyun Bin. Va fi difuzat incepand cu 13 Noiembrie pe SBS, sambata si duminica.

In serial este relatata o poveste de iubire care oscileaza intre o lume fantastica si realitate. Kim Joo Won (Hyun Bin) conduce un department de vanzari, apoi el face schimb de suflet cu o cascadoare pe nume Ra Im (Ha Ji Won), iar personalitatea lui aroganta se schimba.

Distributie:

Hyun Bin – Kim Joo Won
Ha Ji Won – Gil Ra Im
Yoon Sang Hyun – Oscar (varul lui Joo Won)
Kim Sa Rang – Yoon Seul
Lee Philip – Im Jong Soo
Yoo In Na

Au aparut si primele poze din serial.

Trailer-ele oficiale:

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Secret Garden. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. pare interesant… am mai citit si eu cate ceva despre serial. sa vedem cum va fi. vot

  2. Nu stiu daca ma voi uita la el,chiar daca e cu Ha Ji Won,care imi place mult,pentru ca tema nu prea imi place.Trebuie sa aud si alte pareri.Vot

  3. Daca Hyuk a iesit din distributie nu cred ca ma voi ma uita. Oricum vazand acum trailerul nu cred ca Hyuk ar fi fost potrivit pentru rolul masculin.

  4. Pare interesant!!!Multumim pt recomandare!vot

  5. multumim pt.recomandare ..vot

  6. Ce bine arata fata asta!

  7. Urmariti serialul acesta pe National TV de pe 16 noiembrie la ora 17 30 . Subiectul este incitant si cam stiintific-o fantastic , Nu sintem obisnuiti noi romanii crestin ortodoxi arhaici cu acest concept asiatic de sorginte budista si hindi de iesire a sufletului din trup in oameni vii, reincarnare si lumi paralele dar dupa succesul evident al serialului modern 49 de zile parca incep sa apreciez aceasta linie de scenariu coreean ,Cred ca aparitia lui in scenarii probabil s e bazeaza pe o acceptare a acestor “superstitii ” le-am spune noi daca nu intram in latura mistica sau d eistorie a religiilor .Vracii si ghicitoarele , samanii ce ii intilnesti si in Japonia moderna sint o realitate in Asia . Oricum sint foarte fericita eu personal ca si voi cei tineri pasionati de tara Coreea si de oamenii ei de azi sa vedem oameni tineri si batrini, case si situatii de pe toate nivelele sociale , prejudecati si abordari tineresti frumoase si delicate, pline de bunsimt si decenta sentimentala !!!!!!. Ma bucur de ambele seriale de pe National si suport cu stoicism desele si lungile intreruperi de PUB dar si asta face parte din lumea moderna a lor si a noastra asa ca ma plimb cu autobuz sau metro in Seoul, caut sot bogat sau un part time job ca student in Seoul, ma duc la mare si la Ski, la piscina sau la restaurante elegante sau circiumi de periferie traditionale si vad ca viata este luxoasa sau saraca si foarte greu de administrat zinic . Ceea ce observ cau un leit-motiv este batalia pentru educarea tinerilor , promovata asiduu d estat dar si URIASA RESPONSABILITATE ASUMATA DE PARINTI SI SOCIETATE SI SCOPUL FINAL AL TINERILOR SARACI SAU BOGATI IN SK; MI se pare din pacate foarte DIFERIT FATA DE CEEA CE VEDEM PE CANALELE DE TV IN ROMANIA UNDE Se FACE ELOGIUL GREIERULUI SI NU AL FURNICII iar tinerii sint descurajati in a fi curajosi si responsabili precum cei din vest

    • La Euforia Tv va începe :)

  8. Foarte frumoase pozele vot

Leave a Comment