UNIVERSITATEA PENTRU FEMEI „EWHA”

Written by adriana76. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on septembrie 22, 2010 with 6 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
UNIVERSITATEA PENTRU FEMEI EWHA. Localizata in Daehyun-dong, numele ei Ewha inseamna „Boboci de para”. Fondatoarea scolii a fost acum mai bine de 100 de ani, Mary F. Scranton. In 1925, directoarea Alice Appenzelle a transformat scoala in colegiu. Campusul Sinchon a crescut considerabil in timp de la 181.800mp la 582.752mp, cu 33 de cladiri din piatra si beton. Multi il considera a fi cel mai frumos campus din Coreea. Aici se afla cea mai mare cladire de tip grand auditorium din Asia, in care 3.700 de oameni pot sta fara probleme. Include, de asemenea, singurul Colegiu de Inginerie din lume exclusiv pentru femei.
Zona de langa poarta de intrare in Ewha cuprinde cea mai mare concentrare ca numar de magazine din Coreea care vand haine, pantofi, palarii, genti si alte accesorii. Numeroase saloane de frumusete fac reclama la faptul ca multe din fostele Miss Coreea si-au facut cumparaturile in magazinele lor. Mai mult de 120 de magazine specializate in accesorii de nunti se gasesc in aceasta zona, formand astfel un cartier specializat in asa ceva, cunoscut in intreaga Coree.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on UNIVERSITATEA PENTRU FEMEI „EWHA”. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. interesant,ca de obicei

  2. foarte interesant!In vremurile vechi comuniste existau si la noi in orasele mari licee de fete sau baieti .Noroc ca s-a revenit la normal!Ei bine,acolo insa inseamna ceva mai mult decat scoala ,mai ai si magazine,deci dupa ecuatii si laboratoare de chimie poti sa te relaxezi,asa,pe gustul unei femei…Eu as lesina sa vad atatia pantofi intr-un magazin(hi,hi,hi)Vot in mare fuga ,ma duc sa probez ceva….!

  3. anja, am avut aceeasi senzatie … asteapta-maaa :)))

  4. vreau si eu acolo!

  5. cred ca despre aceasta universitate se aminteste si in Coffee prince

  6. Foarte tare frate!!! tot să te duci la universitate… n-ai mai paleca de acolo. un mare vot adriana

Leave a Comment