Lacul Gyeongpoho

Written by criblalily. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on octombrie 10, 2010 with 15 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Lacul Gyeongpoho, care înseamna “clar ca o oglinda”, este situat la 6 km nord-est de Gangneung, si mai este cunoscut, de asemenea,sub numele de Lacul Gunjaho.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Lacul s-a format atunci când o gura de golf a fost închisa de nisip si pietris aduse de curentii marini. Este cunoscut ca un site de destinatie pentru pasarile migratoare. Este cunoscut ca fiind un lac mare, cu o circumferinta de 12 km, dar acesta s-a diminuat din cauza acumularii de nisip si murdarie.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Lacul mai este cunoscut si pentru povestile despre Hwarangi si pentru relicvele culturale din epoca preistorica, iar pe Insula Rock în mijlocul lacului, exista un mic pavilion.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Exista, de asemenea, o legenda a Lacului Gyeongpoho: luna stralucitoare de pe cer, care se reflecta pe ocean, pe lac, într-un pahar de vin, si desigur, straluceste si in ochii cuiva care se indragosteste.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Lacul a fost celebru ca loc de pescuit, deoarece este curat si limpede, dar din cauza poluarii, a fost desemnat ca rezervatie naturala, iar pescuitul a fost interzis.
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on Lacul Gyeongpoho. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. superb. bravo, cris! vot

 2. speram ca i-a revenit si claritatea !Frumos ,cred ca e un loc minunat pentru pasari si pesti!Poze frumoase si…vot!

 3. Chiar ca e clar ca oglinda,Ft frumos.Mersi

 4. superbe fotografii… ;)… vot

 5. superbe poze!!!!multumim crib!!!!

 6. *vot!!!!!

 7. Care poluare ?ca eu nu am zarit nici un pet si nici o hartie? Foarte frumos ! Adevarat Paradis pentru pasari si loc de recreere.

 8. un lac ff frumos. il trecem pe lista cu locuri de vizitat : )
  vot

 9. oare o sa ajungem vre-o data in Coreea????

 10. foarte frumoase fotografiile, lacul este absolut superb, chiar dacă este în apropierea unui oraş, este atât de curat! vot!
  mă întreb când o să vedem şi la noi lacuri aşa curate? poate mai repede reuşim să ajungem acolo decât să vedem şi la noi aşa ceva!

 11. vă trimit pupici la toate!
  Sunt întru totul de acord cu voi, cu toate că acest lac a fost desemnat rezervaţie naturală din cauza poluării fiind interzis şi pescuitul, eu nu am zărit nici urmă de aşa zisa poluare. Este uimitor de curat, chiar dacă este în aproprierea acelui oraş. Am citit undeva că , coreenii ştiu să-şi protejeze mediul înconjurător, ei la picnic nu-şi aştern păturile pe iarbă, ci pe asfalt, astfel iarba şi florile sunt protejate.

 12. Lacul e superb!!!!Vot!

 13. eii ia sa fiu oleaca carcotasa parca vad olecuta …..cateva algee colea pe o pietricica unde tine pasarica cu piciorul s-o mascheze …..a nu? mi s-a parut cred Glumesc fetelor da parca prea sunt perfecte toate si ma roade invidia ca un jIerne ca nu-i si la noi asa .Minunate poze toata lauda pentru ei dar si pentru cine ne prezinta minunatiile vot

 14. Oltita nu mai tanji dupa ce au altii,gandeste-te ce peisaje minunate ai in jurul tau si ce aer proaspat.

 15. Superbe peisaje!Vot!

Leave a Comment