Return

Written by micaelamik. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

return

Published on septembrie 18, 2010 with 8 comentarii

Actiunea filmului are legatura cu spitalul si sala de operatii iar trei din personajele principale sunt medici: chirurg, anestezist si psiholog.
Unul ei a suferit o operatie cand avea 9 ani; datorita folosirii necorespunzatoare a anestezicelor copilul a auzit toate sunetele si simtit fiecare procedura fara a se putea misca. El a ramas traumatizat de acest lucru dar nu a fost crezut de medici si nici chiar de tatal sau iar asta l-a durut la fel de mult ca si operatia in sine. Comportamentul i s-a schimbat si mai tarziu a ucis cu brutalitate o colega de scoala. A fost internat intr-un institut de boli mintale si prin hipnoza i s-au sters amintirile traumatizante;astfel are a doua sansa sa duca o viata normala.
Asa incepe filmul: acel copil a devenit medic si datorita unui incident si-a amintit totul.
Daca in filmul No Mercy un tata face (fara sa stie) autopsia fiicei sale, in acest film sotul medic chirurg incearca sa-si salveze sotia si o opereaza fara sa realizeze ca ea este constienta provocandu-i moartea.
Nu stim pana aproape de final (desi il avem tot timpul in fata noastra) cine este cel care comite crimele si sunt momente cand credem ca am aflat totul.
Un film bun dar nu il recomand persoanelor mai sensibile pentru ca este destul de tensionant sa te uiti la o operatie (filmata in detaliu) si sa intuiesti tipetele si rugamintile celui operat.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Return. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. nu cred ca as putea sa ma uit la acest film,daca e chiar asa de detaliat
  mersi pt recomandare oricum

 2. pare interesant!dar din descriere imi face impresia unui film de groaza!

 3. Actorul din dreapta a jucat in alt film cu tema medicala,este foarte talentat.

 4. pare destul de dur

 5. Nu este un film de groaza este un film politist.
  Este vorba si aici de razbunare: copilul a fost crezut numai mama cand a spus ca a simtit operatia. Amintirile i-au revenit iar el se razbuna pe medicii care l-au operat atunci; noi nu stim cine este tot timpul sunt trei suspecti si piste false care ne duc in directie gresita.
  Interesant este ca tema filmului a fost copiata in doua filme occidentale.

 6. Pare foarte fain filmul.Multumim micaela!!!Vot!

 7. foarte interesant filmul! se poate vederea şi în română? Nu vreau să mă mai uit la filme coreene în lb engleză.Am mai urmărit eu filme în lb engleză şi am ajuns la concluzia că nu am înţeles esenţialul.

 8. VOT

Leave a Comment