Gangster lover (movie) 2010

Written by ramonabv. Posted in Istorie si cultura, Recenzii utilizatori, Stiri / noutati

Tagged: ,

Published on noiembrie 20, 2010 with 5 comentarii

Gangster lover mai este cunocut şi sub denumirea de My Gangster Boyfriend
Image and video hosting by TinyPic
Se –Jin (interpretată de actriţa Jeong Yu-mi) o fată din provincie căruia îi surâde şansa prin obţinerea unei slujbe foarte bine plătite. Însă această slujbă este tocmai în capitală, Seul. Părăseşte oraşul natal, despărţindu-se cu greu de tatăl ei, care o sfătuieşte „să nu se încurce cu orice fel de băiat”. Ajunsă în Seul începe o nouă viaţă, foarte diferită faţă de cea din oraşul natal, cum singură ne mărturişeşte eroina noastră “oameni noi, o nouă relaţie, o slujbă bună, o nouă carte de vizită”.
Image and video hosting by TinyPic
Totul pare atât de frumos până într-o zi, când ajunsă de dimineaţă la birou, află cu stupoare că firma unde lucrează tocmai a dat faliment.Va fi obligată să se mute într-un cartier aflat la periferia oraşului, iar ca să economisească nişte bănuţi va alege subsolul imobilului respectiv. Cei însărcinaţi cu mutarea îi lasă toate lucrurile în stradă, trebuind să se descurce singură cu mutatul.Aici îl întâlneşte pentru prima dată pe Dong-chul (interpretat de actorul Park Joong-hoon) care îi este vecin de bloc.
Image and video hosting by TinyPic

La prima vedere i se pare a fi „un şmecheraş”, „un băieţaş de cartier” cu alte cuvinte un gangster. Chiar ea îl întreabă pe Dong-Chul dacă nu cumva este aşa ceva, iar el nu neagă deloc acest lucru, pentru că într-un anume fel munca lui pentru şeful său implică şi munca făcută de un gangster. Faptul în sine o cam nelinişteşte pe Se-jin, însă în spatele ”băieţaşului de cartier„ – care mai mult încasează bătaie decât să împartă pumni -se ascunde o „inimă de aur”, care nu prea iese la iveală, căci nu dă bine pentru un gangster să fie sensibil şi mărimos. Într-una din zile Dong-Chul vede un agent imobiliar care vrea să prezinte camera lui Se-Jin unor clienţi, aflând că aceasta vrea să se mute pentru „că nu suportă să stea uşă-n uşă cu un gangster”. Nervos şi supărat totodată pe ea că face asemenea afirmaţii bate în uşă şi cum nu-i răspune nimeni intră în cameră şi o găseşte pe Se-Jin întinsă pe covor cu un flacon de pastile alături. Speriat, o i-a pe Se-Jin în spate şi fuge cu ea la urgenţă. Din filme nu lipsesc şi replicile comice cum ar fi cea dintre cei doi protagonişti, când Se-Jin se trezeşte la spital cu Dong-Chul lângă ea, speriată îl întreabă ce este cu el acolo, acesta îi răspunde că el a fost cel care a adus-o la urgenţă pentru că leşinase după ce a luat pastile, atunci ea se lasă moale pe pat spunând: „Cred că o să leşin din nou”.

Se-jin continuă să-şi caute de lucru însă la fiecare interviu la care se prezintă este respinsă sau umilită. Ba mai mult unul dintre cei care i-au luat interviu încearcă să profite de ea. “Fata de alături” aşa cum o numeşte Dong-Chul pe Se-jin se întoarce acasă foarte deprimată unde îl întâlneşte pe„gangster” povestindu-i prin ce a trecut. A doua zi agresorul va fi aspru pedepsit de către Dong-Chul (cu tastatură, mouse, scaun, toate puse în capul agresorului). De acum încolo Dong-Chul o va veghea din umbră pe Se-Jin.O va ajuta chiar şi la întâlnirea cu tatăl ei care apare pe neaşteptate în capitală. Cu toate că Se-Jin îl învăţase pe Dong-Chul ce discurs sa-i ţină tatălui ei, va spune totul pe dos ceva cam în genul „deschid poarta,intră vaca”. Filmul se termină într-o notă pozitivă, nu am să vă dezvălui finalul pentru că vreau să-l desoperiţi singuri.
Mai jos vă prezint un videoclip cu secvenţe din film.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Gangster lover (movie) 2010. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. este un film dragut. pe cei doi protagonisti o sa-i vedeti si pe covorul rosu de la Korea Movie Awards :) vot

 2. koreeni au o industrie a filmului…!iar noi tot ramanem in urma cu vizionatul…dar multumim pentru informatii si Vot!

 3. MULTUMIM!
  FELICITARI!
  VOT!

 4. Jung Yu-mi e o draguta,iar filmul pare bun
  Multumim pt inca o recomandare buna,si vorba Anjei,ramanem rau de tot in urma cu vizionatul.
  Un vot si din partea mea :)

 5. Sigur trebuie sa-l vad. pare un fim bun si-mi place si melodia f mult. vot

Leave a Comment