Bae Soo-Bin s-a întâlnit cu fanii din Japonia

Written by criblalily. Posted in Recenzii utilizatori, Stiri / noutati

Tagged: , , ,

dong

Published on octombrie 18, 2010 with 24 comentarii

Actorul sudcoreean Bae Soo-bin a avut pentru prima dată întâlnire cu fanii din Japonia în acest weekend.
Image and video hosting by TinyPic
Un comunicat de presă de la BH Entertainment a anunţat că Bae s-a întâlni cu aproximativ 500 de fani la Zero Nagoya Hall din Tokyo pe 17 octombrie.
Image and video hosting by TinyPic
Actorului în vârstă de 33 de ani, pe lângă întâlnirea cu fanii cărora, printre altele, le-a cântat şi la chitară, a mai avut planificată şi participarea la diverse evenimente, cum ar fi un spectacol unde şi-a arătat aptitudinile sale pentru gătit, aşa cum a făcut în serialul de succes “Brilliant Legacy”.
Image and video hosting by TinyPic
“Brilliant Legacy”
El a organizat o sesiune de fotografie cu fanii şi de asemenea, s-a întâlnit cu aproximativ 30 de posturi din mass-media locală, inclusiv Sankei Shimbun şi BS11, pentru interviuri. “Bae a primit mai multe cadouri şi scrisori de la fanii din Japonia, aşa că am ne-am dat seama cât de popular a devenit, astfel că a fost rugat să organizeze o reuniune cu fanii din Japonia „ a afirmat un oficial de la BH.
Image and video hosting by TinyPic
Popularitatea lui Bae poate fi atribuită dramelor în care a jucat şi care sunt difuzate şi în Japonia – drama istorica MBC “Dong Yi – Jewel în Crown” este prezentată sâmbăta şi duminica pe KNTV şi ” Temptation of an Angel”, care este difuzat în fiecare sâmbătă începând cu 07 august.

”Dong Yi”

“Temptation of an Angel”
Bae a  debutat în anul 2002, prin CCTV din China’s “Proof of Memories”, dar a mai apărut şi în alte drame, cum ar fi “Painter of the Wind”, care i-a adus premiul New Star la SBS 2008 Awards Drama.

“Painter of the Wind”
Ultima dramă  în care a jucat, după cum ştie toată lumea este “Dong Yi – Jewel în Crown” şi care s-a încheiat de rulat în Coreea  pe 12 octombrie, unde acesta a jucat rolul unui „înger păzitor” care şi-a dedicat întreaga viaţă pentru a o proteja pe Dong Yi (interpretată de Han Hyo-Joo).

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

24 comentarii

There are currently 24 comentarii on Bae Soo-Bin s-a întâlnit cu fanii din Japonia. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Livia, uite-l pe Frumuselul tau.Intradevar e un actor bun si merita aplauzele noastre, nu numai ale japonezilor.

 2. Nu cred că îi place numai Liviei de el…hihihi!

 3. de ce toti se duc in japonia si la noi nu?! asta se stie ca este o intrebare la care stim toti raspunsul,dar eu inca mi-o pun :((

 4. Crib, era sa te uit. Desigur ca si al altora, hihihi

 5. @virginia toţi se duc în Japonia pentru că e foarte aproape şi nu trebuie să cheltuie prea mult pe transport ….hihihi!
  dacă BSB ar veni în România şi-ar piede bugetul strâns din prestaţia din Dong Yi….hihihi!

 6. @DEOKMAN nu mă refeream la mine….

 7. pai spusei ca toti stiu raspunsul :((

 8. da, virginia, da nu ni l-ai spus…aşa că am făcut eu o precizare…..hihihi!

 9. :))

 10. vezi! uite de ceea il plac eu mult. Baiat descurcaretz se pricepe la toate… ;)… vot

 11. Cam subtire prezentarea ta nu crezi? Si in Jumong nu a jucat?

 12. Frumuselul meu poate sa vina, noi fetele il primim!

 13. iar a aparut frumuselul,ca sa nu dorm la noapte…,dar nu te pedepsesc si dau votul!

 14. @nikky prezentarea în fapt era numai pentru întâlnirea lui BSB cu fanii din Japonia nu în ce filme a jucat, sau mai exact în ce filme a fost îndrăgit de către japonezi şi a devenit popular în Japonia.

 15. da posibil, dar nu cred ca japonezii nu au vazut Jumong! Oricum sunt faine pozele si reclama in plus pentru frumosul nu strica indiferent cine scrie!
  Bravo ca l-ai remarcat si te-a determinat sa faci o recenzie despre el!

 16. Mancalar mama de Frumusel ,cum stie el de toate!E un actor complex care uimeste prin prestatie,asemeni lui Bidam ,numai ca acest Frumusel emana caldura,toleranta si bun simt de la mama natura.

 17. Nustiu,dar are o melancolie in priviri de te topeste,in sensul bun,adica i-ti starneste instinctul matern.Nu va ganditi la prostioare!Un Vot Frumusel!

 18. Apropo! tocmai am terminat de vazut DY ep. 60,ciudat sfarsit,dar mai bine asa decat ceva mai dureros!

 19. @Livia şi pe mina m-a fermecat cu privirea aia a lui…..e pătrunzătoare şi caldă, blândă, protectoare….

 20. *mine…

 21. si bineinteles ca si mie imi place. mi-a placut mult si in jumong, chiar daca rolul era mai ciudatel. a stiut sa se faca placut si indragit.
  vot

 22. FRUMUSELUUUL!
  CUM AM PUTUT RATA RECENZIA ACEASTA???
  FELICITARI!!!!
  VOOOT!:*!!

 23. foarte frumos film …Dong Yi… mi-a placut interepretarea si i s-a potrivit si rolul va invit sa il urmariti mai ales ca este si in romana

 24. eu am sa-i zic ceva regizorului serialului “ju-mong” sau cui o distribuit rolurile:
  “-mai,omule esti nebun!!??? cum poti sa-i dai un astfel de rol unui astfel de barbat.Sau ai vrut sa te razbuni pe toate femeile din lumea asta”(cine a vazut filmul stie despre ce vorbesc)
  LOVE YOU BAE SOO BIN :-*

Leave a Comment