PARCUL „DREAM FOREST” IN SEUL

Written by adriana76. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on septembrie 07, 2010 with 19 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Padurea de vis (Dream Forest) este un parc mare localizat in nordul Seul-ului. Construit pe 660.000mp este inconjurat de muntii impaduriti Byeoko-san si Opai-san. Cel mai frumos este primavara pe Aleea Ciresilor Infloriti si toamna in Padurea de Artari. Wolgwang Falls (Moonlight Falls) and Wolyeongji (Moon Reflecting Pond – Luna ce se reflecat in iaz) au fost concepute conform arhitecturii traditionale coreene. Din observatorul inalt de 49.7m se poate vedea Bukhan-san, Dobong-san si Surak-san. In parc se afla de asemenea un centru de arte, o sala de concerte, un muzeu de arta.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

19 comentarii

There are currently 19 comentarii on PARCUL „DREAM FOREST” IN SEUL. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. wow,ce frumos e acolo :)
  de-a dreptul superb
  inca un vot

 2. chiar ca e de vis

 3. ne resfeti ca de fiecare data cu niste imagini superbe. vot!

 4. Ăsta da parc…cât e de curat şi plin de verdeaţă!! este minunat să te plimbi cu iubitul/iubita sau cu copilul sau cu nopotul….sau să admiri peisajul pur şi simplu şi să uiţi pentru câteva ore de cele zilnice..off!! vot adriana.

 5. Chiar ca e o padure de vis!!!!Cat imi place stilul arhitectural al cladirilor, dar mai ales a acoperisurilor!!!!cri draga, ce minunat ar fi sa te plimbi prin parc cu KNG:))

 6. Am uitat, vot cu felicitari!

 7. nu-i aşa luana?…ar fi ca un vis frumos din care nu vrei să te mai trezeşti :)

 8. Exact!!!!!

 9. vreau si eu sa ma plimb pe acolo!

 10. Adevarate mininatii! Ce bine ar fi sa avem si noi asa ceva!

 11. Adi, ei de ce au atatea parcuri si noi nici macar unul calumea? La un oras ca Seulul, cu 15 mil de locuitori, se pare ca au ceva suprafata verde pe cap de locuitor..

 12. chiar vreti sa ma inbolnaviti :) unele cu imagini de vis la care nu pot ajunge , iar altele cu baieti frumosi si zambitori la care nu pot decat sa oftez ….si sa votez

 13. luana … te inteleg ca ai uitat initial … plimbarea cu KNG era mai importanta, asa ca nu ma supar :)))

 14. Deosebite poze Adriana,multumim ca ne “porti” prin locuri atat de frumoase :X Vot :) (chiar ca e un loc de vis)

 15. si mie mi-a placut paully … in primul rand numele m-a atras, iar cand am vazut si pozele …

 16. Foarte frumoase aceste parcuri, Adriana!Chiar sunt minunatii ale naturii.Si locuri in care ti ai dori sa te afli, sa le vizitezi si sa le simti savoarea!

 17. ai dreptate … am scris deja despre 11 parcuri din Coreea, iar pozele pe care le-am gasit sunt absolut minunate … nu mai spun de legendele care le insotesc

 18. nici nu stii sa spui care e mai frumos, vot

 19. Bravo Adriana , parcurile sint frumoase dar mai frumoase sint legendele descoperite cu sensibilitate de tine si pe care le poti pune pe un CD cu citirea audio a textului si vizualizarea pozelor si se face astfel un tur al parcurilor ( 11) si al povestilor .Cu un sound delicat poate fi o plimbare de duminica in Coreea in asteptarea lui KNG care trebuie sa vina in permisie sa te intilneasca in parc departe de paparatzi. Un cadou placut prietenelor si un venit pentru excursia planuita.

Leave a Comment