CHORIM

Written by danielarudnic. Posted in Hanshik - Gastronomie, Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on octombrie 24, 2010 with 9 comentarii

Ingrediente:
1.Tofu-450g
2.Sos de soia-3 linguri
3.Ceapa verde-1 buchetel
4.Usturoi-2-3 catei
5.Zahar-o lingurita
6.Ardei rosu – 0,5 linguriţe
7.Seminţe de susan – o linguriţă
8.Ulei de susan – o linguriţă
9.Faina pentru breading.
10.Ulei vegetal – 2-3 linguri
Mod de preparare:
1.Toful se pune sub o presă greutate de 1.5 kg pentru 20-30 de minute,pentru a scăpa de excesul de apă.De exemplu un fierbător de apa.
Image and video hosting by TinyPic
2. Pregătiţi asezonarea. Usturoiul si ceapa verde se taie marunt, se adauga sosul de soia, zahar, seminte de susan, ulei de susan, ardei rosu toate se amestecă bine.
Image and video hosting by TinyPic
3.Se ia toful si se taie în pătrate sau dreptunghiuri de 1 cm grosime
Image and video hosting by TinyPic
4.Le “invirtim”(nu am gasit alt cuvint sper sa intelegeti ce vreau sa spun)în făină şi le punem într-o tigaie încălzita.
Image and video hosting by TinyPic
5. Prajiti ambele parti pana se rumenesc.
Image and video hosting by TinyPic. 6.Plasati bucatile pe straturi pe tigaie.Acoperiti cu un capac şi lăsaţi-l asa timp de 5-10 minute pe foc mediu.
Image and video hosting by TinyPic
Pofta buna!!!

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on CHORIM. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. o reteta simpla si accesibila.Multumim Dani!vot!

  2. deja îmi lasă gura apă!!….vai mi-e foame!! papa bun …vot dani

  3. :))

  4. Pofta buna fetelor
    Dani,multumim pt reteta,trebuie testata
    vot

  5. Cred ca e foarte gustos!!

  6. Arata foarte bine, dar nu-mi dau seama ce este…desert sau fel de mancare? :))

  7. Ce bine arata,cred ca e delicios,multumim pentru reteta Dani,vot!

  8. Michelle este fel de mincare:))

  9. f apetisant. o reteta f buna de gatit tofu. chiar imi doream sa-i imbunatatesc putin gustul simplu de tofu si acum stiu cum. vot

Leave a Comment