My Tutor Friend Lesson II (movie) 2007

Written by ramonabv. Posted in Istorie si cultura, Recenzii utilizatori, Stiri / noutati

Tagged:

Published on noiembrie 27, 2010 with 3 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
“My Friend Tutor lesson II” este continuarea comediei romantice realizată în 2003 însă cu alţi protagonişti în rolurile principale. Tema filmului fiind asemănătoare cu cea din 2003- şi anume- un băiat şi o fată de aceeaşi vârstă vor fi în postura de elev şi meditator, însă aici rolurile se schimbă. Dacă în prima parte fata era meditatorul iar băiatul elevul, aici băiatul va avea rolul de meditator iar fata va fi eleva.
Junko (interpretată de actriţa Lee Cheong-Ah, Finding Mr. Destiny ) este o japoneză de origine coreeană, care se îndrăgosteşte de un student coreean venit în Japonia. El se reîntoarce înapoi la Seul, ea decide să-l viziteze, iar faptul că obţine o bursă de studiu în Seul nu poate decât să o bucure pe Junko pentru că va învăţa la aceeaşi universitate cu iubitul ei.
Image and video hosting by TinyPic
Ajunsă în Seul se va caza la o pensiune unde sunt cazaţi mai mulţi studenţi străini dar nu numai,o pensiune este plină de băieţi trăzniţi, printre ei aflându-se şi Jong-Man (interpretat de actorul Park Ki-Woong, Chuno-The Slave Hunters ), fiul proprietarului pensiunii. În cele din urmă Junko va alege o cameră mai curată decât celelalte (aceasta fiind chiar camera lui Jong-Man). Proprietarul închiriindu-i camera pe loc fiind bucuros de plata în avans.

Jong-Man, băiatul proprietarului fiind student la aceeaşi facultate cu Junko, fost pugilist, îşi omoară timpul liber împreună cu cei doi prieteni trăzniţi, (prieteni care stau în aceeaşi pensiune cu el).Chiar tatăl lui spunându-i că nu este nimic de capul lui.
Image and video hosting by TinyPic
Cei doi se vor întâlni aşa cum este de aşteptat în apropierea pensiunii, însă nu-şi vor da o importanţă prea mare unul celuilalt. Interesantă va fi a doua lor întâlnire, când în prima ei zi de stat la pensiune va adormi în noua ei cameră iar a doua zi se va trezi cu Jong-Man dormind în acelaşi pat cu ea (după o naopte de beţie cu prietenii lui o bosit va adormi buştean neştiind că tatăl lui i-a închiriat camera unei fete), bineînţeles urmând multe ţipete care vor ridica toată pensiunea în picioare.
Image and video hosting by TinyPic
Filmul prezintă suprinde diferenţele culturale dintre Coreea şi Japonia, diferenţe conturate prin momente comice. De exemplu, Junko este şocată de faptul că oamenii, la masă, mânâncă toţi supă din acelaşi bol.
Junko visează la întâlnirea cu iubitul ei şi ar vrea să-i mărturisească sentimentele ei în coreeană, dar acest lucru pare mai dificil decât se aştepta. Atunci hotărăşte să ia meditaţii de limba coreeană de la nimeni altul decât Jong-Man. Acesta nu este de acord însă tatăl lui îl va convinge cu ajutorul unui măturoi (dacă în prima parte era un cuţit de tranşat pui, aici lucrurile se schimbă.) şi va fi nevoit să-şi ia în serios slujba de meditator. Bineînţeles că o va învăţa tot felul de expresii care mai de care mai deocheate, tachinând-o tot timpul că are o pronunţie foarte ciudată.
Aflând că iubitul ei a plecat în armata,pleacă să-i facă o vizită la baza militară însă află că este plecat cu o fată şi nu se mai întoarce la unitate în acea zi. Dărâmată de veste ajunge la pensiune unde va fi consolată de către Jong-man, cu ce altceva decât cu soju, care poate vindeca o inimă rănită. Încep un joc nevinovat de a prinde stele căzătoare cu paharul plin de soju, după care îl vor bea pe nerăsuflate şi tot aşa vor prinde sleluţe până când vor vedea steluţele în jurul lor şi vor adormi amandoi pe banca din grădina pensiunii. Dimineaţa la masă cei doi sunt foarte gânditori iar cei doi prieteni ai lui Jong-Man îi tachinează spunându-le “De când gustaţi amândoi din aceeaşi farfurie şi cum de strănutaţi amândoi în acelaşi, la care Jong-Man răspunde Junko să mă anunţi dinainte când strănuţi ca să nu strănutăm în acelaşi timp”. Încet încet cei doi protagonişti se îndragostesc unul de celălalt.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on My Tutor Friend Lesson II (movie) 2007. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. FELIVITARI!
    VOT!
    :)!

  2. eh se pare ca de data asta n-am mai facut asa multe greseli de ortografie.. :p

  3. Ce draguta este povestea celor doi. L-am recunoscut Park Ki-Woong, iar rolul i se potriveste ca o manusa. Adaugam la lista :) votat

Leave a Comment