LEE SEUNG-HYO – INTALNIRE CU FANII DIN JAPONIA

Written by adriana76. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on octombrie 27, 2010 with 1,257 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

“Alcheonrang” Lee Seunghyo s-a intalnit zilele trecute cu fanii sai la CC Lemon Hall in Shibuya, Tokyo. Acesta a spus: ”Prefer o fata pe care sa o pot proteja decat o femeie puternica precum Queen Seonduk.” A mai adaugat: ”am jucat un rol masculin puternic si carismatic, dar, de fapt, plang adesea”. ”Anul trecut am primit Premiul pentru Best New Actor pentru rolul din Queen Seonduk. Cand m-am intors acasa, am fost atat de fericit, ca am plans. Filmarile fara somn au fost partea cea mai grea. Au fost mai grele decat filmarea scenelor de actiune pentru ca trebuia sa calatoresc in diverse locatii fara un manager. Odata am facut greseli din cauza unor filmari de noapte de 5 zile, fara somn. Acum sunt fericit pentru ca am un bun manager si ma pot concentra pe jucat.”
In timpul evenimentului, Lee Yo-won care a jucat rolul printesei Deokman, a aparut pe scena ca invitat si a spus: ”La inceput, parea foarte dragut si am crezut ca e mai mic ca varsta decat mine. Am aflat apoi ca avem aceeasi varsta si am devenit repede prieteni. Joaca bine in dramele istorice si are o voce foarte buna.”

In cea de-a doua parte a intalnirii, LSH s-a imbracat ca Alcheon rang, s-a plimbat prin sala si si-a salutat fiecare fan. Apoi a fost indelung aplaudat pentru ca a cantat ”Bogoshipda”, tema muzicala din ”Stairway to Heaven” si un hit japonez.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,257 comentarii

There are currently 1,257 comentarii on LEE SEUNG-HYO – INTALNIRE CU FANII DIN JAPONIA. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. ALEX, BRAVO!!!!!!!!
  ASA TE VREAU!!!!!!
  SA NICI NU DAI ACOLO, DA LA NOI XD

 2. de ce esti nervoasa alex?

 3. te*
  Sa alegeti voi XD
  Orcum eu cand intru ma uit si citesctotul din urma..a intrat si Raven ..dar parca nui placea de Hajongel ? :p

 4. NE MUTAM??DC?

 5. nu merge bine pagina

Leave a Comment