Legendele Palatului ” Marele Hur Jun”-Episodul 21

Written by alexandra. Posted in Hur Jun, Povestea, Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

20b

Published on septembrie 17, 2010 with 126 comentarii

Jun Se intoarce in Saneum si in drum da peste sotia lui Da hee care ducea niste greutati in spate.

Familia este fericita din nou, Kyum cel mic a mai crescut sil poate imbratisa pe taticul lui cu manutele acelea mici.
Jun pleaca si el la templu ca sa invete pentru Examen.

Aici inevitabil se intalneste cu Do Ji.

Jun ca intodeauna este un om bun si milos, aici ajuta multi oameni saraci si neajutoarati.
Da Hee merge la doamna Oh si i cere de munca, zicandui ca face orice. Asa saraca spala paturile si hainele pline de sange, curata si spala si camera doctorului Yoo care o vede si instinctiv ii vine in minte Jun .
Sotia lui Il Seo naste o fetita foarte frumoasa.
Se intampla ca micutul Kyum copilasul lui Da Hee sa se imbolnaveasca.
Disperata saraca femeie cere ajutorul infermierei Yejin care se intorsese cu putine ore acasa. Yejin si Da Hee sunt doua femei extraordinare, Yejin cu priceperea ei si bunatatea de care da dovada si Da Hee pentru puterea de a tine piept cu greutatile si a gandi pozitiv.
Acum ramane de vazut ce vor face protagonistii nostri barbati :)


Do Ji are mai mult timp la dispozitie decat Jun sa invete, pe cand Jun e chiar epuizat de atatia pacienti cei calca pragul .


Cine va lua deci Examenul ? Suspans……………………………

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

126 comentarii

There are currently 126 comentarii on Legendele Palatului ” Marele Hur Jun”-Episodul 21. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Buna Alex!

  2. salutare.saracul juna!mi se pare groaznic faptul ca el face bine si da numai de raceala celoralati si este pedepsit pe nedrept!

  3. Examenul va fi in ep 29 :D , mai este
    Do Ji il ia …

  4. Virginia nu da numai retete si vindeca ..la atatia oameni Acupunctura , ca este distrus de oboseala ..profita oamenii de el peste masura ..nici maini , nici picioare nu-si mai simte :(

  5. Si Palatul cand apare? Si Familia Regala?

  6. Palatul in ep 30 , Juna fuge bucuros ca a luat examenul spre portile palatului , iar actiunea se muta acolo .. gata cu clinica Dr.Yoo , Yejin vine si ea la palat cu Domn Rege din Giuvaer care aici este ofiter , si am impresia , nu sunt sigura ca este sotul ei .. repet nu sunt sigura ! Dar deodata ce doi dorm in aceasi odaie…

  7. Mai citisem aici , mai in urma ca HJ va lua examenul peste 8-9 episoade, asa ca mai raminem in continuare tot in colonia leprosilor :(

    noapte buna tuturor !

  8. Ody Jun a plecat de mult din colonia leprosilor .. aia care i trateaza el sunt oameni saraci , amarati ..dar nu leprosi ! :)

  9. spre rusinea mea acum citi si eu toate comentariile. daca nu mai pot intra in cursul saptamanii, recuperez greu si mai sar.
    @Alexandra Seondeok interesante date scrisesi.

  10. Cin si cine?

  11. Deci mai e pana sa vedem palatul,daca nu ma inselai spus ca si la palat intampina obstacole si greutati din cauza unei infirmiere,imi place din ce in ce mai mult devine din ce in ce mai interesant

  12. mi se inchid ochii de somn. sper sa mai pot intra maine pana sa vina sora mea acasa, ca dupa iar nu ma lasa. noapte buna.

  13. Jal jalseyo Virginia1

  14. !*

  15. Ja jalseyo Virgi
    sa stii ca te inteleg foarte bine , in privinta timpului asta putin , vrem multe insa ne dam seama ca e foarte putin timp sa le facem
    @Cris Yejin infermiera care o iubeste Do Ji , vine si ea la palat dar cu Domnul rege din Giuvaer . ziceam poate este sotul ei..
    Asta nam ineles si vreau sa aflu , cu cine e facuta fata care o insateste la mormantul lui Hur Jun

  16. insoteste*

  17. Wooowww!!!

  18. Ye-jinva avea o fata?

  19. poate Cris , :)

  20. Yejin are o fata da spre finalul filmului

  21. nu cred ca este ceva in neregula cu limbajul meu…eu sunt o persoana care spune ce gandeste…si care-i problema cu “limbajul de dincolo”??????noi vorbim asa pentru ca suntem foarte apropiate….si nu am jignit pe nimeni….va referiti la chestia cu cratima????ma gandeam ca era necesar sa stiti….daca v-ati suparat, aveti scuzele mele….si ale anitei, ca am auzit ca noi suntem cele care “jignim”…desi nu prea cred, dar ma rog, voi faceti ce vreti si noi la fel…

  22. si alta chestie:ne pasioneaza Coreea si serialele coreene,dar nu cred ca este o problema cu faptul ca nu ne place hur jun…si nici cu faptul ca ne-am spus parerea despre el….

  23. Da alexutz dar asata nu inseamna ca trebuie sa jigniti serialul si munca omului.Si mucna Alexandrei, si munca regizorului care sa chinuit cu acest serial.

  24. stiti unde pot vedea si eu filmul in avans? de unde sa-l descarc macar…

  25. Buna tuturor forumistilor si administratorului.
    As dori sa am in colectia mea de filme serialul Dr Hur Jun tradus in romana , va multumesc.

    patrocleolga@yahoo.com

  26. este cel mai emotionant si cel mai frumos film:):):)

Leave a Comment