Ha Ji Won – Compagna Fall ’09

Written by claudyaa. Posted in Fashion, Istorie si cultura, Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on noiembrie 09, 2010 with 18 comentarii

Frumoasa Ha Ji Won a pozat in 2009 pentru Compagna.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

18 comentarii

There are currently 18 comentarii on Ha Ji Won – Compagna Fall ’09. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Am postat si eu poze din acest pictorial,dar bineinteles ca nu ai cautat sa vezi.Nu e prima oara cand se intampla asta.Macar nu le-am ales amandoua pe aceleasi.
  http://koreafilm.ro/blog/2010/09/ha-ji-won-compagna-autumn-2009-24168/

 2. Asa ai facut si cu pictorialul lui Lee Da Hae din revista Style.Nu ai cautat sa vezi daca au mai fost postate sau nu.

 3. Te sfatuiesc ca data viitoare sa dai o cautare.Nu e chiar atat de greu.

 4. ba da scumpo m’am uitat.si. am vezut ca nu sunt asemanatoare poozele:)

 5. vazut

 6. Indiferent ce spun altii,mie acest lucru mi se pare lipsa de originalitate.

 7. nu inteleg cu ce te deranjeaza ?..nu ti’am furat pozele de la recenzia ta sau mai stiu eu ce…si oricum pozele nu sunt la fel;)

 8. clau am votat :D recenzia ta, nu pe cealaltaa :D

 9. frumos shooting… toate pozele sunt frumoase… si cele postate de ana si cele ale tale

 10. merci. iubita:*

 11. Ce sa zic,ma surprinde faptul ca ai cautat,daca asa spui,atunci macar e bine ca nu ai pus aceleasi poze.Probabil si la cea cu Lee Da Hae ai cautat,nu?
  Nu se pune problema de “furat pozele”,asa cum spui tu,eu nu am spus asa ceva.Este vorba despre simplu fapt de repetare a unor poze sau pictoriale care deja au aparut pe blog.Si in cazul tau,nu e prima oara cand faci asta,ciudat e faptul ca repeti in mare pozele puse de mine.

 12. ana, nu te mai lega de toata lumea.

 13. chiar?ma scuzi papusa da ti’am mai zis o data ca am vazut recenzia ta cu Ha jim won..si am vazut ca pozele tale nu sunt la fel cu ale mele;)..si cu Lee Da Hae nu m’am uitat sa vad daca mai e sau nu alta recezie asemanatoare..ca sincer nu ma intereseaza daca mai sunt si alte recenezii la fel..mie mi’au placut mult pozele si am facut si eu recenzie..ma rog in fine.:-j..nu inteleg ce te zbati atata:-j

 14. claudyaa eu nu am văzut pozele astea.îmi plac foarte mult. sunt foarte frumoase. vot
  tu le-ai văzut pe astea: http://koreafilm.ro/blog/2010/10/ha-ji-won-fashion-pictures-31380/

 15. Nu ma lua pe mine cu papusa.De unde atata tupeu?Mi-am dat seama ca pe tine nu te intereseaza ca mai exista o recenzie la fel,dar pe altii poate ca ii deranjeaza.Ar trebui sa te gandesti sa fi originala,nu sa copiezi pe altii.Se pare ca pe tine te intereseaza doar persoana ta,si de parerea altora iti pasa cat negru sub unghie.
  Si crede-ma,nu doar eu as reactiona asa.Mai sunt persoane carora nu le-ar pica bine sa vada o recenzie identica cu a lor.

 16. pfff….na poate daca as vedea o recenzie asemanatoare ca a mea..as pune putin botul..dar doar la inceput..dar daca stau si am gandesc mai bine poate acea persoana nu a vazut recenzia facuta de mine..sau poate i’au placut pozele in mod special:)…pe mine una nu ma deranjeaza:)..

 17. nu am vazut pozele Crib:)..stai ac ma uit imediat:*…merci pentru parerea ta:*:*

 18. ca+

Leave a Comment