Legendele Palatului ” Marele Hur Jun “- Episodul 9

Written by alexandra. Posted in Hur Jun, Povestea, Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

jun9

Published on septembrie 01, 2010 with 120 comentarii

Jun pare sa prinda tot mai multa familiaritate si cunostinte de plantele de pe muntele Jiri datorita cartilor pe care infermiera Yejin i le imprumuta , insa Do Ji i surprinde mai mereu pe Jun si Yejin singuri si incepe sa prinda ura pe Jun .

Cand Jun se reintoarce la clinica si Do Ji se uita la plantele culese il cearta aspru pe Jun sub pretextul ca a cules prea putine plante , insa Dr.Yoo venind si el i zice ca Jun a cules putine da , insa conteaza cum le-a cules .

Aceste cuvinte plus zambetele frumosei Yejin il inraiaza pe Do Ji care i cere mana lui Yejin , insa sentimentele nu sunt corespunse de Yejin care il vede ca pe un frate mai mare . Do Ji se gandeste in fel si chip si ajunge la o unica solutie cea de-a scapa de Jun .Cum ? Ocazia potrivita i se iveste cand un om i da spaga lui Jun ca sa intre , Jun il refuza insa Do ji vede si vede si bani in mana lui Jun .

Degeaba se dezvinovateste Jun ca nu a luat , Do Ji i interzice invatarea medicinei , iar acest moment este vazut si de sotia lui Jun care se afla acolo . Seara cand se intoarce tarziu Da Hee il intreaba unde a fost iar el o minte , insa inima ei stia ce sa petrecut . Cum zicea ea ” Aceasta misiune ce si-a aleso i va aduce multe invidii si nui va fi usor , insa pentru a compensa trecutul cand era luat peste picior va trebui sa lupte ” . Jun mergand pe munte descopera ca un om “ciudat” cioparteste animale , deci urmarindul da peste coliba lui si vrea sai devina Ucenic , insa nu va fi atat de usor sal convinga decat stand zile de-a sirul nemiscat in fata colibei , pana cand va fi poftit inauntru .

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

120 comentarii

There are currently 120 comentarii on Legendele Palatului ” Marele Hur Jun “- Episodul 9. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Multumesc tuturor (pacat ca nu-l am pe Jun sa-mi puna niste ace pt raceala ca d-nul Kim pun pariu ca mi le-ar baga in alta parte decat trebuie, haha)

 2. da daniela era o introspectiune in lumea ceaiului partea 2 acolo sunt!

 3. Noapte buna tuturor!

 4. Noapte buna Corina!

 5. :)) 101

 6. Noapte buna corina!!!!!!!!!!!!

 7. Noapte buna Corina!!!

 8. vise placute corina!

 9. din pacate trebuie sa va las si eu….miine la scoala…ma bucur ca am reusit sa va reintilnesc!!!mi-a fost dor de voi!!!noapte buna tuturor!!!

 10. Jal jalseyo Daniela!

 11. Unni vise placute si bafta la scoala!

 12. aaaaa ce pacat! jal jaseyo unni vise placute! sper sa ne mai auzim!

 13. sa ai o noapte linistita Daniela si somn usor

 14. Noapte buna tuturor!!!!!!!!!!!!!!!

 15. noapte buna va zic si eu!

 16. Noapte Buna fetele !
  Raspund acuma , :P coonacul lam facut eu ca avem duminica Hram si noi gospodinele ducem cate ceva si a iesit tare gustoss , e bine rumenit ^__^

 17. Alexandra, felicitari pentru cozonac si sa petreceti cu bine de hram.Ce hram are biserica voastra?Din ce oras esti? Sper ca nu te superi ca te intreb?

 18. Un episod placut, cel de ieri.Ce a continut destule momente amuzante, cu Il Seo si fratele grasut al lui Jun!Se pare ca fostul Pansool Choi a preluat, in acest serial, rolul de comic detinut de Kang Dukgu in “Giuvaer”.

 19. imi place f mult serialul si daca a vazut cineva si alte episoade si poate sa ne spuna si ce va urma va rog fffmult

 20. @Deokman iartama ca raspund doar acum.Eu locuiesc in Italia orasul Alessandria , aproape de Torino sa fim mai clari . Hramul se face duminica asta desi Sf.Varlaam este pe 30 august insa nu sa putut face sil face Duminica , adica maine :D ..si nu de ce sa ma supar ?

Leave a Comment