INTERVIU CU LEE SEUNG-HYO IN JAPONIA

Written by adriana76. Posted in Actori, Recenzii utilizatori, Stiri

Tagged:

INTERVIU CU LEE SEUNG-HYO IN JAPONIA

Published on noiembrie 11, 2010 with 1,205 comentarii

Iata interviul dat de LSH fanilor din Japonia (am mai scris despre vizita sa acolo):
-Dupa rolul din ”Queen Seonduk” au aparut mai multe oportunitati?
-Multi actori,inclusiv eu,nu suntem in pozitia de a alege un film sau un serial,mai degraba suntem alesi pentru acel rol.
-Ai jucat roluri masculine puternice in ”Queen Seonduk” si cel mai recent serial,”Legenda patriotilor”.Iti doresti sa incerci un rol romantic?Te gandesti cumva la vreo actrita cu care sa lucrezi?
-La inceput ma gandeam ca rolurile romantice nu mi se potrivesc,dar as vrea sa incerc un astfel de rol.In serialele anterioare am fost inconjurat mai mult de barbati. Daca as avea sansa sa lucrez intr-un serial romantic,mi-as dori sa intalnesc actrite diferite.
-Cum a fost Lee Yowon care a venit ca invitat special la intalnirea cu fanii?
-Este draguta si feminina la exterior,dar in interior este mai mult baietoasa,asa ca nu am considerat-o ca o femeie.O sa-mi iau bataie de la ea ca am spus asta (rade),dar a fost amuzant sa lucrez cu ea.
-Ce a insemnat Deokman pentru Alcheon?
-Alcheon era subordonatul ei.Nu m-am gandit la dragoste intre noi,mai degraba cred ca Alcheon ar fi putut-o iubi pe Cheonmyung.
-Ai avut o experienta cu virusul AH1N1 impreuna cu Kim Nam Gil.Ce ne poti spune?
-M-am inteles bine cu el.Intr-o zi pe platou mi-a spus ca a venit de la spital de unde a facut investigatii din cauza racelii.Nu am crezut ca ar fi putut fi ceva mai mult decat o raceala.Am vorbit mult in masina lui,si,a doua zi,rezultatele au fost pozitive.Ziua urmatoare,m-am virusat si eu(rade).
-E prima vizita oficiala in Japonia,dar,se pare ca ai vizitat neoficial Japonia de mai multe ori.Ce iti place la japonia?
-Inca de cand eram mic ascultam muzica japoneza si urmaream filme si seriale japoneze,desi nu aveam pe langa mine persoane care sa aiba aceleasi gusturi cu mine in privinta culturii japoneze.
Cu ochi rotunzi si fata blanda, are o individualitate atipica ce este de fapt, forta sa.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,205 comentarii

There are currently 1,205 comentarii on INTERVIU CU LEE SEUNG-HYO IN JAPONIA. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. HEY!!

  2. Bai..unde mai sunteti ca va caut de jumate de ora. :))

  3. stiti..nu stiu unde sa va gasesc dar am gasit un nou link….

  4. daca sunteti in alta parte imi cer scuze insa aici nu e nici un link..
    http://koreafilm.ro/blog/2010/02/secretele-de-la-palat-4-februarie-ora-18-25/

  5. Imi place mult de el!!E actorul meu preferat!!Sper sa mai joace si in alte filme care sa le cumpere tara noastra!!Poate va vizita vreodata Romania!Sa ne mandrim si noi cu locurile noastre si cu toate tipurile de relief neexistente la ei!!!!Pwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwp Coreea de sud si actorii ei!!!!

Leave a Comment