Korea Archery Festival 2010

Written by carina72. Posted in Cultura, Istorie si cultura, Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on noiembrie 22, 2010 with 110 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

World Traditional Archery Festival este cel mai important eveniment din lume pentru tirul cu arcul tradiţional. La întâlnire participă arcaşi din mai multe ţări. Fără a avea un caracter preponderent de concurs, are loc şi o competiţie, dar şi seminarii, tehnici de construcţie de arcuri, săgeţi, demonstraţii, etc.

Festivalul din acest an a fost parte din programul cultural G20 şi a avut loc între 28 – 31 octombrie. Actorul Song Il-gook a fost numit în funcţia de Ambasador al Bunăvoinţei pentru Korea Archery Festival.
Image and video hosting by TinyPic

MBC a fost unul dintre organizatorii festivalului care s-a desfăşurat în spiritul Goguryeo. Pentru succesul reuniunii G20 s-a ţinut şi o ceremonie de rugăciune.
Song Il-gook, cel care l-a întruchipat pe Jumong – întemeietorul Goguryeo, le-a urat succes tuturor participanţilor şi i-a încurajat: Fighting!

Image and video hosting by TinyPic

Ca parte a festivalului, MBC a organizat „Walk the Land”, un proiect ecologic pentru folosirea energiei eco. Prin intermediul site-ului său, MBC i-a invitat pe cetăţeni să participe la acţiune. Song Il-gook şi preşedintele MBC Jae-Cheol Kim, alături de 200 de copii şi alte 2800 persoane au făcut o plimbare de 4,5 km prin Sangam Sunset Park.

Image and video hosting by TinyPic

Song Il-gook, care este un foarte talentat sportiv, a ţinut să-şi dovedească măiestria în cadrul Korea Archery Festival. Demonstaţia lui a smuls ropote de aplauze.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Cred că Song a căpătat ceva experienţă după antrenamentele pe care le-a făcut în timpul filmărilor pentru Jumong şi The Kingdom of the Winds.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

110 comentarii

There are currently 110 comentarii on Korea Archery Festival 2010. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. da le putem si depasi!

 2. cu ajutor, sigur ca da :)

 3. de ca nu? eu spun ca ar fi mai bine ex in 2012 ca sa putem fi mai multe/multi

 4. pana atunci mi se lungeste nasul :))

 5. superb carina ,eu ajung tirziu pt discutii dar citesc ce scrieti ,vreau si eu pe lista pt 2012,sper sa string bani ,pupici fetelor ,vot desigur

 6. Ce grozav ar fi sa putem merge intr-un grup mare. Am fi ca o delegatie speciala din partea Romaniei!

 7. Un talentat si jumatate SIG. Ma bucur ca a primit aceasta distinctie, chiar o merita. Vot

 8. ce tare! vreau sa ma invete SIG si pe mine sa trag cu arcul!

 9. fetele nu vă mai îmbulziţi, n-aţ auzit că e luat…hihihi!

 10. Romania a fost reprezentata la concursul de mai sus de 4 sportivi, ca echipa am terminat pe locul 7 intre toate echipele lumii, iar colegul meu Eugen Ionica a iesit pe locul trei la individual, cu totii tragem cu arc coreean.

  Mai multe pe http://www.forum.arcuri-romania.ro

Leave a Comment