MARELE PARC AL COPIILOR DIN SEUL

Written by adriana76. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Published on septembrie 07, 2010 with 13 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Marele Parc al Copiilor din Seul este un parc de familie localizat in Seul in Neung-dong, Gwangjin-gu. Aproximativ 62% din aria totala a parcului de aproape 530.000mp consta in copaci, o gradina zoo, o gradina botanica si un parc de distractii. Initial, in locul parcului se afla mormantul regal al Myeong Seong Hwang Hu, regina ultimului rege, Sunjong al Marelui Imperiu Coreean. Mormantul a fost mutat la Yangju-gun (actualul Oras Namyangju) in Provincia Gyeonggi in 1926 cand a murit Regele Sunjong. In 1970 din ordinul presedintelui Park Chung-hee a ordonat constructia parcului care s-a deschis in anul urmator.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on MARELE PARC AL COPIILOR DIN SEUL. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. frumos. vot!

 2. wow,si aici e la fel de frumos
  pt copii cred ca e o mare bucurie
  al treilea vot :)

 3. foarte frumoase parcuri au în Seoul!! vot

 4. E frumos,dar nu e ca la Disneyland

 5. Super!!!Vot!

 6. frumos!vot!

 7. Waw! ce parc frate!

 8. Frumos, am vazut acest parc in drama Snow in August, multumim.

 9. o sa merg si eu macar atnuci cand oi avea nepoti XD XD poate or veni vremuri mai bune
  vot

 10. Frumoase poze.Vot.

 11. denix 4 … nu e disneyland … dar nici nu cred ca asta era intentia lor

 12. frumos parc, minunat vot

 13. Multumesc pentru imaginile actuale din Seoul .Parcul este frumos organizat si gindit de arhitectii ATENTIE din 1970 . Cine stie situatia din 1993-94 la Disneyland din Paris,isi aduce aminte ca a fost sub gestiune americana timp de ani in falment financiar si azi este francez dar tot in dificultate fiind fara legatura cu specificul local francez .Copii lor nu se inghesuie acolo. Pozele din Seoul arata casute din povesti si legende cunoscute si corabia de birne stimuleaza copii sa se simta pirati in tara inconjurata de mare. Maimutareala americana de la Paris este de fapt finatata prin adulti si cazare, mincare si suveniruri.Va recomand sa cautati pe net si sa vizitati EUROPA-PARK ,in sudul Germaniei la granita cu Franta si Elvetia . Va plimbati vijelios rafting prin fiordurile norvegiene, cu danezii pe corabia vikingilor si cu rusii pe nava de antrenament Soiuz,cu spaniolii la turnirul cruciatilor si cu alte multe distractii europene traditionale engleze, olandeze etc.
  Eu as face un parc tematic istoric al Cetatea Neamtului (Sobietki si rominii )sau la Adamclisi(geto- dacii si legiunile romanilor) dar in 2 sapt citiva localnici flaminzi il vor vinde pe bucati la fier vechi . Mai asteptam alte parcuri din Coreea .

Leave a Comment