Reuniune de familie

Written by oana_bc. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on noiembrie 17, 2010 with 9 comentarii

Reuniune Nord – Sud

Familiile separate de Razboiul Coreean (1950 – 1953) s-au intalnit pentru prima data anul acesta, la sfarsitul lui Octombrie, la statiunea din muntele Kumgangsan, Coreea de Nord.

97 de nord coreeni s-au intalnit cu 436 de membri ai familiei lor, stabiliti in Sudul democratic. Este a 18-a data cand au loc astfel de reuniuni, care s-au organizat inca din 2000, dar prima din ultimele 13 luni, din cauza tensiunii ce exista intre cele 2 tari.

Cu siguranta ca astfel de reuniuni sunt emotionante; bucuria ca iti vezi familia pentru prima data, in 60 de ani, este imensa! Dar este umbrita si de faptul ca poate va fi ultima oara cand iti mai vezi rudele si mai ai posibilitatea sa vorbesti cu ele.

Aveti mai jos cateva poze de la reuniune, care vorbesc de la sine despre situatia acelor oameni.Nu am pus toate pozele (mai sunt 3) pentru ca nu am vrut sa va intristez prea tare. Daca vreti sa le vedeti spuneti si va dau linkurile.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Reuniune de familie. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Impresionant,ma bucur ca au putut sa se intalneasca
  vot

 2. emotionant! sper ca cei care sunt vinovati de suferinta acestui popor vor plati odata. nimic nu e mai dureros pe lume decat sa fi din acelasi sange si sa nu poti sa iti imbratisezi rudele mare pacat de ei

 3. Oana draga,este atat de dureros…o suferinta de zeci de ani ,pentru speranta unei clipe de reantalnire…

 4. si vot!

 5. emotionant si dureros dar in acelasi timp e si bucurie…sunt multe sentimente la un loc. vot

 6. Si pe mine ma emotioneaza cand vad aceste reuniuni. Se vede pe chipurile lor cat de multa suferinta au in suflet. Pacat ca nu pot fi mai dese aceste reintalniri. vot

 7. Fara cuvinte…pozele vorbesc de la sine.

 8. emoţionant….câtă suferinţă pentru aceşti oameni! vot

 9. wow o poza valoreaza cat o mie de cuvinte… emotionant!

Leave a Comment