Lee Min Ho si Han Hyo Joo

Written by alynna. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Published on octombrie 31, 2010 with 7 comentarii

Sunt tineri,frumosi,nascuti in acelasi an si foarte talentati.El, nascut in 22 iunie 1987 si este mai bine cunoscut pt rolul din “Boys Over Flowers”(pe care il uramesc in prezent).A mai jucat si in “Personal Preferince” iar noul sau serial este “City Hunter”Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Ea, este o actrita mai cunoscuta noua,nascuta pe 22 februarie 1987 si are la activ mai multe seiale care au avut succes:”Iljimae”(pe care l-am vazut),”Brilliant Legacy” si mai ales serialul “Dong Yi” pe care sper sa am timp sa-l vizionez.Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Personal mi-ar placea foarte mult daca cei doi ar face cuplu intr-o zi.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Lee Min Ho si Han Hyo Joo. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. boys before flowers este primul meu serial coreean pe care l-am vazut si asa am prins gustul acestor seriale! cel putin asa se chema pe site-ul pe care l-am vazut!
    http://portalradio.byethost22.com/dong_yi.html

  2. Boys over flowers sau before flowers este unul sin acelasi serial.

  3. Da Allyna, ii cunoastem pe cei 2…s-a tot scris despre ei in repetate randuri :)

  4. Pe el nu-l cunosc, doar pe ea……Foarte frumosi si talentati ambii!!!vot alynna

  5. ai prezenteet 2 in 1! frumosi amandoi !!! si pisicuta de plus :))))))))

  6. prezentat scz

    • Boys over flawers este al doilea film vazut si este reusit toata lumea a jucat bine si va recomand acest film.Si este acum la ora 6 filmul pe euforia.

Leave a Comment