Hwan-hee , Bae Yong-Joon, Kim Hyun-Joong împreună pentru “Smile Project”

Written by ramonabv. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

Published on octombrie 30, 2010 with 7 comentarii

Hwan-hee a decis să se alăture lui Bae Yong-Joon şi Kim Hyun-Joong pentru proiectul japonez DATV “Smile Project”.Asia Entertainment Channel, a mai avut un asemenea proiect numit “Smile Project” pentru aduce zâmbetul pe buzele copiilor săraci din Asia. Potrivit KNK, acest proiect va aduce un „zâmbet al speranţei”copiilor săraci din ţări precum Cambodgia şi Filipine.
Hwan-Hee,care şi-a lansat al doilea mini album “H-Hour“,va participa la prima parte a “Smile Project”, intitulat “Mesaj pentru Asia ” pe data de 14 noiembrie.
Image and video hosting by TinyPic
Împreună cu el se vor afla pe scena din Tokyo şi Kim Hyun-Joong şi Bae Yong-Joon, unde va interpreta o melodie compusă de celebrul japonez Tetsuya Komura.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Un oficial al firmei de impresariat al lui Hwan-hee a declarat: “Hwan-hee ţinut o mulţime de concerte de caritate, fiind foarte bucuros că participă la acest proiect. El ar dori ca mai multe persoane să participe la acest proiect, pentru a putea împărţi mai multe zâmbete şi pentru a dărui dragoste fără a cere ceva în schimb”.
La primul concert al acestui proiect, alături de starurile din Coreea vor participa şi cântăreţul japonez GACKT, actorii Vaness, Joseph Chen, Shu-I din Taiwan şi trupa coreeană “Boss”, care vor deschide concertul.
De asemenea, Hwan-hee va apărea, în drama produsă de MBC “Hurricane Couple”, care va rula pe micile ecrane începând cu luna noiembrie a acestui an.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on Hwan-hee , Bae Yong-Joon, Kim Hyun-Joong împreună pentru “Smile Project”. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. bravo lor. si un vot pentru tine.

  2. BIJ! dragul de el,ce ocupat e!

  3. Se pare k iar ne-am inteles si eu am acris despre asta.Vot

  4. doar ca eu nu am scris despre Hwan-hee

  5. pe asta nu am văzut-o.vot

  6. multumesc pentru voturi si pentru comm.. pupik..;)

  7. Doamne ce ochi frumosi are….
    Vot cu siguranta mai ales pentru poza cu ochii acestia minunati…

Leave a Comment